Elendig kommune, bund korrupt hele vejen igennem. Klokker i alt de laver, og får så en af deres lydige eksperter, til at bekræfte det. Selvom det ikke kan blive mere åbenlyst, arbejder de i det mindst... Se mere

1,6

Dårlig

Det er den ringeste Komune jeg har boet…

Det er den ringeste Komune jeg har boet alt ligfra visitation til byråd og socaliludvalgsformanden er bundkorupte socialudvalgs formanden er sf hele visitationen er socaildemokratisk topstyret gir ældre skod mad de selv skal varme op jeg andbefaler hvis man har pengene flyt til en anden Komune hele Aabenraa Komune er bund korrupt fra a til z til bundkorupt Komune hele vejen igennem

9. december 2025

Anbefaler alle at flytte fra denne…

Anbefaler alle at flytte fra denne kommune En skod kommune, B&U Nægter at samarbejde og Nægter at anerkende sygedomme som ADHD autisme og ADD, De lyver så det batter.
Rehab team, hvad skal jeg sige fuld af løgn og arrogance og tror at folk bliver heldbredt bare man prøver nok gange. jeg har 3 vurderinger der siger pension men det er ikke nok for deres Rehab team. Og så lyver de tillige.

1. maj 2025

Det er næsten lige meget hvilke kommune…

Det er næsten lige meget hvilke kommune man er tilknyttet, de er der ikke for at hjælpe, de er der for at køre dig ned i sænk så du ikke magter mere, de hjælper ikke de syge mennesker de håber på at du dør. Nu har jeg ikke været længe i Åbenrå men min oplevelse med Åbenrå kommune er at de systematisk trækker tingene ud i langdrag og de er der ikke for at hjælpe dig hvis dreje sig noget økonomisk, de vil hellere have at du går ud og bliver kriminel.. og det lige før at de opfodre til det. Det er virkelig et dårligt system og vi betaler skat for at blive behandlet som skidt. Bare se hvordan de ældre mennesker bliver behandlet.

12. juli 2025

Flyt aldrig til denne kommune

Ja man kunne jo sige sig selv at stjerne ikke er høje for denne kommune. Jeg vil ikke anbefale at bo i den. Jeg er så træt af mit sommerhus er i denne her kommune og der betales ejendomsskat her.
Byrådet tager intet seriøst på trods af de er øverste chefer for forvaltningen. De forskellige forvaltningens chefer gør intet ved den dårlige tone der er fra deres ansatte til borgerne. De er en kommune der er total ligeglade med deres borger. I 2022 da de udrullede mit Id fik min terminale mor den besked fra en ansat i borgerservice “du behøver jo ikke er mit id du dør jo snart alligevel, hvorfor skulle jeg hjælpe dig” efter mange klager har jeg end ikke fået en undskyldning heller ikke fra byrådet. De opføre sig heller ikke bedre nu i borgerservice i taler stadig ned til borgerne.
I en helt anden forvaltning i 2025 har de ansatte der udøver magtmisbrug fordi de vil have ret. Dette påtales end ikke af borgmesteren der bare i mail sige jeg talt med forvaltningen. Dette hjælper jo tydeligvis ikke. Du som borgmester beklager ikke engang den dårlige tone dine ansatte har. I kryber bare i et mussehul. Det er den mest elendige kommune i Danmark. Selv når medierne skriver om deres magtmisbrug er byrådet og resten af kommunens ansatte som teflon. Flyt aldrig til den kommune brug så lidt penge som muligt her. De gør intet for borgeren end ikke taler pænt kan de ansatte. At have ansatte der taler og skriver nedladende og nedsættende til deres borger accepteres af deres byråd. Øvereste ansvarlig.

3. juni 2025

Vi har ingen lys på Forstallé og…

Vi har ingen lys på Forstallé og Gammeldam🤨
Kontakt til Aabenraa kommune, ja de ved godt at vi ikke har lys, men ikke deres problem om der er lys i Aabenraa, de er kun forpligtet at have lys i fodgængerfeltet, som der så heller ikke er på Forstallé
Aabenraa kommune, det er IKKE godt nok.
Jeg nævnte at det var livsfarligt, det prallede fuldstændig af😳

