Ny kvindelig ejer beliggenhed Næstved - sød smilende meget hjælpsom, som også er syerske, og kan rette ind og sy til med det samme. Flotte lyse lokaler, hvor man mødes af duft, fra duft lys der er tæn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ABC Brudekjoler fast pris 3.500,- / kr. 4.200, Konfirmationskjoler Gallakjoler selskabskjoler pris 1.700,-. XL str. Herre-sæt pris 2.700,- Brude kjoler konfirmationskjole brudekjole gallakjole
Storbritannien
- www.abc-brudekjoler.dk
perfekt kjole
Jeg fik min røde Brudekjole
Min drøm har altid været at blive gift i en rød kjole
Den drøm kunne jeg få opfyldt hos ABC Brudekjoler, for der kunne jeg selv bestemme.
Det har været en rigtig god oplevelse, for jeg er blevet vejledt godt og min drøm er gået i opfyldelse
Mine varmeste anbefalinger
Tanja Hjort Johansen
Jeg kan kun anbefale ABC brudekjoler.
Jeg kan kun anbefale ABC brudekjoler.
Jeg fin en rigtig god scerivs og fandt min drømmekjole til en pris der var til at batale.
Også kan jeg godt lig man selv kan være med til at sætte sit præg pp kjolen med små ændringer,
Og kjolen bar hjemme 1 måned efter jeg fik taget mål til kjolen så fik den hjem ca. 2 måneder før jeg skulle bruge den, Og jeg var så heldig at kjolen største passet helt perfekt, Det eneste der er, er at den lige skal lækkes lidt op. Der kan jeg selv vælge om jeg vil bruge den skrædder han anbefaler som er i Næstved eller om jeg vil bruge en jeg selv vælger.
Man skal bare være klar over at man skal beslutte sig mens man er der om man vil købe en kjole mens man er der, og vil man skal den købes mens man er der. ( Det gjor at jeg var luge ved ikke at tage der ned da jeg fik det af vide i telefonen, men det var det bedste jeg gjor da jeg jo fandt min drømme kjole jeg glæder mig helt vildt til at skal ha på om 2 måneder)
Og så syntes jeg det er underlig og irterne man ikke må tage bille af kjolen man prøver når nu man har bestil og betalt sin kjole.
Det forstå jeg ikke helt.
( forstår godt man ikke må tage billed inden så man bar kunde få den lavet et andet sted
Men var nede og få taget mål til kjolen og prøvet den igen næste 1 pr efter jeg købte min kjole og ikke en gå g der måtte jeg tag bille med kjolen på)
Fantastisk butik
I torsdags hentede jeg min brudekjole hos ABC Brudekjoler og den er lige som jeg har drømt om. Jeg er blevet vejledt rigtigt godt af ham og jeg har kun godt at sige om ABC.
Jeg har købt 2 gallakjoler før som begge var perfekte.
Jeg kan kun anbefale ABC brudekjoler
Dårlig service. SÅ køb et andet sted.
Dårlig service.
Jeg var oppe og prøve gallakjoler. og fik også kommentaren om at han var vant til at folk bare smed tøjet foran ham. - han fandt en ældre kjole som han havde inde bagerst i hjørnet (ikke i kollektion) Den sad okay.
Vi betalte 1800,- og fik nummer på en der kunne sy kjolen ind (ca. 600kr)
Dagen efter ringer jeg og fortæller jeg har fortrudt (Er stadig i posen og ikke syet ind) Han vil ikke tage den retur, og oplyser at det jo er en bestillings vare. - Hvilket jeg jo undre mig over. Jeg kan sagens forstå hvis det er en der er bestilt hjem, bestemt farve, og syet specielt til en, osv. Men var min jo bestemt ikke. Men han vil på ingen måde gi' sig.
Nåh men det gjord så at han mistede mig som kunde, og mine andre veninder som også skulle have kjoler ikke køber der.
SÅ køb et andet sted. Der er steder med så mange flottere kjoler, og bedre service!
