Absolut-Traepiller.dk Anmeldelser

4,7

Altid kvalitets varer om det er træpiller, brikketter eller hestefoder. Samtidigt er personalet altid venlige og super hjælpsomme. Vi handler vores brændsel hos Absolut Træpiller for fjerde år i tr... Se mere

Helt ærligt, så var jeg en smule betænkelig ved at bestille træpiller online i Tyskland for efterfølgende selv at skulle arrangere med en fragtmand om leveringen. Tog dog chancen og bestilte 3 pal... Se mere

Efter at jeg har skrevet en dårlig anmeldelse, har Kim fra Absolut Træpiller har lige kontaktet mig telefonisk. Han var meget ked af den kedelige anmeldelse, og tilbød at jeg kan bytte træpillerne... Se mere

Min vognmand skulle hente pillerne vi har købt og betalt, men så er de ikke klar. Man sælger tilsyneladende pillerne videre til andre indtil de bliver hentet, og vognmanden kunne derfor ikke få dem... Se mere

1. Brændstofleverandør
  2. Brændeleverandør

Absolut Træpiller er nordtysklands og grænseegnens største leverandør af Træpiller, Halmpiller, Træbriketter, Pejsebrænde, Energikoks, Hestefoder og Hestestrøelse mm.. Absolut Træpiller køber træpiller i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark direkte hos producenter, der fremstiller de fineste kvalitets træpiller fra mærker som bla. Barlinek, Olimp, Lava, Vida, German Pellets mfl. til træpillestokeren-/fyret-/ovnen og træbriketter til brændeovnen. Med disse træpiller er den bedste forbrænding og aske udvikling garanteret – Farverne kan variere fra lys til mørk på de viste billeder af træpillerne og træbriketterne. Hvorfor vælge biobrændsel? Biobrændsel er en miljørigtig energikilde, som er CO2-neutral. Det betyder, at der kun bliver udledt den samme mængde kuldioxid under forbrænding, som biomassen har formået at optage i dets levetid. Sammenligner man biobrændsel med produceret energi, koster alternativet kun halvt så meget som f.eks. olie, og næsten 4 gange mindre end elopvarmning. Derfor er træpiller eller træbriketter ikke kun en miljøvenlig løsning, men også et økonomisk godt valg. Vores træpiller er produceret under de rette kvalitetskrav, hvilket betyder, at produktionen kontrolleres hele vejen fra start til slut. Det garanterer nemlig et produkt med en jævn brændværdi, der giver dig et bedre overblik over varmeøkonomien i hjemmet.

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt at bestille på nettet og varer er…

Nemt at bestille på nettet og varer er klar når man kommer bestille altid en gang i måneden super service

30. april 2025

Hej Maibritt,

Bestiller og henter 1 gang pr måned

Bestiller og henter 1 gang pr måned, altid gog og hurtigt behandling, Absolut intet at klage over. Kommer helt sikkert igen. Jeg forudbestiller og det er altid klappet og klar

30. april 2025

Hej Ole,

Købte danpellets standard

Købte danpellets standard. De skulle være 4.6kw til 5.0 kw. Det er de Absolut ikke. Har klaget over dem. De slagger og der er igen varme i dem. Poserne er helt blanke. En historie fra Africa om der ikke var mere tryksvært i maskine. Mit fyr køre på max. Har købt nogen andre træpiller nu. De kan få fyrret op på mellem 10-14 grade mere i varme. MED SAMME KW. Og bruger mindre træpiller. Så ingen tvivl om jeg er blevet snydt. De har fået chancen for at købe den tilbage. Men det har de ikke vent tilbage på.. Køb ikke træpiller i blanke poser.

2. oktober 2024

Hej Jacob,
for det første snydes ingen der køber hos os og når du ikke læser hvad der står under beskrivelsen af produktet "DanPellets Standard" før du bestiller dem, kan du da ikke give os skylden for det, at du bestiller forkerte træpiller!!!

Yderligere kan du jo heller ikke forvente at en industri træpille til kr. 1,89 pr. kilo giver lige så meget brændværdi som en A1 træpille der koster 300-400 kr. mere pr. palle.

Vi har også tilbudt dig d. 12.11.2024 at bytte de af dig forkert bestilte DanPellets Standard Træpiller til DanPellets Premium Træpiller, selvfølgeligt til en merpris for den bedre kvalitet og fragten.
Men det har du selvfølgeligt ikke svaret på!

Der står følgende på vores produktside under DanPellets Standard Træpiller:

“DanPellets -Standard- er en industriel træpille, der er produceret efter DIN standarden i A2/A3 kvalitet og er ikke specielt velegnet til små pilleovne / mindre brændeovne, men til store brændeovne / fyr som brænder alt og ikke er følsomme, da de kan danne meget aske og slagger.
Længden af træpillerne kan variere fra 0,5 cm op til 6 cm.
Asken er en del mere og kan danne en del sod og slagger..
Derudover kan træpillerne være meget bløde og poserne meget tynde og hæver sig let, når du tager fat i dem.
Der kan være en stor mængde krumme i poserne og forbrændingen kan danne meget aske og meget slagge.
Desuden kan brændværdien svinge fra meget dårligt til rimeligt.

