Absolut-Traepiller.dk Anmeldelser

4,7

Altid kvalitets varer om det er træpiller, brikketter eller hestefoder. Samtidigt er personalet altid venlige og super hjælpsomme. Vi handler vores brændsel hos Absolut Træpiller for fjerde år i tr... Se mere

Helt ærligt, så var jeg en smule betænkelig ved at bestille træpiller online i Tyskland for efterfølgende selv at skulle arrangere med en fragtmand om leveringen. Tog dog chancen og bestilte 3 pal... Se mere

Efter at jeg har skrevet en dårlig anmeldelse, har Kim fra Absolut Træpiller har lige kontaktet mig telefonisk. Han var meget ked af den kedelige anmeldelse, og tilbød at jeg kan bytte træpillerne... Se mere

Min vognmand skulle hente pillerne vi har købt og betalt, men så er de ikke klar. Man sælger tilsyneladende pillerne videre til andre indtil de bliver hentet, og vognmanden kunne derfor ikke få dem... Se mere

1. Brændstofleverandør
  2. Brændeleverandør

Absolut Træpiller er nordtysklands og grænseegnens største leverandør af Træpiller, Halmpiller, Træbriketter, Pejsebrænde, Energikoks, Hestefoder og Hestestrøelse mm.. Absolut Træpiller køber træpiller i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark direkte hos producenter, der fremstiller de fineste kvalitets træpiller fra mærker som bla. Barlinek, Olimp, Lava, Vida, German Pellets mfl. til træpillestokeren-/fyret-/ovnen og træbriketter til brændeovnen. Med disse træpiller er den bedste forbrænding og aske udvikling garanteret – Farverne kan variere fra lys til mørk på de viste billeder af træpillerne og træbriketterne. Hvorfor vælge biobrændsel? Biobrændsel er en miljørigtig energikilde, som er CO2-neutral. Det betyder, at der kun bliver udledt den samme mængde kuldioxid under forbrænding, som biomassen har formået at optage i dets levetid. Sammenligner man biobrændsel med produceret energi, koster alternativet kun halvt så meget som f.eks. olie, og næsten 4 gange mindre end elopvarmning. Derfor er træpiller eller træbriketter ikke kun en miljøvenlig løsning, men også et økonomisk godt valg. Vores træpiller er produceret under de rette kvalitetskrav, hvilket betyder, at produktionen kontrolleres hele vejen fra start til slut. Det garanterer nemlig et produkt med en jævn brændværdi, der giver dig et bedre overblik over varmeøkonomien i hjemmet.

God oplevelse!

God service - hurtig levering! God kommunikation hele vejen igennem👍😀

25. juli 2023

Hej Tine,

Holdt i hånden

Fin vejledning både på telefon, guidning på mail og opfølgende advisering på telefon.

21. juli 2023

Hej Carsten,

Absolut-Traepiller.dk

Min kæreste og jeg havde reserveret en…

Min kæreste og jeg havde reserveret en palle træpiller, hvor vi skrev, hvilken dag vi kom og afhentede - vi fik en bekræftigelse på dette fra Absolut Træpiller.
Da vi så kommer derned, for vi af vide, at de ikke har den varer vi har bestilt. Ekspedienten siger, at vi kan komme derned en anden dag og hente træpillerne. Dog så stod vi og manglede piller ASAP!!
Ekspedienten tilbød et andet mærke end det vi havde bestilt. Så vi blev nødt til at købe det.
Det er en meget træls oplevelse som kunde, at man for en bekræftigelse på en varer de alligevel ikke havde på lager og at de “åbenbart” forventer, at køre derned en anden dag.

Vi kommer ikke til at handle ved Absolut træpiller igen. Dog så har Pille Madsen en ny kunde

14. marts 2023

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse, al feedback er vigtig for os, og vi er kede af, at du havde en træls oplevelse.

Som jeg håber, du kan se fra vores andre anmeldelser, er din situation usædvanlig og langt fra vores sædvanlige høje standarder. Vi bestræber os på at sikre, at dette ikke sker igen.

Der er ingen der forventer at kunden kommer ned en anden dag, så for at finde en anden løsning, tilbød vi dig et mærke af mindst lige så god kvalitet, til mindre eller samme pris, som mærket du havde bestilt. Vi håbede jo selvfølgelig at oven nævnte løsning ville have været til din tilfredshed og er da meget kede af, at du stadig føler at vores service ikke er tilfredsstillende.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, betale og afhente

6. juli 2023

Hej Michael,

Super nemt

Meget nemt og overskueligt sted at handle.

13. juni 2023

Hej Rasmus,

Blandet oplevelse.

Blandet oplevelse.. første levering gik fint.. næste levering fik jeg nogen random polske 8mm istedet for 6mm valgt ikke og gøre noget ved det.. da de sagtens kunne brænde alligevel.

Men nu her d.11 købte jeg én palle (har ikke plads til flere end 1) og her d.23 står jeg stadig og ikke har noget og fyre med da de har sendt halmpiller i poser som er helt klarer uden mærker så jeg kan se brænde værdi eller andet... til og med rigtig dårligt stablet .. og halmpillerne brænder så usædvanlig dårligt at jeg har opgivet og gå i bad... d.18 tirsdag bliver jeg lovet der var en påvej og hente pallen og få skiftet ud, men har endnu intet hørt... Mega mega bøvl

23. april 2023

Hej André,

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os et ærligt feedback og beklager meget at der var problemer med fragtmanden der skulle bytte pallen.
Vi håber, at du har fået den hjælp, du har brug for. Ellers vil vi opfordre dig til at kontakte vores kundeservice, så vi kan få styr på din sag.

Absolut-Traepiller.dk

Jeg oplevede, at der var problemer med at levere de piller jeg havde købt, men da jeg kontaktede Absolut træpiller fik jeg at vide at det stadig ikke var muligt at levere de piller.
Derefter fik jeg tilbudt nogle andre piller, som var lidt dyrere, men det var uden beregning.
Jeg er tilfreds med at virksomheden tager en henvendelse fra en kunde så seriøst.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Absolut træpiller.
Da jeg skulle kontakte jer, for at få oplyst, at I ikke kunne levere de piller jeg havde købt, så får I kun 4 stjerner, ellers havde I fået 5.

17. april 2023

Hej Frank,

Mange tak for din anmeldelse!

Desværre er der problemer i hele Europa mht. mangel på råstoffer og fragt, hvilket vi desværre ikke har indflydelse på. Vi prøver så godt vi kan på at undgå at det giver problemer hos kundens ordre. Vi er typisk kendt for vores enestående kundeoplevelse, så vi beklager oprigtigt din seneste oplevelse med os.

Super god kvalitet

Super god kvalitet, særdeles hårdtpressede og næsten ingen aske! Og tro mig, jeg har prøvet mange forskellige firmaer til en dyr pris, hvor kvaliteten har været i bund. Flere af mine genboere har allerede sagt at de også vil prøve at handle med absolut😄

28. marts 2023

Hej Christa,

Absolut-Traepiller.dk

Kanont sted at handle træpiller

Kanont sted at handle træpiller, de er superflinke og altid hjælpsomme, kan helt klart anbefale dem frem for de danske som kun tænker på profit profit..

2. februar 2023

Hej Luffe,

Super hurtig levering

Super hurtig levering, venlig og service minded vognmand

22. marts 2023

Hej Lise-Lotte,

god levering

god levering, systemet med at vælge fragtfirma fungerede perfekt

22. februar 2023

Hej Bjarne,