Uforskammet Service
I fredags havde jeg fået en tid til kjoleprøvning med min datter til en gallakjole i jeres butik i Næstved..... en dag som vi begge havde set frem til. Vi bliver mødt af en flink mand, han fortæller lidt om jeres kjoler mm. Da min datter skal til at prøve kjolerne siger den flinke mand " her smider alle piger tøjet for mig" en total upassende bemærkning når man står overfor en ung pige. Min datter får prøvet nogen kjoler, som alle er meget for store, mens den flinke mand hele tiden siger " nu tager jeg dig lige på numsen, eller jeg hiver lige ned foran :( Hun finder til sidst en kjole, som hun godt kan li', og vi begynder at tale farve mm. Min datter har svært ved at vælge den rigtige farve, da de stofprøver som manden har er meget små, så det er lidt svært at forestille sig den færdige kjole. Jeg bliver enig med min datter om at hun lige vil tænke over farven mens vi kører hjem, og så vil vi ringe ind med hendes beslutning. Den flinke mand, som nu er mindre flink siger så at hvis vi ikke køber kjolen med det samme, kan vi ikke købe kjolen, og så kan vi ligeså godt sige farvel og tak. Jeg bliver meget paf, og spørg naturligvis igen da jeg troede jeg havde hørt forkert, men jeg havde hørt rigtigt. Jeg har aldrig oplevet magen til dårlig service, og vil på INGEN måde anbefale ABC brudekjoler til nogen.
Ønskekjolen til mit bryllup.
Jeg fik en helt igennem fantastisk oplevelse da jeg fik min ønskekjolen designet hos ABC brudekjoler. Indehaveren Jørgen hjalp med at få miine ønsker omsat til en helt igennem fantastisk kjole - Jeg kan varmt anbefale ABC brudekjoler til alle der ønsker en unik kjoler.
Nygifte Hanne
Fantastisk
Har lige hentet min dejlige Brudekjole.
Den sider som en drøm.
Jeg er bare så glad, tak abc brudekjoler.
Karen
En drømme kjole til en drømme fest.
Jeg havde hørt om ABC brudekjoler gennem en veninde som havde købt sin brudekjole hos ABC.
Jeg fik en super god betjening og vejledning. Det der er super rart ved ABC Brudekjoler er, at du selv kan vælge blonde og broderi på kjolen, så den bliver lige som du ønsker.
Min kjole var lige som jeg havde drømt om, service og vejledning var ligeledes helt i top.
ABC Brudekjoler kan jeg kun varmt anbefale til alle der ønsker en unik kjole.
Mvh.
Gitte
Lad være med nogensinde at handle med dem!
Som alle andre fik jeg at vide at jeg kunne købe kjolen på dagen, eller så skulle jeg ikke komme igen. Valget af kjole blev rimelig meget tvunget ned over hovedet på mig, fordi jeg er større end en str 36 (som ejeren så pænt formulerede det).
Da kjolen ankom 14 dage før brylluppet var den slet ikke syet til mig. Den var 25 cm for stor i barmen og 25 cm for lille over livet. Desuden var den omkring 15 for lang på trods af at jeg havde oplyst og også prøvede kjolen med flade sko. Der var lagt et tykt lag padding ind i barmen (bruger i forvejen selv en ret stor skål) så jeg så endnu større ud. Kjolen var løs i syningerne, så det var intet problem for en syerske (som jeg selv måtte finde og betale for i følge ejeren) at skille kjolen ad og basalt sy den fra bunden af igen.
Det er ikke okay at kjolen dukker op så sent, når man har bestilt den 8 måneder før og der så ikke bliver sat en syerske til rådighed når målene på ingen måde passer. Hvis du er villig til at gamble med dine penge og få syet en kjole i asien af kvinder der aldrig har set dig, så er dette helt stedet for dig!
Fantastisk service - Tusind tak ABC
Jeg fandt hos ABC brudekjoler min drømmekjole!
Det er naturligvis en grænseoverskridende oplevelse at prøve brudekjoler, men hos ABC brudekjoler blev denne oplevelse meget hurtigt gjort til den bedste oplevelse.
