Aart Kok Adventure Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomhedsoplysninger

1. Campingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De mensen van Aart Kok Adventure onderscheiden zich in betrokkenheid, passie, belangstelling en ambitie. Het is geen kunst om geld te verdienen met slordig in elkaar gezette producten, die in dubbele betekenis goedkoop zijn. Omdat wij werken voor ons plezier en niet voor het geld, ontwikkelen wij onze producten uit idealisme. Onze drijfveer is het enthousiasme van onze klanten. Een continu proces van productontwikkeling in eigen huis maakt onze collectie net zo veelzijdig als onze doelgroep: de echte kampeerders. Dat we daardoor uiteindelijk in alle opzichten marktleider geworden zijn, is een logisch gevolg, geen bedrijfsdoelstelling.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service van a tot z!

Uitstekend geholpen bij de aankoop van onze vouwwagen! Er werd ruim de tijd genomen voor advies en het laten zien van de diverse mogelijkheden. Na aankoop werd er ook ruim de tijd genomen voor de uitlegbij het opzetten en zaken om rekening mee te houden. Al met al zijn we zeer tevreden met onze aankoop en kunnen niet wachten om met de nieuwe vouwwagen op vakantie te gaan!

20. juni 2026

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Wat fijn dat we u een goed gevoel gegeven hebben bij de aankoop van uw wagen, en het is bijna zover, dan kunt u ermee op pad. We wensen u veel mooie kampeerzomers toe met de Flexi!

Verstelbare poten aanhanger.

De River Lodge is een uitstekend concept, maar één nadeel, warom drie verstelbare poten onder de wagen, na één jaar, direct zelf een vierde poot geplaatst, dit om een gelijke gewicht verdeling te krijgen en zo het naal links kantelen van de wagen te verkomen. We slapen een heel stuk rustiger, omdat de wagen stabiel staat. Het ontgaat ons waarom er maar drie poten worden gebruikt?

26. maj 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Geachte heer Otto, De River Lodge heeft twee poten aan de kant waar je het bed uitklapt, en aan de andere kant steunt hij op het neuswiel, de derde poot en de wielen. Het is onze persoonlijke ervaring dat dit een stabiel resultaat oplevert, zeker omdat de bak zelfdragend is. De eerste eigenaar heeft er waarschijnlijk ook geen probleem mee gehad. Toch fijn dat u nu voor de volle 100% kunt genieten van de River Lodge met een vierde poot. Want dat is het belangrijkste. Groet, Aart Kok Adventure

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Waard tentervaring in onze Tuareg!

Na onze laatste zomervakantie vorig jaar met onze 4e De Waard tent, kwamen we voor een behoorlijke uitdaging te staan. Hoe houden we het "De Waard gevoel" vast zonder een de Waard tent. We hadden op een camping een Aart Kok gezien en later gelezen dat die was ontwikkeld met "De Waard". Gelijk na de vakantie hebben we in september een oriënterend bezoek gebracht bij de vestiging van Aart Kok in Roden. We werden in Roden verwelkomt door "Janny" die zich zeer goed in onze situatie, met nog niet echt een gerichte vraag, verplaatste. Wat daarbij echt hielp was dat zij zelf ook kamppeer ervaring had en wij waren al vrij snel bezig onze Tuareg op te bouwen. Om een wat concreter beeld te krijgen ook maar een prijsopgave. Tja, het werd geen aanbieding, maar wat we hadden uitgekozen maakte ons wel steeds enthousiaster. En daar had Janny een wezenlijke bijdrage aan geleverd. Met een prijsopgave en een mapje eerst maar eens goed over nadenken. Vrij snel daarna onze De Waard tent verkocht, wat heel snel lukte en toen wisten we het eigenlijk al wel, maar het is toch een behoorlijke investering...
In maart maar weer eens naar Roden en deze keer verwelkomde "Aico" ons. Stap voor stap heeft hij ons laten kiezen hoe wij de uitvoering zouden willen hebben en net als bij zijn collega hadden we echt de ervaring dat hij, zelf ook duidelijk zeer ervaren kampeerder, zich volledig verplaatste in onze situatie en ideeën van kamperen. Hoewel wij van tevoren hadden afgesproken dat we niet echt haast hadden, hebben wij toch die middag besloten, onze Tuareg, aan te schaffen. En afgelopen woensdag hebben we hem opgehaald en Aico heeft met ons, 'onze Tuareg' opgezet en alles wat daarbij hoort stuk voor stuk en zeer zorgvuldig bij langs gelopen. Dit gaf ons het gevoel echt iets bijzonders te hebben aangeschaft. We hebben 'm thuis uiteraard ook al een eerste keer opgezet en zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit van alles wat erbij hoort. We hebben 2 keer gebeld omdat we iets niet voor elkaar kregen en beide keren zeer adequaat en hartelijk te woord gestaan!