9. januar 2025

Ekstrem dårlig komune der ikke tåler kritik

Jeg er blevet kraftig løjet over for af hjælpemiddel huset og bildt ind med en scooter var bestilt i Vejle jeg skrev kriteriet dette blev jeg ringet op og blev svinet til af lederen i hjælpe middel huset jeg blev truet med jeg blev meldt til politiet hvis ikke jeg talte ordlig til deres medarbejdere de små gerne tale grimt til borgerne Aabenraa komune behandler ikke syge og handicappet borgere ordligt jeg ringede til en advokat han sagde Aabenraa komune er en af de værste kommuner i landet der er mange sager i mod abenraa komune de hader handicappet og syge mennsker og de lægger selv op til de kommer i konflikt med borgerne fordi de bendler ikke borgerne ordligt de tror de er nogle små konger hvor andre bare skal lukkes munden på i Aabenraa komune får hjemløse kun havregryn til morgen mad i blå oase og det er hvad Aabenraa komune byder hjemløse jeg spørger hvor er næste kærligheden hennne det er hvad hjemløse får af Aabenraa komune på den blå osae tak for mad siger jeg

4. december 2024

Er røget på sygedagpenge og får en…

Er røget på sygedagpenge og får en lavere ydelse end den jeg fik modtaget hos min fagforening. Jeg synes virkelig det er sølle af Aabenraa ydelseskontor at de har telefontid fra 9 til 10. Nu skal jeg leve på mindre penge i en måned og jeg har effing regninger der skal betales!!

26. november 2024

Ud fra denne trustpilot måske Aabenraa…

Ud fra denne trustpilot måske Aabenraa kommune skal tage sig til mæle hvor har de mange elendige anmeldelser det beviser jo tydeligt at de ikke har styr på tingene men nok nærmere en måde at spare penge og er lige glad med deres borger at man kan være det bekendt har selv en person som er kommet i klemme i jeres system troede de skulle hjælpe borger ikke ødelægge dem føj.

1. november 2024

Aabenraa kommune nutidens svar på svigt

Aabenraa kommune og jobcenter et sted man som borger håber at kunne betro sig til for hjælp, støtte og nærvær.
Det er her man kommer når man er i det nok mest sårbar og følsomme stadie af livet, men når man så bliver mødt af forskruet løgne, ord der bliver lagt i munden på en og sandheder de vender til løgne for deres eget bedste.
Er det virkeligt det de mener er at hjælpe en til bedring? Eller mere en måde at få borgerne ud over kanten?
Jeg er selv en af de borger Aabenraa Kommune har skubbet ud over kanten, og jeg ønsker at fortælle andre at hvis i føler det samme, i ikke alene.
Det at betro sig til nogen som nok mere gør alt for at se dig komme længere ned i dybet og få det værre end du havde det inden du søgte hjælp.
Ja hjælp? Ved ikke om dette ord overhovedet er en del af Aabenraa kommunes ordforråd, for jeg har ikke tal på hvor mange jeg har måtte ligge øre til som ingen hjælp føler de har modtaget. Så hvor langt skal man ud før de begynder at hvertsætter og se borger som personer og ikke bare et objekt de kan kaste med.

I den tid har jeg været tilknyttet til “hjælpen” fra kommunen er jeg blevet mødt af chikane, løgne, ubehagelige samtaler, flabet kommentarer og ikke mindst ikke at blive hørt men i stedet få lagt ord i munden. Og det eneste man sidder tilbage med er følelsen af svigt og opgivelse, det ikke i orden at man ligger sin fremtid i hænderne på personale der tilsyneladende er ligeglad med hvor du ender henne.
Aabenraa kommune og jobcenter er tidens svar på svigt.

28. juni 2024

Fulgt flere forløb i jobcentret…

Fulgt flere forløb i jobcentret Aabenraa..
Ikke mere overraskende desværre, at borgerne desideret bla bliver sanktioneret ulovligt..et gennemgående "træk" er at jobcentret bevidst?? trækker sagerne i langdrag, ved bla ikke at indhente lovmæssige helbredsmæssige oplysninger..m.m. .
Dette kun kort opridset da problemerne/overgrebene i jobcentret er så omfattende.

29. november 2023

En korrupt kommune

En korrupt kommune, som laver deres egen regler lyver, og gør alt for syge borger ikke har det godt, men kun bliver dårligere , på jobcenter behandler de syge borger som det værste skidt, de hjælper ikke, men er kun ude på at træde på folk. Og man skulle nogen gange tro de ikke sætter mennesker liv højt . Og ja man kan klage, men intet hjælper for alle står sammen i den kommune… og taber de en sag så køre de virkeligt cirkane på deres syge borger….
De kan simpelhen ikke tåle ikke få ret.
Og de skulle slet ikke have en stjerne med minus stjerner. Selv et skriv fra sundhedskoordinator overhører man..
I skulle skammer jer ..føj

9. november 2023

Socialrådgivere går amok

Kære borgmester med følge. Jeg ved af erfaring at du er ligeglad med denne familie. Du har gentagne gange bevidst undladt at hjælpe familien når de blev udsat for umenneskelige og juridiske overgreb I Åbenrå Kommune.

