Abel & Skovgård Larsen Anmeldelser 4

1. Juridisk rådgivning
  2. Almen praktiserende advokat
  3. Advokatfirma
  4. Sagfører

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Abel & Skovgård betjener erhvervsvirksomheder, organisationer, kommuner og offentlige myndigheder med juridisk rådgivning og førelse af rets- og voldgiftssager. Medlem af LawExchange.

3,0

Middel

Uprofessionel administration vedr. boligsalg

Jeg blev desværre nød til at benytte Abel Skovgård Larsen ved mit seneste boligsalg, da de var administrator for andelsforeningen.
Har aldrig oplevet en så uprofessionel og langsom sagshåndtering som ved Abel Skovgård Larsen.
Firmaet har forsinket mit salg af andelsbolig betragteligt ved ikke at svare på henvendelser og spørgsmål fra køber. De har generelt udført ekstremt langsom sagsbehandling. Dette har udskudt salget med flere måneder og i sidste ende kostet mig en del penge.
Da salget så endelig blev afsluttet, var administrator meget tøvende og langsom i processen om at få afsluttet de sidste bagateller vedr. boligsalget- det virker som om at administrator ikke håndhæver reglerne for fremgang af salg, som iøvrigt står i de vedtægter som de selv har skrevet for andelsboligforeningen.
Hold jer væk fra dette firma hvis I har muligheden.

1. januar 2024

Meget dygtige til alt hvad de laver

Jeg synes det er et af de bedste advokatfirmaer jeg har haft med at gøre og jeg har haft med en del, det er godt nok min andelsbolig forening advokatselvskab. Hvilke de er rigtig dygtige til administrere både regnskab og man føler sig tryg som andelshaver hos abel og Skovgaard .De har en dejlig rolig og god etisk gang til tingene . Bedste advokater jeg har haft med at gøre. Alle mine varmeste anbefalinger .

19. juni 2023

Opfølgning på sagen fra 2010

Opfølgning på sagen fra 2010
Vi fandt efterfølgende en anden advokat der ville føre en sag mod Abel og Skovgård i byretten hvor vi naturligvis vandt - grundejerforeningen fik medhold. Abel & Skovgård skulle betale pengene tilbage til os, samt betale sagens omkostninger.
Vi er naturligvis glade for sagens udfald men det er komplet urimelig behandling et grådigt advokat firma der på deres hjemmeside skriver
"Hos Abel & Skovgård Larsen sætter vi en ære i at yde en uafhængig rådgivning af høj faglig og etisk standard."
Hvis dette virkeligt var gældende var det aldrig kommet til en sag i byretten, og masser af timer kunne være sparet.

2. august 2020

Tilbuddet lød på kr 25.000, men advokaten tog selv kr 86.213 af erstatningen!

Advokaten hos Abel og Skovgård, Torben Winnerskjold's skriftlige tilbud lød på kr. 25.000 men ved sagens afslutning lyder fakturaen fra advokaten på kr. 86.213,53. Advokaten har allerede taget pengene af et af modparten udbetalt erstatningsbeløb, hvorfor jeg ikke har mulighed for at protestere. Da advokaten ikke kan komme med en forklaring på denne voldsomme stigning af skriftligt aftalt salær, rejser jeg et krav om tilbagebetaling af de kr. 52.500 som derfor er blevet uretmæssigt tilbageholdt af advokaten. Dette efterkommes ikke, på trods af adskillige henvendelser.

Jeg har skrevet til advokaten og hans chefer, for at få en forklaring på den pludselige salærstigning, men alle svarer undvigende, og vil ikke forklare salærstigningen.

Advokaten har snydt mig og optrådt uanstændigt grisk i denne sag!

Sagen ligger nu (pr 14/2-2010) hos advokatnævnets formand.

Det skal tilføjes at der iøvrigt ikke er noget at kommenterer på selve sagsforløbet, hvor advokaten har leveret et udmærket stykke arbejde.

15. februar 2010

Er dette din virksomhed?