2. maj 2026

Beste familie Hemmen,
Wat een mooi verhaal over uw aankoopproces heeft u geschreven, en u vat het mooi samen: u heeft iets bijzonders gekocht. Wij wensen u veel geweldige vakanties toe met alle luxe die de Tuareg u biedt, in combinatie met het echte De Waard tentgevoel.
Veel groeten van alle medewerkers bij Aart Kok

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg fijn en in alle rust geholpen met…

Erg fijn en in alle rust geholpen met het maken van een juiste keuze vouwwagen.
De aflevering was prima en nu genieten

17. april 2026

Beste Hendrik,
Fijn dat we u een goede start hebben kunnen geven van hopelijk jarenlang kampeerplezier. En weet dat we altijd voor u klaar blijven staan.
De medewerkers van Aart Kok

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak, vriendelijk personeel en mooie wagens!

Wij hebben de winkel en het personeel in Heemstede als erg prettig ervaren, zowel telefonisch voor vragen als in de winkel! Wij werden vriendelijk geholpen, kregen duidelijke uitleg en goeie tips m.b.t. het opzetten. Medewerker Johan nam rustig de tijd om ons alles uit te leggen.

Een fijne zaak met mooie spullen!

19. marts 2026

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Wat zijn we blij met deze fijne reactie. We doen ons uiterste best om iedere klant in de watten te leggen, en dan is het geweldig om te vernemen dat we daarin geslaagd zijn! We wensen u hoe dan ook een fantastische kampeerzomer toe namens het hele team voor- en achter de schermen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoper van aard kok met passie voor vouwwagens

Goede service en de klant de aandacht geven die ze verdiend
Zijn twee dingen die ik hoog heb staan.
Dat is ook wat ik bij aard kok kreeg van de verkoper die mij de aandacht gaf voor het product wat hij vertegenwoordigden de tips die hij gaf waren mede de reden en de doorslag om voor de combi camp te gaan wij zijn er erg blij mee dank je wel voor de goede service

14. januar 2026

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste heer Neefjes, Dank voor dit fijne bericht, we zijn blij dat we onze passie voor Combi-Camp met u hebben kunnen delen. Wat een fijn vooruitzicht om de komende jaren heerlijk te genieten op de camping met uw mooie complete Country! Veel plezier namens ons allemaal bij Aart Kok in Heemstede.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van oriëntatie tot aan het afhalen van…

Van oriëntatie tot aan het afhalen van de vouwwagen liep alles erg prettig. Er werd de tijd genomen om ons goed te informeren en er werd zelfs geadviseerd om eerst bij andere vouwwagen verkopers te kijken voordat we een keus zouden maken. Dat is nog een eerlijk advies geven. Nu sinds 2024 een aantal keer gekampeerd. Elke keer weer blij dat we voor de Kavango gekozen hebben. Alles is degelijk uitgevoerd en het ziet er ook nog eens mooi uit als de tent weer staat. Deze week ook weer goed geïnformeerd over de keus van de boog luifel. Erg fijn allemaal.

30. december 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste HB, wat fijn om te horen dat we jullie goed hebben geadviseerd bij de keuze van een vouwwagen. Jullie blijven als klant erg belangrijk voor ons en we delen het plezier dat jullie hebben als je de Kavango weer ergens mooi opgezet hebt. Op naar veel mooie kampeeravonturen in het komende seizoen en alle jaren daarna. Het Aart Kok team.

Trotse bezitters Combi Camp vouwwagen

Op 19 december zijn wij voor de tweede keer naar Heemstede gereden, nu aangekondigd. De eerste keer in september onaangekondigd. Toen gastvrij ontvangen prima voorgelicht en tal van overwegingen meegekregen van behulpzame en niet opdringerige verkoper. Nu aangekondigd weer zeer gastvrij door een verkoopster ontvangen en onze vragen uitgebreid beantwoord en gedemonstreerd bij een klaar staande combi camp wagen. Daarom nu de trotse bezitters van een Combi Camp vouwwagen. Dank je wel en ga zo door medewerkers van Aart Kok

19. december 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste heer Edelman, wat fijn te horen dat we u zo prettig geholpen hebben en dat u een keuze heeft kunnen maken, waardoor u nu een heerlijk vooruitzicht heeft op vele jaren kamperen in een geweldige Combi-Camp! We gaan zeker zo door, ook straks bij de levering van uw wagen en daarna. Dank voor uw positieve bericht, daar worden we echt heel blij van!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

we hebben gekozen om bij Art Kok onze…

we hebben gekozen om bij Art Kok onze vouwwagen te kopen omdat we voelden dat we eerlijk advies kregen, er is goed geluisterd naar onze wensen.
nuchter en we hadden toch de meeste vertrouwen erin om de wagen hier te kopen, overzichtelijk ook.
de aflevering ging met veel geduld en uitvoerige uitleg.
we zijn er helaas nog niet mee weggeweest, de wagen ging gelijk de stalling in.

