Aabybro Friskole helt ligeglad med barnets tarv
Vi valgte Aabybro Friskole, fordi vi troede det ville være det bedste til vores datter. Vi regnede bestemt med at få noget ekstra godt, nu vi valgte en betalingsskole. Mere personale og mere hjælp til den enkelte elev.
Vores datter fik efter nogle år på Aabybro Friskole problemer med det faglige. Vi kantaktede skolen mange gange, men de ville ikke give den ekstra hjælp, hun havde brug for. Børnelægen vurderede, at vores datter havde udviklet overbelastningssymptomer, fordi hun ikke fik den støtte, hun behøvede. Aabybro Friskole ville dog heller ikke kontakte PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning), så det gjorde vi selv. PPR så med det samme, at vores datter manglede støtte, så der blev bevilliget 9 timers ugentlig støtte, hvilket Aabybro Skole fik pengene til at eksekvere) Men vores datter fik overhovedet ikke den bevilligede og betalte støtte, hvilket vi kommenterede på mange gange. Vores datter fik det tiltagende dårligere
Til sidst opgav vi at få Aabybro Friskole til at støtte vores datter fagligt og begyndte at søge et bedre skoletilbud. I visitationspapirerne til kommunen skulle vi beskrive nuværende skoletilbud, hvilket vi ærligt og sagligt gjorde.
Så kom der besked fra Aabybro Friskole om at vores datter blev bortvist øjeblikkeligt fordi vi havde beskrevet hendes forløb på skolen.
I stedet for at give hjælp, støtte og omsorg, som man forestiller sig en skole vil gøre ved et barn, der har det svært, så valgte Aabybro Friskole at smide vores datter ud efter 8 år. Fra det ene minut til det andet stod hun helt uden skoletilbud, uden mulighed for at afslutte sine år på skolen på en rar måde, uden tilladelse til at sige farvel til alt det og alle dem, hun kendte. Hun har altid været en velholdt elev hos både lærere og de andre børn, men det tog Aabybro Friskole ikke hensyn til. De smed hende væk, som en kriminel, selvom hun aldrig har gjort noget galt, de tog sig ikke engang tiden til at tale med hende og forklare hende, hvad der skete. Aabybro Friskole reklamerer med, at de har værdier som glade børn og trivsel. Dette er desværre ikke korrekt. De gjorde vores uskyldige datter så ulykkelig, endda med vilje. SÅDAN BEHANDLER MAN IKKE BØRN!
.....Hun har siden fået en diagnose, grundet Aabybro Friskoles grusomme og uretfærdige behandling af hende.