Absolut-Traepiller.dk Anmeldelser

4,7

Altid kvalitets varer om det er træpiller, brikketter eller hestefoder. Samtidigt er personalet altid venlige og super hjælpsomme. Vi handler vores brændsel hos Absolut Træpiller for fjerde år i tr... Se mere

Helt ærligt, så var jeg en smule betænkelig ved at bestille træpiller online i Tyskland for efterfølgende selv at skulle arrangere med en fragtmand om leveringen. Tog dog chancen og bestilte 3 pal... Se mere

Efter at jeg har skrevet en dårlig anmeldelse, har Kim fra Absolut Træpiller har lige kontaktet mig telefonisk. Han var meget ked af den kedelige anmeldelse, og tilbød at jeg kan bytte træpillerne... Se mere

Min vognmand skulle hente pillerne vi har købt og betalt, men så er de ikke klar. Man sælger tilsyneladende pillerne videre til andre indtil de bliver hentet, og vognmanden kunne derfor ikke få dem... Se mere

1. Brændstofleverandør
  2. Brændeleverandør

Absolut Træpiller er nordtysklands og grænseegnens største leverandør af Træpiller, Halmpiller, Træbriketter, Pejsebrænde, Energikoks, Hestefoder og Hestestrøelse mm.. Absolut Træpiller køber træpiller i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark direkte hos producenter, der fremstiller de fineste kvalitets træpiller fra mærker som bla. Barlinek, Olimp, Lava, Vida, German Pellets mfl. til træpillestokeren-/fyret-/ovnen og træbriketter til brændeovnen. Med disse træpiller er den bedste forbrænding og aske udvikling garanteret – Farverne kan variere fra lys til mørk på de viste billeder af træpillerne og træbriketterne. Hvorfor vælge biobrændsel? Biobrændsel er en miljørigtig energikilde, som er CO2-neutral. Det betyder, at der kun bliver udledt den samme mængde kuldioxid under forbrænding, som biomassen har formået at optage i dets levetid. Sammenligner man biobrændsel med produceret energi, koster alternativet kun halvt så meget som f.eks. olie, og næsten 4 gange mindre end elopvarmning. Derfor er træpiller eller træbriketter ikke kun en miljøvenlig løsning, men også et økonomisk godt valg. Vores træpiller er produceret under de rette kvalitetskrav, hvilket betyder, at produktionen kontrolleres hele vejen fra start til slut. Det garanterer nemlig et produkt med en jævn brændværdi, der giver dig et bedre overblik over varmeøkonomien i hjemmet.

4,7

Super venlige og god service

Super venlige og god service.
...og skarpe priser ;)

31. august 2022

Hej Maja,

Mange tak for din anmeldelse!

go` service

Hurtig, enkelt og god betjening

13. juni 2022

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse!

Absolut-Traepiller.dk

Produkt og pris er såmænd ok

Produkt og pris er såmænd ok, men virksomheden er nogle drønnerter til at levere/yde service (til gengæld hæver de pengene omgående ved bestilling).
Den 15. marts bestilte vi 12 paller, hvor vi også betalte dem - vi fik pillerne leveret den 30. april - næsten 7 uger senere!
Det kunne måske aktuelt undskyldes med Ukraine og forsyningsproblemer. Men forrige gang vi bestilte træpiller, blev pengene også hævet med det samme og så hørte vi ikke et kvidder fra AT gennem længere tid. Da tålmodigheden slap op og jeg ringede til AT fik jeg at vide, at de ikke havde 8 mm på lager, men jeg kunne få 6 mm, hvilket jeg uden videre accepterede. Hvorfor f..... ringede eller skrev de ikke og fortalte mig det i stedet for bare at sylte ordren?

2. maj 2022

Hej Peter,

Vi beklager din dårlige oplevelse og den lange leveringstid.

Vi modtog din betaling den 15/3.
Vi har længe gjort opmærksom på at der desværre kan være mellem 21-45 arbejdsdage leveringstid på vores træpiller og specielt på den vare du har bestilt. Din vare blev leveret 41 arbejdsdage efter betaling.