15. oktober 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Annet, Dank voor deze fijne beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. Hopelijk worden jullie straks op de camping ook zo blij. Het is in ieder geval een heerlijk vooruitzicht voor het nieuwe jaar. Iedereen bij Aart Kok wenst jullie veel plezier met de wagen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed en vakkundig geholpen

Zeer goed en vakkundig geholpen. Uitleg was zeer duidelijk en er wordt veel tijd in de verkoop gestoken voor de verkoop van een vouwwagen. Super

1. december 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Veel dank voor deze positieve feedback, daar zal Roelien heel blij mee zijn, en met haar wij allemaal! Veel plezier met de Country.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aart Kok Zambezi Original: supervouwwagen en superservice in Heemstede!!

In 2021 maakten we voor het eerst kennis met het bedrijf van Aart Kok. Johan vertelde ons uitgebreid over de verschillende vouwwagens. Onze keuze viel op de Zambezi original die we toen ook hebben aangeschaft. Na twee reizen van elk twee maanden zijn we nog steeds heel enthousiast, zo niet nog enthousiaster, over deze geweldige wagen waarmee je vanwege de snelheid van opzetten en inklappen goed kunt rondtrekken.

Helaas is onze Zambezi vorig jaar in Frankrijk gestolen en waren we op zoek naar vervanging. Erneé heeft ons hierbij enorm geholpen en dacht bijzonder goed mee. Niets is haar teveel. Inmiddels zijn we mede dankzij haar advies geslaagd voor een prachtige vervangende Zambezi Original. Wat een geweldige service!!

Aart Kok heeft in Heemstede een fantastisch mooi ingerichte showroom, waar je alleen al voor je plezier kunt rondwandelen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Beslist een aanrader dus om in Heemstede een kijkje te gaan nemen.

Donné Schmidt & Ella Wetser

23. maj 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Dank voor deze fijne feedback, dat wordt enorm gewaardeerd. Vooral in deze uitzonderlijke situatie zijn we blij dat we u hebben kunnen helpen, en dat u weer op pad kunt met een mooie Zambezi. Want als je dat eenmaal ervaren hebt, wil je natuurlijk nooit meer anders (-:

Zambezi

Wij zijn ons vorig jaar gaan oriënteren om een mooie vouwwagen te gaan kopen.
Uiteindelijk zijn we bij Aart Kok voor de mooiste off the road Zambezi vouwwagen gegaan.

Vorig jaar er bijna 40 dagen mee gekampeerd op verschillende campings in Nederland en Frankrijk.
Nu zijn we er voor het eerst dit jaar er weer mee aan het kamperen in Geijsteren in Limburg.
De Zambezi staat weer te schitteren.
Hebben aan onze luifel nu 2 extra zijstukken laten maken.
Is een geweldige aanwinst.
De afgelopen nachten zijn héél fris geweest maar je ligt zo heerlijk comfortabel in het bed en zeker niet koud.

28. april 2025

Beste Jan en Carla,
Veel dank voor deze positieve waardering, we zijn blij dat jullie zo tevreden zijn! Jullie hebben de allermooiste wagen uit ons assortiment gekozen, zowel als je ermee onderweg bent, als wanneer je op de camping staat. Kamperen in alle seizoenen is in de Zambezi geen probleem. We wensen jullie nog veel mooie kampeeravonturen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geld terug na verkeerde bestelling

Ik had een onderdeel (garderobestang) besteld omdat wij dachten dat er een onderdeel ontbrak en wij daardoor een nieuwe moesten kopen. Tijdens het afhalen bleek dat ik alleen een heel klein onderdeel nodig had en niet de hele stang nodig had. Zonder problemen werd het geld teruggestort. Dit noem ik meedenken!

25. april 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Inge, Dank voor deze beoordeling. Wij vinden het natuurlijk heel belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze service, en zijn blij met feedback daarover. Daar halen we energie uit. Een mooie kampeerzomer gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aart Kok vijf sterren verdiend !

