zeer slechte ervaring met ABN AMRO Zakelijke…
Mijn ervaring met ABN AMRO Zakelijke Autoverzekering als verzekeraar van de tegenpartij was uiterst frustrerend en onprofessioneel. Na een ongeval waarbij hun verzekerde duidelijk aansprakelijk was, kreeg ik totaal geen duidelijke of consistente hulp.
Ik ben minimaal vijf keer heen en weer gebeld tussen ABN AMRO en mijn eigen verzekeraar. ABN AMRO gaf aan dat zij alleen het letselgedeelte behandelen en dat ik voor de materiële schade bij mijn eigen verzekeraar moest zijn. Tegelijkertijd gaf mijn eigen verzekeraar aan dat juist ABN AMRO de schade moest oppakken. Hierdoor ontstond een compleet onduidelijke en stressvolle situatie waarin ik als slachtoffer zelf moest uitzoeken wie verantwoordelijk was.
Wat deze ervaring nog erger maakte, was de manier waarop mijn dossier werd behandeld. De medewerker die mijn zaak behandelde, was onbehulpzaam en communiceerde op een onbeschofte manier. Er werd misleidende en tegenstrijdige informatie gegeven, belangrijke informatie werd achtergehouden en tijdens een gesprek werd de verbinding zelfs abrupt verbroken. Dit gedrag is onacceptabel, zeker in een situatie waarin je afhankelijk bent van correcte en professionele ondersteuning.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een duidelijk aansprakelijke situatie, werd ik continu doorverwezen en niet serieus genomen. Er was geen enkele vorm van regie of klantgerichte aanpak, wat de afhandeling onnodig vertraagde en voor extra stress zorgde.
Deze ervaring geeft weinig vertrouwen in de manier waarop ABN AMRO Zakelijke Autoverzekering met slachtoffers omgaat. Als tegenpartij verwacht je op zijn minst duidelijke communicatie en een correcte afhandeling, maar die bleven helaas uit.