Abella Blomster Anmeldelser

3,7

Monika har lavet en flot påskebukket til mig, som jeg skal give til en veninde, der holder påskefrokost for pigerne. Den er jeg sikker på, hun bliver glad for. Elsker de farver hun sætter sammen..... Se mere

Simpelthen de bedste :) Ikke nok med de har leveringen på dagen, går de virkelig også op i deres håndværk. Min mor fik den flotteste buket til hendes 60 års fødselsdag, bestilt sammen dag, sel... Se mere

Fuldstændig fantastiske. Sendte en buket til en adresse i Skælskør, der ikke er nem at finde. Blev ringet op af den søde chauffør der var kørt hele vejen fra Hvidovre. Han kunne ikke lige kunne fi... Se mere

1. Blomstermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Abella Blomster - Buketter til levering i hele DK kun 65 kr. Vi er din vej til lokale florister af høj kvalitet, både med blomster, buketter, vin, chokolade, gavekurve, bårebuketter, kranse, hjerter, og kistepynt samt god service.

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

3,7

Lige som vi ønskede og vi bestilte…

Lige som vi ønskede og vi bestilte aften før til dagen efter

28. januar 2020

Besvarelse fra Abella Blomster

Det er dejligt det blev lige som forventet og takker mange gange for dine søde ord det sætter vi stor pris på. Mange knus pigerne i abella blomster

Pæn buket

Pæn buket, leveret til tiden med god info

27. januar 2020

Besvarelse fra Abella Blomster

1000 tak for dine søde ord det sætter vi stor pris på. Mange knus pigerne i abella blomster

Bestilte en buket til min kone og fik…

Bestilte en buket til min kone og fik en fin sms med den var leveret, virkelig god service, super flot buket og buketten holdte i 10 dage 😃

27. januar 2020

Det fungere bare så godt . Tak

18. januar 2020

Besvarelse fra Abella Blomster

Det er vi rigtig glade for. Vi sætter stor pris på dine ord. Knus pigerne i abella blomster

Dårlig service

Ikke særligt gode til at svare når man ringer, men åbenbart rigtig gode til at trække tiden ud så de stadig kan trække folk for penge.
Og så er det heller ikke lige frem fordi de laver de flotteste bukketer.
Kan ikke anbefales.

16. januar 2020

Hej Olivia
Hvilken ordre drejer det sig om, for selvfølgelig kan du få dine penge igen, hvis den ikke er lavet eller leveret. Alle ordre der gennemføres med betaling hæves med det samme, dette sker automatisk.

I Hansdelbetingelserne står der godt nok at der IKKE er fortrydelsesret, men har der ikke været nogen udgift for os eller butikken der skal levere, kan vi ikke se hvorfor vi ikke skulle give penge retur, så du kan bare lige give os et kald så ser vi på det inden den bliver lavet.

Med hensyn til at vores buketter ikke er din stil, buketter bestilles efter et billede som også er den stil der bliver leveret. Du må have været tilfreds siden du køber hos os igen.

Vi er dog kede af at du ikke tager fat i os inden det her. Ring til os så finder vi ud af det. Knus alle pigerne i abella blomster

ABELLA BLOMSTER VIA WEB KAN IKKE ANBEFALES!

Havde bestilt en buket blomster til min ven efter han har haft et frygteligt sygdomsforløb.
Min ven sendte tilfældigvis et billede af buketten - med et tak -og så blev jeg forundret:
Jeg troede, at en blomsterhandler der tjener penge på nethandel - via Abella blomster, gør sig den ulejlighed, at 'binde' en buket -og ikke, tage et bundt tulipaner og så bare slå et bånd om, som om buketten lige er købt i en dagligvarebutik. Det dog lige med den forskel, at hos dagligvarebutikkerne koster tulipaner ca. 30,- kr for 10 stk. mens her får man lov at betale det modsatte, altså ca. 30,- kr på stk. 300,- kr for 10 tulipaner !! men uden en blomsterfaglig binding.
Det er synd for branchen, at useriøse blomsterhandlere sniger sig ind. På den anden side, må Abelle blomster holde styr på, hvem der kan få lov at arbejde under deres navn, for ikke at skade alle andre (formodentlig) seriøse blomsterbindere under deres paraply.

