Grøndalslægerne er de bedste læger jeg…
Grøndalslægerne er de bedste læger jeg har haft.Altid søde og forstående. Jan Leslie.😀
Tilliden til kompetencen hos "Grøndalslægerne" er ikke-eksisterende.
"Snup en pille" er bare ikke godt nok - specielt ikke til patienter, som selv har indsigt på det pågældende sundhedsfaglige område samt max. henvender sig hver 5-6 år.
En dansk borger går ifølge statistikken i gennemsnit til lægen ca 8-9 gange om året. Jeg er heldigvis en meget sjælden gæst - og det må af samme årsag være muligt at finde tiden til en ordentlig service, når jeg en sjælden gang har brug for det.
Det danske sundshedsvæsen er - på samme vis som resten af det offentlige system - præget af, at man indirekte belønner storforbrugerne af de fælles ressourcer på bekostning af andre Det er bare ikke OK.
Manglende synlig process for patienter - der kontakter forgæves
Lægerne er søde, men tlf. damerne er noget af en udfordring.
Skulle have svar på blodprøve og aftalte jeg skulle få svar mandag af læge.
Jeg logger ind og ingen besked på deres hjemmeside - skriver mandag
Da det er vigtige blodprøver og ringer tirsdag, er på hold som nr. 3 i tlf. = igennem kl. 09:03 = at jeg kan ikke få svar, førend i morgen - siger damen, da det kun er lægen der kan give svar og man SKAL ringe for at få svar! checkede hjemmesiden igen og ingen steder fremgår det at man SKAL ringe og i tidsrum
Skiftede til denne såkaldte læge efter egen læge var gået på pension.
Har kun haft virkelig dårlige oplevelser.
Deres faglige kompetencer virker meget begrænsede, de kan aldrig diagnostisere problemet og virker som om de hurtigst muligt ønsker patienten ud af døren. Desuden er det ofte voldsomt arrogante, når man stiller spørgsmål.
Det er altid en ny person, der forestår konsultationen, hvorfor man ikke kan opbygge en personlig relation til lægen.
Deres telefonsystem virker ikke. I går ringede jeg hvert tiende minut fra kl 9 til kl 12 for at bestille en tid. Hver gang gik den direkte på gammeldags optagettone, ingen køfunktion eller noget. kl fem minutter over 12 gik den på telefonsvarer, med beskeden om "telefontiden er slut prøv igen i morgen"
De fem-seks lægebegøg jeg har haft i forbindelse med min nu 2 årige søn har altid startet med mellem en halv til en hel times ventetid efter aftalt tid i ubehagelige og overfyldte ventelokaler.
Alt i alt virker denne læge fuldstændig ligeglad med patienternes ve og vel og dukker primært op for at mælke de offentlige kasser for deres fyrstelige betaling med mindst mulig arbejdsindsats.
Dette er kun et begrænset udvalg af dårlige oplevelser, jeg har haft hos dem.
Hold jer væk