Jeg blev bedt om at finde et par stykker jeg gerne ville prøve og der blev fundet ca 10 kjoler frem, som passede til den stil jeg havde fundet.
Jeg har fået super service og rar vejledning, og den ellers lidt grænseoverskridende oplevelse blev gjort til en rar oplevelse.
Tilmed fandt jeg min drømmekjole til min bryllupsdag.
Jeg kunne udskyde de endelige mål til min kjole, da jeg var i gang med træning og madplaner. Og da kjolen først var bestilt, var den superhurtigt hjemme. og hænger og venter på tilretningerne allerede.
Jeg kan klart anbefale ABC Brudekjoler, da jeg kun har været tilfreds med kjolen og den service Jørgen har givet mig hele vejen igennem processen.
Tusind tak Jørgen og ABC Brudekjoler.
Joy Jørgensen
Det bedste valg
Jeg bliver student til sommer, og har længe kigget efter en gallakjole. Efter at have set ABC-brudekjolers udvalg af gallakjoler, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle have en derfra! De har et bredt udvalg af gallakjoler, og de har med garanti en til hver en smag. Efter at have fundet min smukke gallakjole, var det jo tid til at den skulle bestilles. Heller ikke der var der noget at komme efter. Servicen var helt i top! Ikke nok med at de bestiller for dig, dobbelttjekker de også for fejl og mangler, så kjolen ser perfekt ud, inden din første prøvning af kjolen. Passer kjolen dig ikke helt, går der ikke mange dage før de har rettet problemet.
Så overvejer du at købe kjoler hos ABC-brudekjoler, kan jeg kun give min varmeste anbefaling.
Min varmeste anbefaling
Jeg bestilte en tid hos ABC-brudekjoler, og endte med at finde den flotteste gallakjole. Man har mulighed for at sætte sit eget præg på kjolen, hvilket fangede min interesse, da det gør kjolen mere personlig!
Der er ikke en finger at sætte på denne virksomhed - god service, ordentlig kvalitet, god betjening samt flotte og billige kjoler. Hele oplevelsen har været helt igennem perfekt!
Mere smilende, imødekommende og ikke mindst hjælpende personale skal man lede længe efter! Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg fik, og at jeg fandt den helt perfekte kjole.
Personalet er hjælpsomme og forstår lige præcis, hvad der er en god service overfor deres kunder! ABC brudekjoler fortjener derfor absolut ros og anbefaling.
Dårligt og dyrt
De reklamere med billige og smukke skræddersyet brudekjoler efter mål. Kjolerne er syet i østen og når først man har bestilt og betalt, er man fanget. Hans skrædder er dyr, hun kan ikke rette op på de fejl kjolen kommer med, da den er special syet,. Hun kan ikke udføre eller forstå helt almindelige ønsker, der skal få kjolen til at sidde ordentligt.. Det endte med at være en dyrt, fustrerende og rigtig dårlig oplevelse, der nær havde ødelagt dagen for bruden. Øvøvøv
Vi måtte have en anden skrædder til at ordne finesserne på kjolen og det trods bruden har alle de rigtige mål. Desuden stank lokalet af røg hvilket indehaveren pure afviste.
Hmmm
Jeg var virkelig overrasket over den attitude...
Jeg havde set en rigtig pæn kjole så jeg gerne ville lave en aftale om..
Jeg spørger så hvis det er om man evt må gå hjem tænke over det og komme tilbage igen...
Men det kunne der ikke være tale om enten købte jeg ellers købte jeg ikke..
Super glad for brudekjolen ☺️
Er fuld ud til freds med ABC brudekjoler god service man får kan kun anbefale dem 👍 man hva selv med til af vælge designet på kjolen super Nice ☺️ Så får man lige hva man ønsker sig og have på hvad glad for det hva dem jeg valgt
Alle aftaler holdt og en smuk kjole efter eget valg.
