Aalborg Dyrehospital A/S Anmeldelser 175

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme, omsorgsfulde tilgang og venlighed. Mange sætter pris på den grundige information og vejledning, de modtager, hvilket skaber tryghed og tillid. Forbrugerne oplever en enestående service, hvor dyrene altid er i fokus, og personalet tager sig god tid til at forklare behandlinger og besvare spørgsmål. Den kompetente og empatiske tilgang fra dyrlæger og veterinærsygeplejersker roses gentagne gange, og mange føler sig i trygge hænder.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunder roser personalets venlighed, professionalisme og... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange fremhæver personalets venlighed og professionalisme, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har lige fået min hund opereret 2 gange for sprunget korsbånd. Virkelig den bedste dyrlæge. Har brugt dem i mange år, har altid fået god behandling, lige så det passer til mine ønsker🙏🏻jeg er så tak... Se mere

Jeg har fornylig været inde ved dyrlæge michael med min hund, og det har været et meget langt forløb. Jeg har aldrig oplevet så dygtig dyrlæge som ham, og samtidig utrolig omsorgsfuld overfor min hund... Se mere

1. Dyrlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

God behandling,

Aalborg Dyrehospital får mine varmeste anbefalinger. Magnus fik god behandling, jeg blev tydeligt informeret, og stemningen på klinikken er rolig og professionel.

Tak for en rigtig god oplevelse.

26. januar 2026

Hej Ole.
Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de pæne ord. Det er så skønt at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Vi kan kun anbefale Aalborg…

Vi kan kun anbefale Aalborg Dyrehospital! Vores hund blev tilset og diagnosticeret af Berit, og hun var helt enorm god til at forklare både procedure, resultater og mulige behandlinger. Hele personalet var rigtig venlige og serviceminded.
Top anbefalinger her fra!

20. januar 2026

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Bo. Tusinde tak for din fine bedømmelse og de pæne ord.
Det er altid rart at få respons på det vi gør.
Mange hilsner fra os på Aalborg Dyrehospital. Mette.

Virkelig et sødt personale

Virkelig et sødt personale. Lyttende, tilstede, nærværende og dygtige.

6. januar 2026

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Annette. Tusinde tak for den fine bedømmelse og de positive ord. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Vi ved, at det var en svær dag for jer. Mvh. os alle på Aalborg Dyrehospital.

God oplevelse for hund og ejer

Dygtige, venlige, god humor, hjælpsomme, god service og vigtigst gode til og ved dyrene.

5. januar 2026

Hej Marianne.
Tak for din fine bedømmelse og positive ord. Det er altid skønt at få respons på det vi gør.
Hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital.

Altid professionel og omsorgsfuld…

Altid professionel og omsorgsfuld behandling af dyr og ejer, hos Aalborg dyrehospital. 🙏🏻❤️🐾

19. december 2025

Hej Lene.
Tusinde tak for de søde ord og den flotte bedømmelse. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. Mange hilsner fra alle os på Aalborg Dyrehospital.

Oplevelse i forbindelse med sterilisering af hund

Vi har haft den fineste oplevelse med Aalborg Dyrehospital i forbindelse med sterilisering af vores hund. Kontakten til dem har været professionel; omsorgsfuld og med fokus på at klæde mig bedst muligt på, til den forestående operation. Modtagelsen, både da vi afleverede -og efterfølgende hentede Lakrids, var varm og tryg. Både for hund og mennesker. Og selve operationen er gået så fint. Blev kontaktet af dem dagen efter for at følge op på hvordan Lakrids, vores hund, havde det. Hun heler så fint op og der har ingen komplikationer været.

18. december 2025

Kære Ina.
Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de søde ord. Det varmer at få respons på det vi gør. Vi ønsker dig og dine en god Jul og et Godt Nytår. Mvh. alle os på Aalborg Dyrehospital. Mette🐶

De var meget grundige og tog sig tid…

De var meget grundige og tog sig tid til at hjælpe min hund og mig

9. december 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Gitte. Tak for den fine bedømmelse og de positive bemærkninger. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital.

Magen til elendig service

Magen til elendig service, kommer med syg hund, der skal have behandling for hageorm, dyrelæge nægter behandling før nye afføringsprøver, selv om hunden allerede er testet positiv, få så i dag en regning på 2500kr for prøver det burde man måske have informeret sine kunder om inden.

12. december 2025

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at situationen kan have været frustrerende. På Aalborg Dyrehospital er vi imidlertid forpligtet til at overholde gældende lovgivning og faglige retningslinjer i forbindelse med diagnostik og ordinering af receptpligtig medicin, herunder behandling mod indvoldsparasitter som hageorm.

Selvom der tidligere foreligger et positivt prøvesvar, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med supplerende eller opdaterede afføringsprøver for at sikre korrekt behandling, korrekt dosering og dokumentation i overensstemmelse med myndighedskrav. Dette er en del af vores ansvar som dyrlæger og har til formål at sikre både dyrevelfærd og patientsikkerhed.