Fremover bliver det Interflora

Svar til Mattias den 31.12.'19:
Det ville jeg da gerne, hvis jeg ikke lige havde lagt mig syg - og efterfølgende har fået en opringning på min tlf. svarer fra jer, jeg ikke helt forstår 'tonen' i.

Jeanett:
Jeg lå som sagt syg!
Desuden gad jeg ikke bruge mere tid på sagen (læs: jer) da du på min telefonsvarer klart (!!) gav udtryk for, at hverken I eller blomsterhandleren forstod problemet.
Så er sagen jo afgjort på forhånd (!!) så behøver jeg ikke ulejlige mig med at sende billeder.
Men jeg ville meget gerne have kunne lægge et billede ind her på Trustpilot, så folk ude stuerne kunne have set jeres præstation.
10 tulipaner -uden en blomsterbinding kostede mig Kr. 310,- "FLOT"

28. december 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Hej kira hvorfor vil du ikke sende billedet, vi har opgivet mailen. Er du sikker på at modtager ikke har byttet rundt på nogle buketter for den butik der har leveret siger at der både er ilexbær og grønt i buketten, butikken kan heller ikke forstå at du udtaler dig om andet.

Det eneste vi kan få fat på når vi ringer til dig, er din telefonsvare, hvorpå vi har bedt om at du ringer tilbage til os så vi kan have en dialog samt sender et billedet så vi kan spørger butikken der har leveret hvad der er sket. Vi kan slet ikke forstå du ikke vil ringe til os eller sende det billede? Så vi er uforstående over din opfattelse af den omtalte "tone"? samt uforstående for at du kan skrive til os herinde men ikke ønsker kontakt?

Mvh. Jeanet

Hej Kira,
Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse og vil gerne undersøge sagen. Kan du ikke sende mig dit ordre nummer + det billedet som din ven har tilsendt dig, så jeg kan se hvad der er gået galt og der tages aldrig 30 ,- kr per. stk af tulipaner så derfor, så snart du ser dette svar send mig en mail på --> abella_blomster@hotmail.dk.

Vi er dog ærlige over at du ikke kontakter os for at vi kunne snakke om det og undersøge det på forhånd.

Mvh. Mathias
Abella Blomster

Så fin service .

Så fin en betjening vi fik da vi skulle købe to bårebuketter , de var så fine så vi handler gerne der igen , fik fin råd og vejledning så alt var perfekt .

16. december 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Det er vi rigtige glade for og sætter stor pris på dine søde ord. Kærlig Hilsen pigerne i Abella blomster.

Sætter ALDRIG mine ben der igen!

Jeg har brugt Abella Blomster to gange og begge gange er fortrudt inderligt! Første oplevelse i forretningen var så elendig at jeg svor aldrig at bruge dem igen. Pga. af manglende alternativer (flere år efter) endte jeg der så igen i sidste uge og hvis den første gang jeg brugte Abella var forfærdelig så ved jeg ikke hvilke negative tillægsord jeg skal bruge til, at beskrive det seneste møde med Abella. Ejeren er ubehøvlet, uopdragen, usamarbejdsvillig og ikke mindst serviceløs. Jeg er stensikker på at hun slet ikke ønsker kunder med den behandling hun giver.
Hvis ikke det var for hendes dygtige unge kvindlige kollega som bandt en smuk buket så havde jeg givet minus stjerner. MEN dette opvejer ikke for gedigen dårlig service. Har aldrig oplevet noget lignende. Under al kritik.

4. oktober 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Hej Frederikke vi kan ikke huske nogen situationen som skulle ha fornærmet nogen, men vi er glade for du synes vores ekspedienter ellers er søde og blomster er flotte. Vi ønsker dig en rigtig god dag knus pigerne i abella blomster.

Jeg bestilte en buket blomster til min…

Jeg bestilte en buket blomster til min datter tirsdag morgen Der ringer en sød mand og siger de ikke kan finde gaden , der går det op for mig, at jeg har skrevet forkert postnummer , han siger det skal vi nok finde ud af. Min datter modtager buketten uden problemer og samme dag som jeg har bestilt dem . Jeg har set buketten og den var virkelig flot. Så kan varmt anbefale Abella Blomster

21. september 2019

Jeg bestilte en krans til en bisættelse…

Jeg bestilte en krans til en bisættelse i fredags. Jeg var noget bekymret over min bestilling, da det var en dyr krans plus det faktum at jeg i forvejen ikke kendte Abella Blomster. Men jeg fik talt med en meget sød pige som lovede at de har styr på det. På dagen en time før fik jeg en sms om at kransen var leveret og hold nu op, det var den flotteste krans, jeg nogensinde har set. Alle gæsterne blev meget rørte over den smukke krans. Så tusind tusind tak, Abella Blomster!! I har fået en fast kunde fremover.

