Meget behagelig og god dialog med Kristian, og en mand af sit ord. En ordentlig handel og inden slinger i valsen. Jeg kan kun anbefale at handle med Kristian og Absolute Cars.
Sublim kundeservice ! Efter lang tids søgen, fandt vi til sidst den helt rette bil hos Absolute Cars. Vi blev hurtigt enige om pris, levering osv. Bilen skulle ha udbedret en lille ting inden vi kunn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vores passion er lækre biler og tilfredse kunder. Absolute Cars er ejet af Schou familien. Som nyopstartet forhandler af brugte biler, kombineres familiens passion for biler og handel på bedste vis. Ønsket er at sælge brugte biler af høj kvalitet i alle prisklasser. Vi har en af markedets dygtige bilhandlere, Kristian Melvej Ehlert, som med mangeårig erfaring indenfor handel med biler og leasing heraf, kan tilbyde den bedste kundeservice og vejledning ved køb af biler i alle prisklasser. Med erhvervserfaring fra blandt andet HELLE AUTO, Sand Jensen Automobiler og senest Allan Hansen Automobiler, er vi yderst kompetente i forhold til at finde biler til kunder baseret på specifikke ønsker. Gennem Kristian Melvejs erfaring med leasing og daglig håndtering heraf, har Absolute Cars også mulighed for at rådgive på netop dette område.
Tågerupvej 32, 6560, Sommersted, Danmark
- km@absolutecars.dk
- www.absolutecars.dk
Har handlet en audi hos Kristian
Har handlet en audi hos Kristian. En helt unik service og viden. Kan helt sikkert anbefales.
Helt igennem god service.
Helt igennem god service.
Det er en fornøjelse at handle med et firma som har så godt styr på det hele. Bilen blev leveret før tid, og alt var som aftalt eller bedre👍🏼.
Kristian leverede en så ekstraordinær service, at man aldrig får lyst til at handle andre steder.
Største anbefaling, ekstraordinært serviceniveau!
Vil give min stærkeste anbefaling til Absolute Cars og specielt Kristian. Hans servicenieveau er ektraordinært, samtidig med han rent faktisk har styr på de biler han sælger.
Har lige handlet bil ved Absolute…
Har lige handlet bil ved Absolute Cars.. Jeg ringede og fortalte hvilken bil jeg gerne ville have.. Og hvilke udstyr der skulle være i den... Og allerede indenfor 1 time, havde jeg de første mails med foreslag.. Og efter kun ca 4 forsøg, så var handlen på plads... Jeg har total tillid til at Kristian har helt styr på det.. Og der er bare super service.. Også da jeg skulle afhente bilen.. Der blev bare brugt den tid, der skulle til.. Så kan kun varmt anbefale at man handler bil ved Absolute Cars..
Service udover det sædvanlige
Vi handlede bil hos Kristian Ehlert, Absolute Cars i december måned sidste år. En meget behagelig, professionel, saglig og helt igennem uproblematisk handel. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Ved en efterfølgende reklamation fik vi også en utrolig god service - en reservedel blev udskiftet kun på mistanken om en fejl. Vi giver Absolute Cars vores bedste anbefalinger, og vi vil uden tvivl handle bil der igen.
Positiv oplevelse at handle med…
Positiv oplevelse at handle med Kristian. God dialog og han svarer hurtigt via mail og han er god til at få løst fejl og mangler på hurtig og ikke mindst god vis.
Audi Q3
Jeg hentede min Audi Q3 i fredags, klargjort til UG. yderst tilfreds
med den service som jeg har fået af Kristian.
svare hurtigt på spørgsmål udover hvad man kan forvente,
super oplevelse at handle med ABSOLUTE CARS.
Super god og venlig service
Super god og venlig service, fik sågar 4 nye dæk eftersendt, trods Kristian havde informeret om jeg skulle købe nye selv.. han er helt bestemt et besøg værd når min nyindkøbte bil skal skiftes 👌☺️
Virkelig en god oplevelse.
Jeg havde en virkelig positiv oplevelse ved Absolute cars. Virkelig høflig og fornuftig dialog med sælger i telefonen, og fortsat ved besøg hos forhandler. Kristian er den type sælger man godt vil snakke med, han er informativ og byder kun ind hvor han kan hjælpe. Jeg vil helt sikkert se i deres kartotek næste gang jeg skal have ny bil, og kan kun give de bedste anbefalinger ud fra min oplevelse.
Sublim kundeservice !
Sublim kundeservice !
Efter lang tids søgen, fandt vi til sidst den helt rette bil hos Absolute Cars. Vi blev hurtigt enige om pris, levering osv. Bilen skulle ha udbedret en lille ting inden vi kunne få den, men alt herfra kørte bare som en velsmurt maskine. Super information og kommunikation undervejs. Man skal lede længe efter en så passioneret bilsælger som Kristian. Kan kun anbefale andre at spørge her først, inden de handler andre steder... det vil man ikke fortryde.
Kan så absolut anbefales
Kan så absolut anbefales. Selv om vi havde udfordringer med periodevise "motorfejl", gjorde Kristian og firmaet al hvad de kunne for at rette op på dette. Det tog sin tid, men sådan er det med periodiske fejl, der kan være svære at finde.
Professionel oplevelse
Professionel oplevelse. Dygtig og kompetent. Her handler jeg igen
Seriøs og super service
Seriøs og super service. Handler der gerne igen👍
100% i orden - både bilen og kundeservice
530xd - simpelthen i stand som om den var ny! Småting blev løst og fortjener ikke, at der trækkes en stjerne fra. Prof betjening fra Kristian - køber gerne her igen.
vw passat
Super service 👍 biler er bare i orden hos absolute cars😀
Professionel bilforhandler!
Har handlet bil med Kristian første gang, men bestemt ikke den sidste.
Professionel tilgang og fantastisk service... Og bilen stod som ny da jeg hentede den - KLASSE!!
Alt var i orden
Alt var i orden, præsentation, papirgang og aflevering af bilen, kan anbefale Kristian og forhandler.
Fantastisk service og venlighed.