4,0

God

Fem funklende stjerne til Acuity World

Jeg giver min varmeste anbefaling og fem funklende stjerner til Acuity World og deres helårskursusforløb (PLP1, PLP2, PLP3 og PLP4). Efter at have gennemført alle fire PLP-moduler kan jeg med sikkerhed sige, at det har været en investering i både min personlige og professionelle udvikling, der har overgået mine forventninger.Acuity World formår at skille sig ud fra andre uddannelsesinstitutioner ved at fokusere på det essentielle. I stedet for at overvælde deltagerne med et utal af værktøjer, koncentrerer de sig om at indpode og træne de vigtigste metoder og teknikker, så de bliver en integreret del af ens adfærd. Denne tilgang sikrer, at værktøjerne ikke bare er "teori-gymnastik", men derimod praktiske færdigheder, der kan anvendes intuitivt og automatisk i virkeligheden. Personligt har jeg oplevet, at denne praktiske anvendelighed har været en stor fordel i mit arbejde med salg og ledelse.Jeg har især nydt deres Master Classes med den internationalt anerkendte Joseph Riggio. Disse intensive sessioner er en unik mulighed for at dykke dybere ned i stoffet og lære fra en af de bedste i branchen.Ud over den faglige kvalitet vil jeg også fremhæve det fantastiske fællesskab, der skabes på kurserne. Samarbejdet og støtten fra medkursisterne, både i og uden for kursusugerne, er uvurderligt og bidrager til en lærerig og inspirerende atmosfære.Hvis du er på udkig efter en uddannelse, der kombinerer stærke faglige kompetencer med personlig udvikling og et engagerende fællesskab, og som giver dig konkrete værktøjer til at forbedre dine færdigheder inden for salg og ledelse, så er Acuity World det rette valg. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at tage deres kommunikation, lederskab eller personlige udvikling til det næste niveau.

8. maj 2025

Det her gør en forskel !

Jeg har taget hele PLP-uddannelsen ( PLP I - IV ) i Acuity World, og lige fra min første deltagelse i en 'Acuity Evening' vidste jeg, at her kunne jeg lære noget helt særligt. Til glæde for min profession som professionel coach - og ikke mindst for mig selv som person.
Jeg ankom med en traditionel coachuddannelse i kufferten og erfarede hurtigt, hvorledes mine coach kompetencer løftede sig til til et helt andet niveau ved at anvende New NLP og PLP-programmet.
Jeg vil især fremhæve hvad jeg har lært at aflæsning og brug af nonverbal kommunikation og at starte en samtale med at tage udgangspunkt i resursen, på det der allerede virker.

Det første har bidraget til, at mine samtaler er blevet meget mere nærværende og præcise - og troværdige, hvilket er vigtigt som repræsentant for en offentlig virksomhed.
Det andet har bidraget til en markant hurtigere progression, når jeg coacher en sygemeldt medarbejder. Til glæde for personen, for virksomheden og for kommunens økonomi i færre udgifter til sygedagpenge.
Personligt har New NLP og PLP bidraget til et arbejdsliv med megen større glæde og energi - og en positiv afsmitning på mine kolleger.

Jeg kan anbefale Acuity World til enhver, der arbejder med kommunikation, facilitering, coaching og ledelse.

Arne Wesenberg.
Professionel coach og koordinator for coachindsatsen.
Københavns Kommune.
Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen.
Center for Afklaring og Beskæftigelse.

5. februar 2014

Fremragende ledelsesuddannelse

Har haft fornøjelsen af at være med hos Acuity World i 2 år nu på de almindelige helårs kursusforløb (kaldet PLP1 og PLP2) og har haft et godt personligt udbytte af det. Der fokuseres på at skære antallet af værktøjer ned til de vigtige og på at træne dem, så de ligger på rygraden, så de kan og automatisk vil blive anvendt i virkelighedens verden, og dermed ikke bare bliver teori-gymnastik, der glemmes igen - og som desværre er kursus-udbytte, der oftest findes i erhvervslivet.

Jeg holder specielt meget af deres Master Classes, der afholdes to weekender om året med den internationale Joseph Riggio. Derudover er sammenholdet på kurserne rigtig godt, både indenfor og udenfor kursus-ugerne.

Jannik Zeuthen / Deloitte

3. februar 2014