Aarhus maleren Marc fortjener ingen…
Aarhus maleren Marc fortjener ingen stjerner.
Jeg havde booket Marc til at male min stue mens mine børn og jeg var på ferie, kommunikationen er god indtil aftalen er lavet, jeg får af vide af min boligforening at Marc skal lave en liste med hvilke opgaver og pris men det gør Marc ikke efter utallige påmindelser, Marc taler heller ikke telefonen eller besvare sms'er men da jeg ringer fra min datters telefon så bliver der ringet tilbage, hmm, Marc henter nøglen efter flere påmindelser og han lover at jeg får listen til boligforeningen men det sker ikke, han fortæller også at han har været i kontakt med min boligforening hvilket heller ikke passer, Marc lover at listen er klar så han kan starte med at tale mandag, det sker bare ikke, så jeg googler lidt og finder ud af at han fratræder og tiltræder virksomheden nogle gange og nogle gange samme dag så det undre mig og jeg skriver til Marc at jeg efterhånden er ved at være skeptisk overfor ham og at jeg egentlig ikke har lyst til at han skal male for mig for jeg kan ikke nå at få listen godkendt ved boligforeningen da jeg endnu ikke havde modtaget den tirsdag eftermiddag.
Marc's svar var bare at han kunne nå det endnu men at han ville ligge nøglen i postkassen onsdag morgen, jeg kvittere med at jeg ikke kan få listen godkendt nu da han har trukket den så langt.
Vores kommunikation startede d 22 juni og sluttede ved aflevering af nøglen d 5 juli.
Så jeg vil på ingen måder anbefale ham til nogen, han fortjener ingen stjerner.