Vanaf het eerste moment, binnen stappend ter oriëntatie, tot de laatste bij het ophalen van de vouwwagen kunnen we niets anders dan vol lof zijn over de service bij Aart Kok 👌👌

18. april 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Petra, we zijn super blij met deze sterren die we van jullie krijgen! We doen allemaal heel erg ons best om onze klanten de best mogelijke service te geven, en dan is zo'n bericht een geweldige opsteker. Ook in de toekomst staan we natuurlijk voor jullie klaar. Groet, de medewerkers van Aart Kok Adventure

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

DO NOT WASTE YOUR MONEY ON THIS JUNK

DO NOT WASTE YOUR MONEY ON THIS JUNK
We have had major issues with the Combi Camp in the first 4 months just through normal use and Combi Camp just wipe their hand of you, they don't care and blame everything on you.
I emailed them after 3 months about the broken zip due to the canvas being too tight and the response from the managing director was ( too expensive, not our problem, enjoy your holiday)
We now have a tent we can't use and to make it worse this is currently our home.
We have multiple issues from mould throughout the whole roof inside and out (never been closed wet), broken zip, broken tap and spout, poorly fitting drawers (one side too tight, one side too loose) jockey wheel that slips when in use dumping the hitch on the floor, kitchen panel magnet falling out, shelf screws falling out, leaking zips allowing water to run onto sleeping areas.
I'm sure Combi Camp will respond to this saying its not the case but I have proof of all this in emails and pictures which I'm happy to share with anyone.
Please read my full review on 'MBS Caravans' Google reviews

8. februar 2025

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Dear James, You know very well that we care a lot and that both MBS and us have spent much time trying to help you. Just read our answers in the mails we have sent you, in which we offered help on some subjects and explained why some subjects can not be treated under guarantee. It's a pity you are now trying to get at us through these false accusations via Trust Pilot. If anyone asks for the proof you are offering, please make sure you share all of it, so people get the full picture. Kind regards, Combi-Camp.

Aart Kok Adventure Vouwwagens & Tenttrailers

NIEUW
Klaar TOET
Local Guide·130 reviews·44 foto's
3 jaar geleden
Wij kwamen begin september 2019 even 'rondneuzen' in de showroom van AartKOK, verkooppunt van AartKok- en CombiCamp-vouwwagens. Foto's laten wat shoots van Combi-Camp vouwwagens zien. Ondanks dat we zeiden dat 't niet echt hoefde, liet een …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Klaar TOET Foto 2 wordt beoordeeld door Klaar TOET
Foto 3 wordt beoordeeld door Klaar TOET
Foto 4 wordt beoordeeld door Klaar TOET +3
4 jaar geleden
Nou, nou, nu Klaar, wat een complimenten! Fijn om t horen hoor. Wij wensen jullie voor de komende jaren heel veel kampeerplezier toe.
Nicole de Jong
Local Guide·98 reviews·374 foto's
8 maanden geleden
Wat verrassend, echt de moeite waard om te kijken. Heel anders, veel avontuurlijker, een erg romantisch kamperen.
Foto 1 wordt beoordeeld door Nicole de Jong
Foto 2 wordt beoordeeld door Nicole de Jong Foto 3 wordt beoordeeld door Nicole de Jong
8 maanden geleden
Bedankt voor de mooie review!
Greke Janssen
8 maanden geleden
In 2019 onze Kavango Game Drive XL opgehaald. Na 4 jaar nog steeds erg blij met onze aankoop! We kamperen meerdere keren per jaar met plezier en de vouwwagen doorstaat (onweers)buien prima. Vorig jaar extra onderdelen besteld via de …Meer
👏👏👏
Nel Westra-Spijker
12 minuten geleden
NIEUW
Wij hadden al jaren wat problemen met het sluiten van onze Combi Camp Valley. We zijn vandaag langs geweest. Johan heeft ons geweldig geholpen. Onvermoeibaar heeft hij telkens de vouwwagen opengeklapt en weer ingeklapt op zoek naar het eufel of iets dat wij verkeerd deden. Ondertussen meteen hier en daar wat afgesteld of gesmeerd.
Uiteindelijk bleek toch dat wij wat teveel op het bed hadden liggen.
Naderhand een heerlijk kopje koffie gedronken, waarna Johan de vouwwagen weer voor ons aangekoppeld heeft.
En dat alles service van de zaak!!! Na al die jaren.
Dank je wel Johan voor de geweldige hulp en service. Wij geven Aart Kok en Johan een dikke 10!!!!
Guus en Nel Westra