Lydoptagelse fra jobcenter Åbenrå hvor alt går galt.

Du er professionel borgmester og burde kunne vurdere om det som sker i Åbenrå jobcenter er i overensstemmelse med gældende lovgivning på området- eller om forvaltningen er ude i umenneskelig og juridisk vildfarelse.

Dine kolleger Marianne Ane Hansen samt Anette Uldahl Veng fra jobcenter Åbenrå kan da umuligt være personale som du er stolt af.
Medlemmer i foreningen Jobcentrets Ofre er IKKE I tvivl om at det som foregår er et kæmpe overgreb.

Familien har godkendt min henvendelse til dig samt offentliggørelse af lydoptagelser.

Flere optagelser omhandlende denne familie er på vej. Der gælder også optagelser fra Åbenrå kommunes underleverandør Christian Mailandt fra Kompetencehuset Syd.

Borger skulle ved denne optagelse d 9 november udfylde skemaet Forberedende del til rehabiliteringsteamet- alt gik galt.
Hvis du har lyst til at slå et slag for at afskaffe ekstremt dårlig sagsbehandling, så bør du lytte til min afsløring fra Jobcenter Åbenrå.
Dette er ikke oplevet før.
Åbenrå kommune er yderst ekstreme.

Lyt til denne lydoptagelse hvor skemaet Forberedende del til rehabiliteringsteamet skulle udfyldes. Optagelse fra mødet i jobcenter hvor alt går galt finder du i facebookgruppen jobcentrets ofre.

Du kan læse mere om familiens mareridt i facebookgruppen jobcentrets ofre samt på Jobcentrets Ofre s hjemmeside.

Jeg håber du vil udtale dig i sagen, det mener jeg at du som den øverst ansvarlige borgmester er forpligtet til uden at bruge ordene:
Vi kan ikke gå ind i enkeltsager.

Du er velkommen at kontakte mig for yderligere oplysninger

Kim Madsen
Jobcentrets ofre
Tlf 61770101

9. november 2023

Vi boede i Aabenraa Kommune i to år

Vi boede i Aabenraa Kommune i to år, og valgte at flytte pga. kommunens håndtering af sundheds-, skole- og børneområdet.

For det første oplevede jeg, at det efter en hjernerystelse var nærmest umuligt at få hjemmehjælp. Jeg var enlig mor og sengeliggende. Men kommunen nægtede at hjælpe med den begrundelse, at min dengang 12-årige datter kunne passe huset (og mig)... Hun skulle altså holde 300 m2 præstegård. Og samtidig betød det, at hun ikke kunne komme i skole, da jeg ikke kunne køre bil, og der ikke var busforbindelse til skolen. Problemet løstes - ved endnu et skoleskift...

Efter fem måneder, da jeg var næsten oppegående, kom familieafdelingen ind med stor bekymring for min omsorgsevne, fordi jeg lod en 12-årig holde hus og ikke sendte hende i skole...

Min datter blev mobbet ud fra den lokale skole i 2020. Hun nåede at gå der to måneder, hvor hun blev konsekvent ignoreret, uden at skolen tog hånd om problemet. Jeg tog ellers fat i skolens ledelse allerede første skoledag, hvor min datter kom ulykkelig hjem. Skolen lavede ingen handleplan og tog ikke fat i PPR. Min datter fik skolevægring. Det var ikke længere muligt at få hende ind på skolens grund, da hun fik angst. Problemet kunne være løst med et skoleskift - men kommunen ville ikke samarbejde om dette.

Jeg bad kommunen om hjælp til transport, da vi boede så langt ude på landet, at det var svært at finde en skole med busforbindelse - bortset fra overbygningsskolen, hvor hun så igen ville komme i klasse med sine tidligere kammerater om mindre end et år.

Kommunen nægtede at hjælpe med transport til skoler uden for busnetværket eller uden for kommunen eller med at betale til den lokale privatskole. Enten måtte vores datter gå på den lokale skole (uanset mobning og mistrivsel), eller også var det "frit skolevalg".