Vi gør altid vores bedste for at bestillingerne kommer afsted så hurtigt som muligt, men er afhængige af flere faktorer, bl.a. hvornår transportøren har tid til at hente varerne hos os.

Absolut-Træpiller

Bestemt ikke et sted jeg handler igen

Bestemt ikke et sted jeg handler igen.

Man får hverken besked eller kompensation ved forsinkelse.

Jeg blev ved hurtig betaling lovet straks afsendelse men undskyldninger som vi har jo corona og sygdom og vores fragtmænd har travlt gør vi ikke kan holde det lovede. Desuden er varen stadig ikke leveret.

Svar på svar :

Jeg blev lovet i telefonen at pillerne ville forlade firmaet den efterfølgende torsdag dvs 5 dage efter. Hvilket var et krav fra min side for at lægge en ordre. Så hvad i skriver på hjemmesiden har ikke noget med denne sag at gøre. Jeg kan, hvis I ønsker, fremsende samtalen, hvor I bekræfter det, da alle mine erhvervssamtaler via 4x28 bliver optaget. Vores samtaler hvor jeg rykker for modtagelsen handler også mest om at I beklager forsinkelsen og det ikke er jeres skyld men fragtmanden. Hvorfor beklage hvis I har jeres på det Rene. ? Det er hvad det er nu og jeg handler andet steds næste gang.

14. april 2022

Hej Danni,
du har bestilt varen hos os d.1/4 og fået varen leveret i dag d.14/4.

Der står højt og tydeligt på vores hjemmeside at der er mellem 21-45 dage leveringstid.

Du har allerede modtaget din vare efter 13 dage. Så vi er desværre usikre på hvilken forsinkelse du taler om og hvad du vil have kompensation for.

Absolut Træpiller

Har hverken styr på deres online bestillinger eller MobilePay

Har desværre lavet rigtig dårlig erfaring med Absolut Træpiller den her gang. Vi bestilte første gang online og valgte at betale med MobilePay, som var en valgmulighed for, hvordan man vil betale. Da vi ikke kunne finde et nummer til at overføre VIA MOBILEPAY, kørte vi forbi i Flensborg indenfor de næste 2-3 dage, hvor vi fik at vide, at vores bestilling ikke var at finde og vores ønskede piller ikke var på lager længere. Så vi måtte købe nogle andre.... Vi fik et nummer til MobilePay og betalte samme aften. To uger senere får vi så en rykker. (Havde vi ikke fået en rykker, ville vi have kontaktet Absolut Træpiller for at høre, hvor vores piller blev af. Men da der var angivet en leveringstid på 5-10 arbejdsdage (også med Corona og krig), ville vi ikke stresse og øvede os i tålmodighed!)

Efter at have vist, at det for længst var betalt med MobilePay, kom undskyldningen, at de ikke tjekkede MobilePay og at jeg burde have givet besked om denne betalingsmetode. (Medarbejderen, vi bestilte hos, vidste godt, at vi ville betale med MobilePay!) Derudover havde de mange syge med Corona - som alle andre vel også 🤔

Fint, at man så tilbyder at annullere bestillingen - men nu havde vi ligeledes bestilt og betalt fragtmand for længst, som vi ikke ville bruge tid på at afbestille / ombestille...

Og hvis man nu har tid til både at svare på mail og anmeldelser indenfor en halv time, burde man så ikke have tid til lige at tjekke MobilePay App'en på mobiltelefonen for eventuelle indbetalinger? I den tid, man bruger på at sende en rykker, kunne man hurtigt have fundet frem til vores indbetaling og ville dermed have undgået en utilfreds kunde... Og så oven i købet kalde kunden for "dum" og "løgner"?! Rigtig "god" skik 👍

25. marts 2022

Hej SR,

Vi beklager din dårlige oplevelse hos os.

Vi plejer ikke at have problemer med at vores kunder ikke kan finde vores reg.- og konto-nr. på fakturaen der kommer på mail. Du er altid velkommen til at ringe til os og få hjælp, men da du besøgte os på kontoret i stedet for, tilbød vi dig undtagelsesvis at betale din faktura med MobilePay. Normalt tilbyder vi kun betaling per MobilePay ved selvafhentning, ellers per bankoverførsel. Så er der nemlig styr på tingene.