20. juni 2024

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Guus en Nel, Dank jullie wel voor deze fijne review! Het is heel belangrijk voor ons dat iedereen volop geniet van onze producten, en we zijn heel blij als we daarbij kunnen helpen. We wensen jullie nog veel plezier met de Combi-Camp!
Aart Kok en medewerkers.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede voorlichting, aandacht en vriendelijkheid

Voor oriëntatie voor vouwwagens zijn we bij Aart Kok in Roden terechtgekomen.
Vriendelijke ontvangst en gastvrijheid.
Alle vrijheid om te kijken en uit te proberen.
Zeer eerlijke informatie om tot een goed besluit te komen.
Dit alles werd gefaciliteerd door Janny welke zeer benaderbaar was voor specifieke vragen voor onze situatie
Hans en Janna

13. juli 2023

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Hans en Janna, Wat ontzettend fijn dat we jullie naar tevredenheid hebben kunnen meenemen in de zoektocht naar een vouwwagen! Dank voor de positieve beoordeling. Dat is heel fijn voor onze mensen, die elke dag hun best doen om klanten zo goed mogelijk te helpen.
Aart Kok Adventure

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede voorlichting met aandacht.

Bij mijn zoektocht naar een goede en praktische vouwwagen kwam ik in Roden terecht bij Aart Kok.
Ik gaf aan dat ik de aanschaf pas rond mijn pensioen wil doen en, dat is nog een paar jaar.
Ik kreeg een enorm enthousiast en eerlijk verhaal . Er werden de juiste vragen gesteld om mij te helpen met de keuze. Alles werd uitgelegd en uitgebreid gedemonstreerd.
Nu weet ik wat ik wil.

17. juni 2023

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Dave, Wat ontzettend fijn dat onze adviezen je een extra mooi vooruitzicht geven op het bereiken van je pensioen! Zeker weten dat je een fantastische tijd tegemoet gaat.

vouwwagen kopen bij Aart Kok in Roden

In maart 2023 is onze nieuwe combi-camp country geleverd. (vestiging Roden) Het uitzoeken was een feestje, prettig geholpen en goede voorlichting. Voor de uitlevering was ruim tijd beschikbaar zodat de eerste keer opzetten geen grote problemen gaf.
Wat ons betreft een prima vouwwagen waar we veel plezier aan gaan beleven. Team Aart Kok Roden: bedankt

30. marts 2023

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Henk Kroon, Zeer veel dank voor deze warme woorden. Dit is precies wat wij nastreven, klanten die happy en goed voorbereid op de camping staan. Veel mooie kampeervakanties gewenst in uw mooie Combi-Camp!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Keuken valt uit elkaar

Wij hebben in mei onze gloednieuwe Livingstone River Lodge Game Drive geleverd gekregen. Na 1 dag rijden naar Italië lagen de eerste laden van de keuken uit de railsen. Na de vakantie van 3 weken lagen alle laden eruit, lag er één front van een lade helemaal af, was een rubber bij de koelkast opgekruld en was een knopje uit een ladefront gekomen.
Op zich reageerde Aart Kok snel met het repareren, maar helaas lag tijdens onze tweede vakantie van 2 weken de grote lade weer naast de railsen. Aart Kok gebruikt gewoon veel te lichte (goedkope) rolgeleiders, en dat voor het serieuze geld dat je ervoor betaalt (EUR 14.000) .....
Ik had geen zin meer om hem weer weg te brengen en heb bij Hornbach maar een stel goede kogellager ladegeleiders (met demping enzo) gekocht en gemonteerd.
Wij hebben een brief gestuurd aan de directie n.a.v. de vakantie in Italië met een half manke keuken. Wij hebben daarop geen reactie ontvangen, geen compensatie (dinertje ofzo), laat staan enige vorm van excuses. Erg jammer, was zo gemakkelijk geweest....

10. september 2022

Besvarelse fra Aart Kok Adventure

Beste Wim, Wij vinden het natuurlijk heel vervelend dat dit nu voor de tweede keer gebeurd is. Excuses zijn zeker op zijn plaats. Helaas wisten wij de vorige keer toen we je geholpen hebben nog niet alle oorzaken van de mankementen. We hebben toen samen met jou de keuken onder handen genomen en in samenspraak gerepareerd. Je was blij toen je hier weg ging. We hadden ook een tweede keer weer alles uit de kast willen halen om de mankementen te verhelpen, maar wij hebben geen bericht ontvangen vóór deze review. We zullen contact opnemen over een en ander.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.