123ventilatie Anmeldelser

3,4

I heb bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een nieuwe WTW. 123ventilatie, was de enige die doorvroeg en mee dacht over hoe we de veel grotere WTW's van vandaag de dag op de plek van... Se mere

Anderhalf jaar geleden WTW laten plaatsen. Apparaat zuigt niet goed af. Geen contact mogelijk met 123 Ventilatie dus conculega ingeschakeld. Conclusie: kanalen verkeerd geplaatst, deze lekken, condens... Se mere

123ventilatie verkocht een WTW unit die overal uitverkocht was met lange levertijden maar 123ventilatie kon hem al binnen een week leveren. Uiteindelijk werd dat een paar dagen later maar alsnog vel... Se mere

Het ventilatie systeem kundig en netjes schoon gemaakt. Geen 5 sterren omdat de monteur met vieze schoenen door het huis gelopen heeft en doordat overal de ventilatieroosters uit het plafond gehaald w... Se mere

1. Byggeselskab
  2. Rensning af ventilationskanaler

123Ventilatie.nl is dé webshop voor al uw: -Mechanische Ventilatie benodigdheden -Installatie & Onderhoud -Vragen & Advies

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Professioneel en top kwaliteit - 123ventilatie & monteurs

We hebben via 123ventilatie een nieuwe WTW unit aangeschaft en deze door hun monteurs laten installeren. De oude unit werd gedemonteerd en afgevoerd. Tevens werd er een onderhoudsbeurt op de kanalen incl. ventielen uitgevoerd en het nieuwe systeem in de online omgeving ingericht.
Alles verliep helemaal soepel en goed.
De communicatie was makkelijk en prettig. Alle afspraken werden netjes en op tijd nageleefd.
We zijn hartstikke tevreden en kunnen 123ventilatie & monteurs zeker aanbevelen!

29. august 2023

Nieuw artikel waar de eerste 8 garantie al van verstreken zijn.

Een Orcon ventilatie box besteld toen ik de verlengde garantie aan ging vragen kwam ik er achter dat de unit een productie datum had van 2022.
Aangezien de garantie bij Orcon in gaat op de productie datum zijn er al minimaal 8 maanden voorbij.
Zij zeggen kunnen we niks aan doen ligt aan Orcon.

24. juli 2023
123ventilatie-logo

Besvarelse fra 123ventilatie

Beste Maurice,

Bedankt voor uw review. Helaas is wat u zegt waar; de fabrieksgarantie begint te verstrijken op het moment van productie, niet van aankoop. Dit is bij vele fabrikanten zo. Op de vraag waarom dat zo is kunnen wij geen antwoord geven - dat kan alleen Orcon zelf.

Zoals toegelicht in ons bericht bestellen wij de ventilatoren nieuw bij Orcon. De partij waar uw ventilator tussen zat is 4 maanden na productie bij ons gearriveerd. Logischerwijs zijn er op het moment van ontvangst al 4 maanden van de garantie verstreken. Hier kunnen wij weinig aan veranderen.

Als laatste vroeg u naar een oplossing. De fabrieksgarantie kunnen wij jammer genoeg niet verlengen. De enige oplossing die wel kunnen bieden, en hebben aangeboden in deze situatie is het kosteloos retourneren van uw aankoop. Aan u de keuze om dit wel of niet te doen.

Met vriendelijke groet,

Milos
123ventilatie

Onderaan de streep een 6je

Aan de telefoon erg behulpzaam en meedenkend; met details waar nodig. In huis ook een gast die hard werkt ondanks hitte. Dit valt uiteindelijk echter tegen: wanneer een ventiel een zachte verbinding achter zich heeft, wordt deze overgeslagen, want anders kan de draaiende borstel deze kapot maken. Tja, daar moet toch iets voor te verzinnen zijn. Nu is dat kanaal niet schoon. Verder heb ik nu zwarte vingerafdrukken op mijn plafond vanwege het handelen van de ventielen. Ik vind dat deze zaken bedrijfsbreed moeten worden aangepakt; niet op die gast schuiven, maar aanpak voor verzinnen en overdragen.

25. juni 2023
123ventilatie-logo

Besvarelse fra 123ventilatie

Beste BB,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de geleverde diensten. Het klopt inderdaad dat wij onze monteurs meegeven de draaiende borstel niet te gebruiken wanneer er een flexibele verbinding aanwezig is achter het ventiel. De borstel is vrij stug en zou de flexibele verbinding hoogstwaarschijnlijk kapot trekken wanneer onze monteurs dit wel zouden doen. Hiermee bent u alleen maar verder van huis. Gelukkig komen we deze situatie zelden tegen aangezien het nooit de bedoeling is om flexibele dempers als aansluiting achter ventielen te gebruiken.

Dat de monteur iets netter had moeten werken en de vlekken gemaakt door zijn werkzaamheden had moeten schoonmaken heeft u gelijk in. Hiervoor wil ik onze welgemeende excuses aanbieden.

Met vriendelijk groet,

Milos
123Ventilatie

I am fully satisfied with the service…

I am fully satisfied with the service provided by 123.ventilations. From beginning of selecting the product till the end of make it work they did an excellent work. Especially the people at the back office Meilo and Sam, where really helpful and thanks for answering all my questions. Thanks once again.

11. juli 2023

Prima service

Prima service.
Een foutje maken kan gebeuren, maar het gaat erom hoe je het oplost. Na bijna 2 jaar, montage foutje herstelt, zonder gedoe of problemen.
Bedankt 👍🏻

28. juni 2023

Super

Super! Goede communicatie en afhandeling. Ben zeer tevreden over het advies en product.

28. juni 2023