9. juni 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

1000 tak for dine søde ord, det værdsættter vi utrolig meget og er rigtig glade for at du kunne lide kransen. Vi glæder os til at hjælpe dig fremover. Mange knus alle pigerne i Abella Blomster

Min datter bestilte en morsdagsbuket…

Min datter bestilte en morsdagsbuket samt ballon og chokolade til levering i dag mellem 9:00-10:00, jeg behøver vel ikke fortælle at skuffelsen var stor at hendes gave til mig aldrig kom.... pengene på hendes kort har de reserveret men nu er klokken 21:40 og vi har stadig ikke set skyggen af levering.
Hun var godt nok ked af det på hendes og hendes søskendes vegne da de havde skrabet over 500kr sammen til en flot gave til mig og så at opleve at den aldrig dukkede op.

12. maj 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Hej Sørine. Vi beklager rigtige meget denne uheldige situation, der er sket det at ordren er kommet ind som annulleret og vi er først blevet opmærksom på fejlen her til morgen. Vi har IT på sagen for dette skal selvfølgelig ikke kunne ske. Vi har tilbudt at forøge buketten eller sende ekstra tilbehør med som kompensation, men der blev ønsket pengene retur og det kan vi fuldt-ud godt forstå. Vi er rigtig kede af situationen og undskylder mange gange. Mange kærlige hilsner Pigerne i Abella Blomster

Forfærdelig oplevelse ,de sender bare…

Forfærdelig oplevelse ,de sender bare en blomst med tilfældige farver selv om man bestiller Lilla fantasi så får man en lille buket med farver hvid rød grøn .Jeg kunne lige så godt have smidt de 500 kr ud af vinduet Snyd med de flotte billeder

8. april 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Det er ikke helt rigtigt - du har selv sendt et billedet og det der er blevet leveret er en buket med lilla roser, mørk lilla nelliker, lilla texasklokker, lilla statise, hvide roser, hvid margurit og hvide anemoner, fejlen ved denne buket er der desværre er kommet lidt for meget hvid i. Eukalyptus mangler men dette er der også gjort opmærksom på ved bestilling, for at det garanteres skal det bestilles 2 dage forud. Vi har tilbudt at bytte buketten men det ønsker du ikke. Vi føler ikke at vi kan gøre så meget andet.
KH Pigerne i Abella blomster

Aldrig mere Abella blomster!

Fik en buket tilsendt i lørdags fra Abella. Opdagede idag,tre dage efter,at alle roserne var visne og med helt brune/bløde blade yderst,at nellikerne var slatne og brune i kanten,at khrysantemum grenen med små blomster var helt krøllet og vissen,samt at pyntegrønten allerede dryssede helt vildt. Kørte ned i butikken med buketten og spurgte,pænt og høfligt,om det kunne passe efter kun tre dage. Blev mødt af en meget vranten dame,der godtnok lod til at gøre noget ved buketten,men var sur undervejs,og fuldkommen undlod at svare,når jeg prøvede at fortælle,hvad der var galt. Endte med at køre hjem med den samme buket,hvor der var sat et par nye roser i,plus nogle af de gamle,som hun havde pillet de yderste brune blade af.Nelliker,khrysantemum og grønt,var der intet gjort ved,og de franske anemoner,som var det eneste pæne,da jeg kom derned,havde hun mast/krøllet i processen.Jeg kommer aldrig til at lægge mine penge dernede,der er virkelig mange blomsterbutikker i Hvidovre. Har iøvrigt lige haft en buket fra Holmegårdens blomster,der stod i fjorten dage.