Desværre er der sket en fejl mht. registreringen af din indbetaling via MobilePay, hvilket vi undskylder for mange gange. Vores system sender rykkere ud automatisk, når en ordre ikke er registreret som betalt, hvilket i dette tilfælde selvfølgelig var vores fejl.

Derpå mailede du tilbage til os at du havde betalt fakturaen d. 9/3 med MobilePay hos os på kontoret. Vi tjekkede det med det samme og registrerede omgående din betaling og beklagede fejlen. Desuden forklarede vi, at MobilePay ikke specificerer indbetaling til os pr. kunde, men som et engangsbeløb for alle MobilePay betalingerne.

Vi er en lille virksomhed med få ansatte, der har faste opgaver dagligt. Det betyder desværre at der en sjælden gang kan ske en fejl, så snart at vedkommende er syg og en anden medarbejder skal overtage ekstra opgaver, især i travle perioder.
Dette er og skal selvfølgelig ikke gå hen og blive vores kunders problem og vi beklager selvfølgelig hvis det sker, dog er vi heldige, at de fleste var meget forstående overfor situationen og vidste at vi gjorde vores bedste for at kunne yde samme service.

Selv før Corona og Ukraine-krigen har vi gjort opmærksom på at der pga. dobbelt så stor efterspørgsel som udbud på hele det europæiske marked kan være op til 14-45 dage leveringstid på vores træpiller.

Som en god service, tilbød vi dig også at du kunne få lov til at annullere din ordre og få pengene retur samme dag, men da vi desværre ikke fik svar på dette, blev dine træpiller afhentet dagen efter og leveret til dig på 2. dag.

Vi har altid tid til alle vores kunder og vil altid opfordre til at ringe ind, når man er i tvivl om alt er, som det skal være. Bliver vi gjort opmærksom på at der er sket en fejl hos os, beklager vi fejlen og fejlen bliver omgående rettet, lige som det er blevet gjort hos jer.

Absolut-Træpiller

Bestilte d

Bestilte d. 28/2.
Og får først i dag (D. 14/3) af vide at de ikke kan få de ting man kan bestille på deres hjemmeside hjem fra leverandøren. Og de slet ikke ved hvornår de kan få det hjem!
Synes sku det sygt dårlig service.
At vente 15 dage på absolut ingenting. Og at man selv skal rykke for svar efter så længe.
Så i havde oprindeligt en 5stjernet anmeldelse fra mig herinde. Men den er nu slettet. For det her synes jeg simpelthen ikke er i orden! Og har handlet ved jer længe men det her var nok sidste gang!

Svar på jeres sølle svar.
Jeg skulle selv kontakte jer. For ca 4 dage siden via mail. Om hvor langt min ordre var nået. I ringer så igår. Og lover at ringe tilbage lidt senere. Jeg hører intet. Skriver så igen en mail i dag. Og i ringer så i dag. Og siger i ikke aner hvornår i får vådfoderet hjem. Og kan sjovt nok ikke vente for evigt. Så synes sku jeres svar er SÅ sølle!!! Skam jer. Er bestemt sidste jeg jeg bestiller ved jer nu.
Og sjovt i kan svare her men ikke betale mine penge retur på den
nu annullerede ordre.
Og har så bestilt i dag ved mypets.dk. og de har allerede afsendt foderet.

Ny opdatering.

Og NU nægter de at overføre mine penge tilbage. Har nu sendt reg og konto nr 3 gange via mail og de nægter stadig at sende mine penge retur, i form at de skriver de ikke har modtaget oplysningerne. Hvilket er LØGN. Hold jer langt langt væk

(D. 15/3) Har lige fået denne mail af dette "firma" som svar på min mail med konto og reg nr. Som jeg har sendt 4 gange nu, men de lyver stadig og siger de intet har modtaget. Og nu har de lige sendt dette i en mail, da jeg som sagt for 4 gang skrev mine konto oplysninger, og at de skulle returnere mine penge nu.

"OMG, nu bliver vi jo helt bange for dig.
Tag dig dog sammen dit latterlige fjols.

Du er da det mest modbydelige og asociale menneske vi har haft kontakt med.