Jeg brugte abc-brudekjoler ved mit første bryllup for ti år siden, og var meget tilfreds. Jeg skal giftes på ny i år, så jeg tog igen kontakt til abc-brudekjoler. Igen fik jeg en god oplevelse. Jeg bliver behandlet godt og professionelt, jeg har mange valgmuligheder mht kjolen, og priserne er små. Jeg er overrasket over så meget personlig betjening der er med i prisen. 3 møder med indehaveren, hvor det kun er mig og mine ønsker det handler om. Første møde om valget af snit. Her endte jeg med at bestille en kjole som jeg ikke troede jeg havde figur til, og derfor ikke turde håbe på. Men efter god og opmundrende rådgivning skal jeg nu giftes i en drøm af en kjole, som passer til mig og fremhæver mine fortrin. Andet møde hvor der blev taget mål. Det var smart at vente med det, da jeg var i gang med vægttab. Tredje møde fik jeg min egen kjole præcist som jeg havde bestilt den. Helt igennem en god og tryg behandling hvor alle aftaler blev overholdt. Bortset fra at kjolen var færdig før tid, så jeg havde længere tid til tilretning end lovet. Jeg kan bestemt anbefale abc-brudekjoler til enhver fest.
Hold jer væk!
Hold da op en god behandling, rådgivning og vejledning, ved det første møde. Ærlighed om kjolen til en, så jeg har kunne få den perfekte kjole til min store dag. Dette er langt fra gået i opfyldelse.
Jeg blev da godt nok skuffet, da jeg i dag 12 dage før mit bryllup, skulle hente min kjole efter de sidste til retninger af kjolen. Her opdager jeg et større skjold/plet/misfarvning på kjolen, tæt på skridtet.
Det skal siges, at jeg prøvede 1 første gang kjolen da kom hjem, 2 gang da den var lagt op og så i dag til udlevering. Det er første gang i dag, jeg har stået tæt på lyset og tiden har været til det, at jeg har kunne studere kjolen og opdager da denne misfarvning. De andre gange har man været optaget af, om kjolen sad som den skulle, så den ville passe perfekt.
Da sælger ikke var tilstede ved udlevering, men kun syreskeren, fik vi derfor af vide, at vi skulle kontakte sælger selv. Det fik jeg min svigemor til, da jeg var grædefærdig over kjolen. Vi forventede noget kompensation og især en "undskyldning" (Jeg ved, at en ny kjole er umulig at få hjem på 12 dage) og et møde, så han kunne se misfarvningen, men hun fik som svar, et meget ubehøvlet og frækt svar. Han påstod, at han havde gået kjolen igennem da den kom hjem og at der var ingenting! Hvordan er det så kommet på?
Vi kunne aflevere den retur og få pengene tilbage, undtagen syreske, slør, skørt, pose osv. Ja det er også flot, hvor skal jeg gå hen 12 dage før et bryllup, når det har taget siden november 2014, at prøve kjoler, tage mål, prøve igen, til retninger osv. Ja servicen er god til starte med og alt er betalt på forhånd, men hvis der er et problem til sidst, frasiger han sig alt ansvar. Det er ikke acceptabelt.
Jeg vil fraråde alle, at købe deres brudekjole hos ACB-brudekjoler.
Skuffelsen er enorm. / kommende brud om 12 dage :(
Vi kommer ind i forretningen onsdag, og mangler en konfirmationskjole til fredag, fordi vores syerske havde brandt os af. Vi finder en kjole onsdag, og torsdag ved 13 tiden, har vi en kjole der er lagt op og syet til. Super god service. Tak Abc brudekjoler, for at rede vores datters dag:-)
Forfærdelig oplevelse
En hel forfærdelig opførsel fra ejerens side af - selvom han ellers virkede som værende en venlig mand til at starte med. Brudekjolen blev afhentet, og da der efterfølgende blev opdaget et skjold på den, gjorde manden intet. Ikke engang en undskyldning fik man ud af ham - det eneste han ville gå med til var at han fik kjolen retur, og så kan man ellers stå og skal finde en n y kjole 11 dage inden brylluppet. Uacceptabelt!
KAN HELT KLART ANBEFALES!!
Den bedste service, og de flotteste kjoler til god pris! Det kan helt klart anbefales!! 😊