Velegnet til også som hestestrøelse, da de har en rimelig sugeevne.
Træpillerne i 15 kg sække og Big Bags placeres på en engangspalle uden krympeflexfolie.
Farven på træpillerne kan variere fra normal til meget mørk og leveres delvist i neutrale sække eller med et andet layout og et andet navn på sækkene.”

Det er jo altid nemmere at give andre skylden for ens egen fejl.

Absolut-Traepiller.dk

Alt var som det skulle være og super service.

17. februar 2025

Hej Per,

Nemt og meget hurtigt

Alt var som beskrevet på deres hjemmeside

19. februar 2025

Hej Brian,

Jeg er ny kunde

Jeg er ny kunde - jeg er holdt i hånden lige fra bestillingen til leveringen, det er ikke service det er super service - det er ikke sidste gang jeg bestiller. TAK for en fantastisk oplevelse

28. januar 2025

Hej Bent,

Absolut-Traepiller.dk

Piller blev sat ud i regnen uden regnvejrshætte

Jeg bestilte 4 paller træpiller hos jer i december, og har nu opbrugt mit tidligere lager og klar til at fyre med de nye piller. Jeg må indrømme at være noget overrasket over, at I satte alle pallerne ud i regnvejr kort efter bestilling, og et godt stykke tid før vognmanden fragtede dem til DK. Vognmanden nævnte godt, at en palle stod i regnen ved afhentning, hvor ca 8 poser var vandskadet, set udefra. I kompenserede det ved at tilføje 3 poser ekstra - tak for det. Men nu hvor jeg er i gang med en anden palle, viser det sig, at dén og de øvrige paller (efter nærmere inspektion) også er fuldstændig vandmættede, hvor fugt er trængt helt ind mellem alle poserne i samtlige lag.

I har valgt at sætte alle pallerne ud i regnen, og det til trods for at I skriver i annoncen, at det er “Uden regnverjshætte”. Ingen af pallerne var afdækket ved modtagelse - det synes jeg ikke er OK.

Hvorfor? -og hvordan vil I kompensere det?

Vh. Lasse.

19. januar 2025

Hej Lasse,

Tak for din henvendelse.

Efter vores telefonsamtale har vi, som aftalt, sendt dig billeder både på din mobiltelefon og e-mail, der viser, hvordan pallerne ser ud med regnvejrshætte, når de forlader vores lager.

Vi har samtidig bedt dig om at kontakte din transportør for at afklare, hvorfor regnvejrshætterne er blevet fjernet, inden pallerne blev leveret til dig.

Vi har forsøgt at ringe til dig flere gange for at drøfte sagen yderligere, men har desværre ikke fået svar. Da det er din transportør, som du selv har bestilt og betalt for at hente dine træpiller hos os, og det tilsyneladende er her, at problemet er opstået, mener vi, at din reklamation ikke er rettet mod den rette part.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at finde en løsning, men det forudsætter en dialog. Vi opfordrer dig derfor til at tage kontakt til os, så vi sammen kan drøfte sagen videre.

Absolut-Træpiller.dk

Alt gik efter bogen

Alt gik efter bogen , hurtigt og sikkert

2. november 2024

Hejsa Bente,

Fantastik nemt

Det er en rigtig god hjemmeside nemt at bestille og god information om det hele med bestilling af vognmand intet at klage over.

20. oktober 2024

Hejsa Carsten,

Absolut-Traepiller.dk

God information om hamp strøelsen

God information om hamp strøelsen. Rabat ved køb af paller.
Rigtig god information om fragtmænd til levering.
Rimelig priser.
Mvh
Jan Clausen

15. august 2024

Hejsa Jan,

Har købt OAK 8mm træpiller

Har købt OAK 8mm træpiller, er meget tilfreds med både pris og kvalitet.

9. august 2024

Hejsa Leif,

Absolut-Traepiller.dk

Fantastisk service! Og søde medarbejder!

Vi hentede foder i går d 6/8.
Fantastisk service da vi hentede foder! Venlige og søde medarbejdere der var klar til at rådgive os i forhold til skiftning af pels og generelt foderkvalitet

6. august 2024

Hejsa Magnus,

Sløset udtjek af varer

Bestilte træpiller 23 April, først efter telefonkontakt d 15 maj kom der gang i udleveringen. Lidt sløvt da Danpiller præmien har været på lager alle dage.

20. maj 2024

Hej Jens Peter,

Absolut-Traepiller.dk

Rimeligt nemt at bestille piller og god…

Rimeligt nemt at bestille piller og god pris på dem.
Lidt lang leveringstid men intet at klage over.
Ikke sidste gang jeg bestiller der.

26. april 2024

Hej Klaus,

Absolut-Traepiller

God behandling.

God behandling og levering som aftalt. Kan kun anbefales.

4. april 2024

Hej Ole,