Du er velkommen til at melde os til politiet med dine intet sigende trusler.

Vi overfører pengene så snart bogholderiet har tid.

Og tag og STOP din ynkelighed nu og lad være med chikanere os mere."

(D 17/3) Og de har nu prøvet at få denne anmeldelse slettet ved trust pilot. Men havde heldigvis alle mails, som jeg indsendte til trustpilot.

(D. 18/3)
Og nu i skriver jeg har svinet jer til. Både via tlfen. Jeg har en optagelse af alle samtaler med jer. Da jeg heldigvis har en app der gemmer opkald (call rekorder) Jeg vil gerne vide hvor jeg bare EN gang har svinet jer til, der. Og har ALLE mails. Hvor jeg igen ikke EN gang har svinet jer til. Men i må med glæde sende mig udkast, hvor jeg angiveligt skulle have svinet jer til. Det kun jer dig har kaldt mig alverdens ting. Og synes jeg at kommende kunder skal vide! At i opfører jer SÅ URTOLIG GRIMT.
Og jeg truede med politiet da i løj med ikke at have modtaget mine konto oplysninger selvom jeg havde sendt dem 4 gange. Så pas på her folkens. De lyver og sviner folk til på det groveste. Som de også gør i de svar på denne anmeldelse som de bliver ved med at ændre, så komisk.

15. marts 2022

Hej Lea,

din anmeldese er desværre på den forkerte Trustpilot profil.
Vi kan desværre ikke finde dit fakturanummer i Absolut-Træpillers bestillingshistorik.

Denise :-)

Troværdigt firma.

Har handlet med Absolut træpiller nogle gange, og der er ingen slinger i valsen. Varerne kommer hurtigt, og er god kvalitet. Handler helt sikkert her igen.

7. marts 2022

Hej Henning,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God korrespondance undervejs. Kan klart anbefales!

27. januar 2022

Hej Jette,

God levering

God levering, lige indtil jeg havde en reklamation på deres halmpiller. Der var ikke en hel pille, det meste var smulder, så jeg brugte over dobbelt så meget, da boksen hurtig blev våd. Jeg ønskede ombytning, dette var ikke muligt da de sagde det var for dyrt. Jeg kunne få kr. 300,00 i rabat.

14. januar 2022

Hej Helle,
vi er meget forundret over din anmeldelse.

Der står højt og tydeligt 2 steder på vores hjemmeside ved produktet
"Absolut Halmpiller":

"Vær opmærksom på, at halmpillernes størrelse kan variere fra meget
små piller til store piller (fra ca. ½ cm op til 6 cm) og at der kan være
meget smuld i både sækkene og big bags."

Du er velkommen til at returnere din big bag til os og så du får en kreditnota og penge retur på de resterende kilo og iflg. vores handelsbetingelser, skal du selv betale for returfragten.

At vi har tilbudt dig kr. 300,- i kompensation er kun et tegn på vores gode kundeservice.

Beklager at du ikke har læst vores varedeklaration på halmpillerne inden du bestilte dem.

Brænde

brændet er meget forskelligt i størrelse

21. december 2021

Kære Anders,
beklager hvis du har overset hvad der står på vores hjemmeside, i din ordrebekræftelse samt faktura og emails fra os og at du dermed så troede at du får noget andet end det du har bestilt hos os.

På vores hjemmeside står brændertårnene beskrevet og hvad det er du bestiller og hvilken størrelse tårnene har.
ca. H100cm x L120cm x B100cm
og at brændet er mellem ca. 25-30cm i længde.

Hvis du ser din ordre bekræftelse fra os med nr. #59090 fra d. 8/12, står der at du har bestilt 3 stk. af 2x1 tårn (ca. 2 RM).
Når de kommer ovenpå hinanden giver det 3 x 2 tårne som ca. er 2m i højden, dvs. at du har fået mere end de 190cm du har regnet med.

På både din faktura og emailene til dig står der også at du får 6 tårne.

Du og din familie ønskes en glædelig jul samt et godt og sundt nytår.

Fin service og levering

Fin service og levering. der kommer vi til at handle igen

16. december 2021

Hej Britta,