Acibademimc Anmeldelser 67

2,8

Be very careful with costs at this clinic. I came here for an endoscopy and ended up paying around €700 out of pocket myself. On top of that, I later received a bill of €413 for a very s... Se mere

Communicatie is ver beneden peil. Ik heb gesolliciteerd op een functie, binnen 1 uur uitgenodigd voor gesprek, dat uiteindelijk via Teams plaatsvond met de locatie manager. Tijdens dat gesprek werd aa... Se mere

I first had a consultation regarding spine surgery, which I had been struggling with for three years. I finally found wonderful people, especially neurosurgeon Abu Sari. He's a wonderful man and a wor... Se mere

Voor de tweede keer hier geholpen door dr.S van Galen. Prima ervaring met de arts. Kundig man en goed behandel resultaat. Alles verloopt vlot van onderzoek en direct daarna diagnose en bespreken van h... Se mere

2,8

Middel

De slechste ziekenhuis ooit 4 weken…

De slechste ziekenhuis ooit 4 weken gewacht op een afspraak en ik kwam echt van een koude kermis thuis. Helemaal niet geholpen en er wordt niet aan de afspraak gehouden. Hele slechte ziekenhuis, nog nooit zoiets meegemaakt.

12. juni 2024

Mijn dochter heeft een operatie gehad…

Mijn dochter heeft een operatie gehad vorige week, vanaf het moment dat we binnenkwamen zijn we hartelijk en zeer vriendelijk ontvangen, alles werd goed uitgelegd en daardoor werd de situatie minder gespannen. Lieve verpleegkundigen, en een zorgvuldige en kundige gynaecoloog. Een top ziekenhuis.
Minpunt vond ik dat er geen restaurant is, en het parkeren is een drama in de buurt!
Verder alle lof!

24. april 2024

Ik kom uit een ander ziekenhuis waar ik…

Ik kom uit een ander ziekenhuis waar ik me een nummer voelde Hier word je zo vriendelijk behandeld door iedereen De arts iDrs J .Bruinsma was echt vriendelijk Ligt je alles goed uit en ik heb van de injecties niets gevoeld ..Ook de assistente ook zo'n aardig meisje Ja ik voel me beter behandeld hier in dit ziekenhuis dan in het andere ziekenhuis.

22. april 2024

geweldige service en korte toegangstijden

Ik ben ongelooflijk tevreden over de zorg die ik heb ontvangen bij Acibadem International Medical Center. De toegangstijden waren kort, wat enorm gewaardeerd wordt. Het personeel en de artsen waren niet alleen professioneel, maar ook oprecht vriendelijk, waardoor mijn gehele behandeling soepel verliep.
De kwaliteit van de service was topnotch; ik voelde me in goede handen en zeer goed ondersteund. Ik zou dit ziekenhuis sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zorg in een warme en verwelkomende omgeving. Dank aan het hele team van Acibadem!

2. april 2024

Ben meer dan een maand bezig om een…

Ben meer dan een maand bezig om een eindverslag bij m’n dokter te krijgen.
Ik heb herhaaldelijk gebeld en gemaild
Iedere keer o wat vervelend meneer ik wordt er gek van is gewoon triest.
Uiteindelijk is er een mail gestuurd naar de dokter dat ik een second opinion wil.
Hier heb ik nooit om gevraagd.
Oja zorg is om te huilen blijf weg van acibadem je kan binnen een uur geopereerd worden helemaal geen probleem,mri binnen een seconde geregeld alles is snel snel.
Dokter is met 1000 dingen tegelijk bezig.
Nazorg is om te huilen.
Blijf weg zoek een betere ziekenhuis waar ze je goede informatie verstrekken.

2. februar 2024

They work together with Infomedics for…

They work together with Infomedics for the invoicing. A lot of wrong informations spread about payment and zero support. Try to avoid this hospital at all or at least as long your insurance have no contract with this scam hospital

11. februar 2023

Er dette din virksomhed?