Når man bor i en landkommune med langt mellem skolerne, er godt på forhånd at vide for nye tilflyttere, at hvis barnet ikke trives i den lokale skole, har forældrene eneansvaret for alle transportmæssige og økonomiske byrder.
Også selv om jeg har tjekket med undervisningsministeriet, som er enig med mig i, at det er misbrug af paragraffen om forældrenes "frie skolevalg." Jeg har taget kontakt til de politiske partiledere i kommunen, men ikke vundet gehør.

Vi valgte at flytte. Jeg måtte sige mit job op, for at vi kunne forlade kommunen.
Det skal måske nævnes, at jeg skrev bachelor i jura om kommunalt erstatningsansvar for skolemobning. Alligevel har jeg stødt panden mod en mur ifht. Aabenraa Kommune adskillige gange, fordi de ikke overholder forvaltningsretten eller deres pligter i forbindelse med at sikre børn et godt skolemiljø.

Min datter har haft dårlige oplevelser i sin tidlige barndom. Mens vi boede i Aabenraa Kommune, anmeldte hun nogle alvorlige hændelser, som førte til politiafhøring i børnehuset og politisag.

Hun havde så ret til et traumebehandlingsforløb i Børnehus Syd. Det ligger i Aabenraa. Alligevel ville Aabenraa Kommune ikke betale for at psykologforløb i Børnehuset, men insisterede på at sende min datter i et udredningsforløb hos en af deres ansatte, som havde nogle terapeutuddannelser, men ikke var uddannet i traumebehandling. Min datter fik aldrig behandling, selv om hun var berettiget i et helt år, og jeg søgte flere gange, mens politisagen kørte.

Jeg har boet i fire lande og endnu flere kommuner. Vi har trivedes de fleste steder. Men Aabenraa Kommune fik mig til at føle mig hensat til et U-land.
Vi bor nu i Finnmarken i det yderste udkantsnorge - og selv her fungerer kommunen bedre.

En halv stjerne for at sørge for hjemmehjælp i den sidste del af min sygdomsperiode. Hjælpen var god, men skulle være kommet et halvt år før.

En halv stjerne for venlig betjening ved Borgerservice, da vi flyttede land fra Færøerne til Danmark.

Og en hel stjerne for ualmindelig sød og venlig behandling i jobcentret under min hjernerystelse. Jeg har bare oplevet empati og hørt gode historier fra folk, som følte sig mødt.

Aabenraa Kommune er udkant med udkant på... Negligerer lovgivning og undlader rådgivning af borgerne. Når man endelig får fat på den rette hjælp, møder man søde og kompetente medarbejdere. Det er bare alt for svært at nå dertil.
Jeg kom kun så langt, at jeg fik hjælp, fordi jeg havde en bachelor i jura og ti års præsteerfaring. Så jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de socialt svage familier trives i kommunen.

Jeg vil anbefale, at man vælger Sønderborg Kommune i stedet, indtil Aabenraa får ryddet op. Der er flere penge og betydelig større kompetence i Sønderborg end i Aabenraa. Og desuden en hel del flere kulturtilbud og gode skoletilbud. Der findes ingen perfekte kommuner. Men man behøver ikke ligefrem lægge sine skattepenge og sine børns fremtid i de dårligste...

1. november 2022

Super

Bøvlede med MitID - kunne ikke komme videre selv - ringede til Borgerservice - tid 3 timer efter samme dag og en dygtig kompetent kvindelig medarbejder hjalp mig gennem junglen af regler - tusind TAK

6. september 2023

Ud fra at De straffer mennesker på…

Ud fra at De straffer mennesker på kontanthjælp, ved at fratage deres løn, når de endda skal være forældre, viser at Åbenrå borgmester er en kujon og ikke sætter de ansvarlige pp plsds, karma, ens handlinger rammer tilbage til en, husk det.

26. oktober 2022

Jeg syntes Aabenraa kommune er god

Jeg syntes Aabenraa kommune er god, de sorger for at man har noget at kigge på. Det er næsten altid interesant i byen Aabenraa. Så hvis du bor et kedeligt sted er Aabenraa lige et sted for dig! Hvis du overvejer at flytte til Kolding skulle du se deres anmeldelser først uha den var ik god. Ved godt at Aabenraas hellere ik er god men kig dig omkring. Spændene, dramatisk, mini Eiffeltårnet, konf butik, teenager butikker. Mange restauranter👌🏽

5. juli 2022

Er dette din virksomhed?