Der har allerede været uddybende dialog mellem dig og vores kollegaer, hvor baggrunden for både undersøgelsen og de tilhørende omkostninger er blevet gennemgået. Vi beklager naturligvis, hvis forventningerne til forløbet og prisen ikke har været tilstrækkeligt afstemt på forhånd, og vi tager den feedback med os i vores løbende arbejde med kommunikation og gennemsigtighed.

Aalborg Dyrehospital

Der bedste sted at komme.

Det er det bedste sted at komme altid søde og i mødekommen.

31. oktober 2025

Hej Vibeke.
Tusinde tak for den fine bedømmelse og de søde ord. Det er altid rart at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen fra os på Aalborg Dyrehospital. 🐶😻

Behandler dyrene med omhu

Behandler dyrene med omhu
Er søde og venlige
Omhyggelige med oplysninger om dyrene

16. oktober 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Inge. Tusinde tak for de søde ord og den fine bedømmelse. Med venlig hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital. Mette😻

Professionelle mennesker

Professionelle mennesker. Styr på behandlinger. Opdaterede og uddannede. Nyt udstyr. Empati og omsorg for dyr og for de menneskelige følelser der er forbundet med at elske sit dyr.

20. oktober 2025

Tak søde Anette.
Det er så dejligt at få respons på det vi gør.
Mange hilsner fra os alle på Aalborg Dyrehospital. Mette

En uforglemmelig oplevelse ❤️❤️❤️

Jeg har ALDRIG oplevet så god behandling og tilgang!!! 😍 Jeg kom med en kanin i meget kritisk tilstand, og jeg havde været hos en anden dyrlæge i Vodskov dagen før. Det viste sig, at der var mange ting, den anden dyrlæge slet ikke havde undersøgt, og min kanin ville være død, hvis jeg ikke var kommet til Aalborg Dyrehospital. 🙏

De lavede røntgenbilleder, ultralyd og målte alt, hvad de kunne, for at hjælpe ham, de har udstyr til det hele🙏 De tog ham meget seriøst og beholdt ham hele dagen. Jeg afleverede ham i næsten døende tilstand, og han kom hjem glad og som en helt anden. Han har det meget bedre nu, og jeg skal selvfølgelig fortsætte med behandlingen hjemme❤️

Og det er ikke alt! Jeg fik et opfølgende opkald dagen efter. Dyrlægen ville gerne høre, hvordan det gik, og besvarede alle mine spørgsmål med utrolig tålmodighed og en omsorgsfuld tilgang! Det var et ret langt opkald, og jeg følte mega trygt. Jeg vil ikke besøge en anden dyrlæge fremover – en KÆMPE anbefaling herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tusind tak Aalborg Dyrehospital 🙏

20. oktober 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Kære Michaela. Tusinde tak for den flotte bedømmelse og den søde tekst. Det betyder meget for os, at få respons på vores arbejde. I er altid velkomne her hos os. Kærlig hilsen fra os alle på Aalborg Dyrehospital. 🐰

Søde venlige og altid et kompetent svar…

Søde venlige og altid et kompetent svar hvis der er noget vi er tvivl om

13. oktober 2025

Kære Tine.
Tak for den fine bedømmelse og dine søde ord. Det varmer altid at få respons på det vi gør. Mange hilsner fra os på Aalborg Dyrehospital. Mette.

Elsker at komme op til Mette og få alle…

Elsker at komme op til Mette og få alle hendes scannings tal med hjem ❤️

2. oktober 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej med dig og tak for besøget. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. Knus til dig og dine. Mette🐶😍

Meget imødekommende

Meget imødekommende, venlig og god information om kommende operation af vores hund. Vi følte os i trygge hænder.

10. september 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Janne. Tusinde tak for den fine bedømmelse og positive ord. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. Med venlig hilsen os på Aalborg Dyrehospital.

professional og venlig og smilende…

professional og venlig og smilende service.

29. august 2025

Besvarelse fra Aalborg Dyrehospital A/S

Hej Jørn. Tak for den fine bedømmelse og venlige respons. Det varmer altid. Med venlig hilsen os alle på Aalborg Dyrehospital🐶

Den smukkeste afsked

Vi har lige sagt farvel til vores lille Wilma, vores hjertesyge hund. Wilmas hjertesygdom have Mette så godt styr på, Wilma var i gode hænder. Men hjertet blev mere svagt, og vi stod for at skulle træffe det tunge valg, var det tid til at sige farvel? Berit var der for os, hjalp os med at træffe det svære valg. Vi var samlet hele familien, og vi fik alt den tid vi havde brug for under afskeden. Det blev den smukkeste og mest rolige afsked man kunne ønske sig, og det kan vi kun takke Berit og sygeplejersken derude for.
Af hjertet tak for jer.

15. august 2025