Glimrende weekend-ophold
Søde folk, dejlige værelser, lækker mad.
Søde folk, dejlige værelser, lækker mad.
Minder mere om et vandrehjem, end en kro.
Kære trustpilot læser. Jeg lover dig at hvis der kommer en god anmeldelse af maden, så er det helt sikkert en bekendt af indehaveren.
Rigtig dyr oplevelse med ringe mad.
Fint 2 dages ophold, med velsmagende mad, venlig betjening. Morgenmaden var også i orden. Værelset var hyggeligt- dog irriterende med parkering lige uden for døren glasdøren af håndværkerbil( anden hotelgæst). Dejlig lydisoleret, men det var dog ikke gæster til at forstyrre.
En ubehagelig oplevelse.
Man reklamerer med at det er Small Hotels, ovenikøbet kalder man sig Badehotel efter en renovation af det tidligere Gl Ålbæk kro og værelses prisen er nu 1500 for en overnatning med morgenmad. Overnatning er nu så meget sagt, der var en trafikstøj uden lige HELE natten igennem. Badehotellet reklamerer med støjdæmpning, men det er sgu en sag med modificationer, men det kan være at de glemte at udlevere høreværn til os!!🙃Toilettet så ud som det var rengjort, men stank fælt af gammelt pissoir. Morgenmads buffeten var jævnt kedelig med tørt brød og røræg? som var stiv som tidligere tiders æggestand, kaffen var god🙂
Ydermere praler de med at man kan få sin bil opladet og ja det kan man, hvis man vil betale 150 kr for et kort. Det er til 1opladning og ikke opladning pr kwh og med en plug in hybrid er det så billigere at tanke benzin.
Vi brokkede os næste morgen ved afrejsen over støj mv men fik at vide at det var da beklageligt, at vi havde oplevet det sådan,men vi kunne absolut ikke få noget rabat eller lign
Det er de jo i deres gode ret til, men det kan absolut ikke anbefales at tage et ophold på det såkaldte badehotel. Vi har boet på mange hoteller rundt om i verden og også rigtig mange steder i Danmark. Normalt følger pris og kvalitet hinanden, men så sandelig ikke i dette tilfælde.
Alt i alt en rædselsfuld oplevelse. Gør det ikke. Man kan bo dejligere og bedre steder i Nordjylland for det halve.
Rigtig god mad, og imødekommende personale. 2 gang jeg bor her nu i regi med arbejde, og jeg er lige overasket over hvor god mad er hver gang jeg er her.
Kan varmt anbefales, mad og personale er tip top.
Mvh Kok
Vi havde fire overnatninger, hvor vi fik den mest fantastiske mad, man kunne drømme om. Det var gourmet af fineste klasse. Personalet var utrolig smilende, venlige og yderst service minded. Værelset var virkeligt hyggeligt og rent. Det kan stærkt anbefales, men pas på, kan være vanedannende.
Dorthe Berg Henriksen
Dårlig hakkebøf på Ålbæk Gammel Kro
Søndag den 8. august, var jeg til sen frokost på Ålbæk Gammel Kro med kone og min datter med familie kl. 14 til ca. 16.
Jeg fik en ”Traditionel Dansk Bøf, som viste sig at være en hakkebøf af en ikke-traditionel facon, højere end bred. Tilbehøret var agurkesalat, og ikke bløde løg. Hakkebøffen var lyserød inden i. Jeg tænkte, at så længe den ikke var blodig, havde den sagtens været opvarmet til 50 - 60 grader på et termobad før den kom på stegepanden.
Umiddelbart efter at have spist bøffen fik jeg det dårligt. Det udviklede sig i løbet af en halv time til kraftige mavesmerter. Dette begyndte at aftage efter 24 timer, og efter yderligere 16-18 timer var jeg nogenlunde symptomfri, men meget svag.
Jeg skønnede, at bøffen havde været fuld af toksiner, giftstoffer udskilt af visse bakterier.
