Krijg totaal mijn app niet geregistreerd. Al van alles geprobeerd. Andere mail. Andere telefoon. Hij pakt helemaal niks geen code geen mail. Hij blijft maar overspringen. Krijg hem helaas ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
The rims came with holes drilled into them so that the metal filings cut into the tubes causing flats. They literally couldn't even take the time to file them down. The "carbon fiber belt" snapped. Th... Se mere
Worst company ever! Be aware! Very bad return policy, in Europe illegal? Bad Service, no communication, no solution, no refund. Bad Quality, akku power holds around 16 miles/20 km. Thats it. Dont... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wilt u een fiets kopen? Groot aanbod fietsen en e-bikes. Van Gazelle en Cortina tot aan Volare, Alpina, Static en Qwic. Online prijzen [tot 45% korting]
Kontaktoplysninger
Leyweg 595C, 2545 GH, Den Haag, Holland
- www.adobike.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een leuke Ebike
De Ebike A16+ besteld maar niet leverbaar
Meteen heeft ADO Bikes contact opgenomen om de a16XE aan te bieden ipv de A16+ super geregeld door ADO,
Nog wat kleine vraagjes gesteld aan het support team waarop heel snel gereageerd werd, en echt super geholpen met mijn vragen.
Al met al een hele leuke en mooie Ebike
Mijn zoon is er erg blij mee
Ik heb de mountainbike (volledig…
Ik heb de mountainbike (volledig gemonteerd) besteld. Helaas was dat niet het geval en heb de fiets zelf in elkaar gezet en naar de fietsenzaak gegaan voor opheldering. Met de vriendelijke fietsenmaker een goede deal gemaakt voor een gratis tweede servicebeurt en gratis spatborden.Al met al er een goed gevoel aan overgehouden!!

Besvarelse fra Ado Bike
Wij hebben een ontzettend gave fiets…
Wij hebben een ontzettend gave fiets binnen! Onze zoon heeft er veel plezier van. ADO bike heeft ons goed advies gegeven, een uitstekende klantenservice; ze denken echt met je mee!
Ik zou het iedereen aanraden hier hun fiets aan te schaffen.

Misleidend
Mega snelle levering, echter wel veel tijd nog aan montage kwijt, misleidend dat je blij wordt gemaakt met zowat 100% montage in doos?? Kleine lak beschadiging op voorspatbord opgemerkt, verder prima fiets!

Besvarelse fra Ado Bike
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering! Contact met klantenservice is goed en direct. Erg tevreden met mijn fiets

Besvarelse fra Ado Bike
Het is inmiddels mijn tweede aankoop
Het is inmiddels mijn tweede aankoop. Goede kwaliteit, prijs verhouding.
Maar bovenal de service is super!
Jeroen is een ware ambassadeur, nooit beroerd om de klant topservice te verlenen.

Geweldig bedrijf
Ik wilde online een fiets bestellen. Contact gehad met de klantenservice die me overigens heel goed heeft geholpen maar het bleek dat ze toch niet al mijn vragen konden beantwoorden dus ik werd doorverwezen naar het Ado Bike filiaal in Den Haag. Eenmaal hier voelde ik me erg welkom, er werd naar me geluisterd op een geduldige manier. Geen moment het gevoel gehad dat ze me iets wilde verkopen maar puur eerlijk advies. De fiets die ik wilde hebben bleek elders iets goedkoper aangeboden op een online site, ook hier werd niet al te moeilijk over gedaan, kreeg ter compensatie een goed slot kado.
Kortom, wil je een goede prijs, eerlijk advies en een ware beleving dan moet je toch echt een keer langs AdoBike.

Adobike leyweg
Adobike leyweg , altijd super vriendelijk personeel , deze keer ook weer super service van Moes ( hoop dat ik het goed schrijf 😊)
Alleen maar positieve ervaringen gehad hier 👍🏻

Fijne fietsen winkel
Fijne fietsen winkel. Voor kleine reparaties word ik altijd gelijk geholpen. Er is veel keus en het personeel is heel bereidwillig.

Besvarelse fra Ado Bike
slechter als deze online winkel bestaat…
slechter als deze online winkel bestaat niet
Fiets besteld.
Fiets besteld.
Zou vandaag bezorgd worden, heel de dag thuis geweest en fiets is niet bezorgd!
Bezorging is tot 18:00 en precies om 18:00 zijn ze niet meer te bereiken.
Geen telefoon of mailtje dat de bezorging niet door ging.
Helemaal goed
We zagen een mooie kinderfiets bij ado bike. Ik heb al wat ervaring met laten bezorgen en zelf monteren van fietsen, maar dat is niet echt mijn hobby. Volgens mij komen daar ook de negatieve ervaringen hier vandaan. We zijn nou eenmaal niet allemaal fietsenmaker.. Dus heb ik de fiets gewoon helemaal door de pro's laten monteren en in een filiaal opgehaald. En dat ging perfect. Prachtige fiets, perfect gemonteerd, zonder problemen afgehaald bij een vriendelijke verkoper. Er zit ook nog een servicebeurt bij. Helemaal top!
Mooie altec transportfiets gekocht bij…
Mooie altec transportfiets gekocht bij adobike.nl. Werd netjes na 1 dag geleverd en was makkelijk te monteren aan de hand van de instructie in de email. Niks op aan te merken. Voorgaande slechte reviews komen totaal niet overeen met mijn ervaring!!
Bezint eer gij begint
Bezint eer gij begint. Fiets voor onze dochter gekocht voor haar verjaardag. Gelukkig ruim van tevoren. Fiets werd geleverd en toen begon de ellende. Het hele ding in elkaar geknutseld en toen bleek dat er een onderdeel kapot was waardoor de versnellingen niet af te stellen waren. Mail naar de 'klantenservice' en daar werden wij niet geloofd. Tot twee maal toe en filmpje gestuurd, nog bleef het onze schuld. Toen de plaatselijke fietsenmaker maar eens mee laten kijken: wij hadden gelijk, het onderdeel was kapot. Na veel heen en weer gemail zou de fiets omgeruild worden. Fiets weer uit elkaar en in de doos gedaan. (Kost je een dik uur) Fiets opgehaald en toen... O sorry, hij is niet meer op voorraad. Toen maar geannuleerd.... En drie dagen na het annuleren staat DHL voor de deur met een fiets.... Waarschijnlijk onze oude gerepareerd en in een nieuwe doos gedaan. Die is dus retour gegaan.... Gelukkig bij een andere zaak een prima fiets kunnen kopen.
ik kocht een geassembleerde fiets
ik kocht een geassembleerde fiets, het kostte 40 euro. dus ik ben tevreden.
Zeer slechte kwaliteit fietsen
Zeer slechte kwaliteit fietsen. Wordt vrijwel geheel gedemonteerd geleverd en zoek het maar uit (geen instructie). Klachten nemen ze ook niet serieus. Zonde van je geld. Eens maar nooit meer! Verkoop via Bol.com moet stoppen!
Læs mere om andre typer anmeldelser.