26. februar 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Vi er da kede af at du har opfattet det sådan, for vi har ikke været sur over noget. Selvfølgelig hvis der er blomster der ikke har holdt godt nok så bytter vi dem da bare, hvilket vi også gjorde i dit tilfælde, Krysantemumen er krøllet og det snakkede vi også om for sådan ser lige den krysantemum ud som du har fået, at du ikke bryder dig om den og synes at den ser vissen ud er dit syn på den. Vi håber da du nyder buketten alligevel.Rigtig god dag kh. pigerne i Abella Blomster

Fin service og smuk buket

Jeg bestilte en buket fra netbutikken, og den blev leveret, som den skulle. Den lignede endda den på billedet, hvilket jeg har været ude for med andre netbutikker, at de ikke gjorde. Den var meget smuk, i de oplyste farver, og modtageren blev rigtig glad. Jeg fik endda en sms fra butikken, at buketten var leveret. Rigtig fin service. Det var første gang, jeg bestilte hos Abella blomster, men ikke sidste.

23. februar 2019

Besvarelse fra Abella Blomster

Tusind tak for den fine anmeldelse. Knus pigerne i Abella blomster

Tak! fejl rettet af Bent

Egentlig en glimrende virksomhed og service, har handlet der før!
I går gik det så galt, en bestilt Rose kom aldrig frem!

Jeg for i blækhuset og brokkede mig højlydt!

Blev ringet op i dag af Bent, som undskyldte mange gange.
Det viser sig at ordren var givet videre til Frugt kurven i Herlev.
Som havde sagt god for at varen var leveret!

Så her lå fejlen altså - ikke hos Bent og Abella Blomster.

De er OK og tager lynhurtigt hånd om en klage!!

Smukt!!
/Bjarke

26. oktober 2018

Besvarelse fra Abella Blomster

1000 tak vi er glade for det hele blev løst med det samme. :D God dag knus pigerne i Abella Blomster +Bent ;)

Flotteste efterårskrans til begravelse…

Flotteste efterårskrans til begravelse som jeg nogensinde har set

19. oktober 2018

Besvarelse fra Abella Blomster

Hvor er vi glade for du synes det. Vi sætter virkelig pris på at du kunne lide den. Ha en rigtig god dag. Kh pigerne i abella blomster

Skuffende !

Havde købt en mor og barn buket online, men den visnede desværre efter bare 3 dage 😕

13. juli 2018

Besvarelse fra Abella Blomster

Det var da trist. Du skulle bare have kontaktet os da det var for snart 3 uger siden, så havde vi byttet den så, i kunne havde fået en ny.

VI håber da du vil prøve os en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag Kh. PIgerne i Abella blomster

Æv..!

Æv en skuffelse! Blomster skal jo springe ud og dufte ..
Det blev sidste gang jeg handlede der - efter at have købt flere buketter med dyre blomster, som ikke sprang ud, vil jeg nu bruge en anden blomsterbutik.
Medarbejderne har aldrig været smilende og venlige, men på trods af det, blev jeg ved med at købe mine blomster der for at støtte det lokale butiksliv. Men nu er det slut

9. juli 2018

Besvarelse fra Abella Blomster

Jeg er da ked af, at du ikke synes vi er smilene eller for den sags skyld venlige. Jeg synes vi tog imod dig og din utilfredshed på en behagelig måde uden at du skulle føle at det ikke var i orden at klage, for det er det, men der skal også være rimelig begrundelse. Du kommer først en uge efter, det er lang tid efter og Vi kan ikke gøre for at de 8 bonderoser som du har plukket ud af buketten ikke er sprunget ud.De fejlede ikke noget da de blev solgt ligesom de resterende 72 bonderoser der blev solgt fra samme sending uden en eneste klage. Grunden til de ikke er sprunget kan være fejlbehandling efter at have forladt butikken fx. Varme(for det har været utrolig varmt 30 grader) blevet for tørre i bunden af stilkene ude at få et nyt snit inden de kom i vand eller løbet tør for vand i vasen og ikke er blevet snittet på ny, eller lign. årsager som ikke er os at bebrejde.
Mvh Abella Blomster :) :) :)

Bestilte en buket til min Mor

Bestilte en buket til min Mor . Super friske blomster ,søde og profesionelle piger . Hurtig levering . 😀

16. maj 2018

Besvarelse fra Abella Blomster

Det er vi glade for, vi håber at vi kan hjælpe dig en anden gang :)