Jeg overvejede søndag aften at køre til udpumpning på Hjørring Hospital, men to læger, som jeg snakkede med, mente, at jeg kunne se tiden an.
Mandag konsulterede jeg en mikrobiolog, som fortalte, at en udpumpning ingen effekt ville have haft, da toksinerne, hurtigt passerer fra tarmen ind i kroppen.
Det er vigtigt at forstå, at det jeg havde fået med bøffen ikke var en levnedsmiddelbåren infektion. En sådan udvikler sig langsommere, idet bakterierne fra maden skal have tid til at opformere sig i tarmen, før symptomerne kommer, typisk efter 6 til 10 timer. Bakterierne, som giver sådanne sygdomme er varmefølsomme og ville typisk være dræbt ved 50-60 grader. Toksinerne, som til forskel fra bakterier, er små molekyler, som er modstandsdygtige overfor opvarmning. De er årsag til levnedsmiddel forgiftning.
De øvrige deltagere i frokosten (som ikke spiste hakkebøf) fik ingen problemer.
Vi har lige spist på kroen.
Priserne og kvaliteten passer ikke sammen.
Forretterne var direkte ringe.
Vi har booket et værelse en weekend og mage til knotten/sur personale skal vi lede længe efter...da vi har checket ind ser jeg en ladestander til elbiler, men ingen vejledning til, hvordan vi kan komme til at lade der, så vi går i receptionen og spørger...vi kan få en opladning for 125 kr, og jeg siger at det er en plugin hybrid vi kører i, så batteriet er jo kun 20 % af en elbil (hjemme koster en opladning ca 25 kr incl afgifter ) men ingen hjælp eller forståelse for at at vi bruger 1/5 mindre i strøm og skal betale 5 gange så meget.)
Da vi kommer til morgenmaden skal der selvfølgelig vises coronapas og jeg har ikke bemærket (en lidt stresset afgang hjemmefra, som selvfølgelig er min egen fejl) men at jeg ikke må hente min mad, og sætte mig udenfor og spise,(men ellers kan bevæge mig frit alle andre steder på hotellet, bare ikke de sidste 3 meter hen til maden) og man ikke vil kompensere for den morgenmad jeg ikke kan få på de 2 overnatninger med begrundelsen at det er for bøvlet at styre,(i kunne rykke buffeten ud i lokalet lige udenfor restauranten, og problemet var løst...og sidst men ikke mindst IGEN bliver mødt at det mest sure ansigt nord for ækvator synes jeg er utrolig... har været på rigtig mange hoteller i forbindelse med rejsearbejde i Danmark, men dette hotel her, er nok den jeg har følt mig mest uønsket og dårligst behandlet...man kommer langt med et venligt smil, og i det mindste forståelse for en kundes situation.
Så om man/i kan gøre noget i den givne situation, noget sekundært, da der også vil være forståelse fra min side... men her på kroen er der intet smil og ingen forståelse, og kunne jeg give nul stjerner havde i også fået den med pil nedad.... 🤬
Havde jeg bare læst Trust pilot ang. dette sted, så var vores ophold nok blevet anderledes. Maden var som på et cafeteria, Hovedretten gik ud igen, og man ville så fortælle køkkenet om det, men intet skete. Vinen måtte man selv skænke op, ingen kom, og spurgte om alt var i orden. Skulle man have mere vand, skulle man have fat i 2 tjenere, inden det lykkedes. Ved afrejse, påtalte vi den manglende hovedret, men fik at vide, at sådan plejede det ikke at være Vi plejer ikke at skrive på Trustpilot, men her føler vi os snydt, for det var jo ikke et billigt ophold. Kan se her på TP at der er flere, der har været utilfreds. Vi kommer ikke igen
Vi havde valgt et “ophold for livsnydere” (for 2) med 2 overnatninger i “Superiorværelser”. Inkl. en 2-retters og en 4-retters aftenmenu. Pris 3500 kr. Uden for sæsonen. Sidste weekend i oktober.
Værelserne lå langt fra restauranten. Man skulle udendørs - gennem baggårde - op af stejl ståltrappe. Værelset var OK. Helt standard. Pænt og rent. Men et “Superiorværelse” er en stor overdrivelse. (Vi ville nødigt stifte bekendtskab med kroens billigere værelser)
Morgenmaden blev serveret i kroens lidt slidte “balsal” - ved helt nøgne borde. ALT skulle medbringes fra den temmelig kedelige buffet. Det var en meget trist oplevelse. Intet ud over det helt basale.
Middagene levede absolut ikke op til forventningerne. Det var på ingen måde ringe mad. Solid kromad. Men at kalde det noget “for livsnydere” er i hvert fald stærkt overdrevet.
Her fik vi bestemt ikke “værdi for pengene”. Kan ikke anbefales.
Fire gange stjerneskud med drikkevarer til tre af os. Det kostede knap 900kr og ingen blev mætte. Det var en dårligt valg
Dejligt sted, gode senge, god og venlig betjening og super lækker morgenbuffet. Skønt sted, kan varmt anbefales 😃
Super dårlig oplevelse med Aalbæk gl. Kro. Vi havde booket en overnatning på Aalbæk gl. Kro, det skulle være en hyggelig og romantisk tur for min hustru og mig. Efter at hæve kørt 3 timer for at komme derop blev jeg ringet af kroen præcist som vi stod på parkeringspladsen, og fik at vide at hotellet desværre var overbooket og at vi ikke havde noget værelse. Jeg forstår ikke helt hvordan man kan overbooke et hotel.
Vi blev tilbudt et andet hotel i Sæby, som slet ikke var i samme stil og atmosfære som det kroophold vi havde forventet. Men da alt andet i området var udsolgt, var der ligesom kun den mulighed, eller at køre hjem igen.
På Hotel Viking i Sæby fik vi tilbudt et værelse lige ud til hovedvejen, så vi kunne ikke have vindue/dør åben pga trafik støj. Der var ikke aircon på værelset, så alt i alt var det en oplevelse vi helst havde været foruden.
Vi var begge usandsynligt skuffede over dette, og vi kommer nok ikke igen efter denne oplevelse.
Værelser ok. Restaurant ikke god. Lang ventetid på maden. Vores hele flaske hvidvin nåede at blive lunken og kedelig inden maden kom på bordet. Havde købt ophold med 2 retter mad og overnatning i tre dage. På anden dagen efter den lange ventetid var maden så saltet så den var uspiselig. Tredje dag spiste vi ude i byen.
Vi har tiligere været tilfredse med både mad og betjening. Desværre bærer kroen præg af at være et eklatant afspisningssted. Priserne var dog som en i en pæn restaurant.
Vi boede 3 nætter på kroen på et perfekt værelse i det nye anneks. Overlod valget af den daglige 2-retters menu til kokken, og det var klogt! Veltillavede retter med tydelig forståelse af, at sammensætningen af menuen skal passe til alle og samtidig være spændende. Det var rent ud formidabelt!. Dejligt morgenbord, dog savnede jeg sprøde rundstykker, men det hjemmebagte brød var særdeles godt. Imødekommende og hyggelig betjening. Med sin beliggenhed er kroen et rigtig godt udgangspunkt for ture til såvel Skagen som Frederikshavn (og andre, spændende lokaliteter). 5 stjerner fra os!
Kedelige værelser; personale, der ikke helt syntes at have styr på tingene og som havde en - for mig - lidt for "familiær" tilgang i deres kommunikation.
Udmærket aftensmad - og morgenmaden var også ok, men jeg har det sådan, at når jeg bestiller et kro-eller hotelophold, så forventer jeg ikke at blive bedt om SELV at rydde væk efter mig!!
Jeg synes ikke, at det var et hyggeligt sted, og jeg vil ikke vælge at bo der en anden gang.