Havde min HD annonceret på Marketplace og på 123mc. Havde et HAV af visninger på Marketplace, men knap så mange på 123mc. Tli gengæld havde jeg kun seriøse henvendelser fra 123mc, som også endte m... Se mere
Deres annonceflow er designet så man tror at man køber en annonce med begrænset løbetid (fx 4 uger), men de opretter et “abonnement” og trækker automatisk penge når den udløber. Vilkårene om “abo... Se mere
Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Se mere
Solgte min motorcykel på 123mc.dk og syntes egentlig at opsætningen var nem og overskuelig. Det var nemt at opsætte annoncen, ændre annoncen. min motorcykel blev solgt på ca. 2 uger. Jeg brugte endda... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked
Svarer typisk inden for 48 timer
Solgte en lille GS500
Et rigtigt fint sted at sælge sin motorcykel. Nemt at bruge, og gode muligheder for at synliggøre sine annonce.
Let og overskuelig hjemmeside med…
Let og overskuelig hjemmeside med relevante MC oplysninger
Hurtigt og effektivt salg
MC123 afgjort det bedste sted at sælge…
MC123 afgjort det bedste sted at sælge og købe mc, den har gode søgekriterier, hvis den skal op på 5 stjerner, skal siden være mere stabil, går ned nogle gange.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, fik solgt min MC hurtigt og problemfrit. Vil anbefale 123.mc til andre.
Alt har fungeret fint
Alt har fungeret fint, men det er lidt træls, at man skal betale så meget ekstra for ikke, at forsvinde i mængden.
Professionel side for seriøse bikere
Professionel side for seriøse bikere. Vil helt sikkert bruge 123mc igen når jeg skal sælge eller købe MC igen
Fuld tilfredshed med 123mc
Fuld tilfredshed med 123mc, solgte mc på 4 uger
Problemer med at vurdere min MC da der…
Problemer med at vurdere min MC da der ikke er solgt nogle indenfor de sidste 12 måneder af samme model type

Besvarelse fra 123mc
Super hjemmeside.
Ingen Problemer og man betaler helt automatisk - man får dog en meddelelse dagen før, om at man nu fornyer annoncen.
Jeg fik solgt min MC.
Jeg fik solgt min MC.
Det gik meget hurtigt - solgt på under 24 timer. Så måske tænker jeg lidt om jeg har forlangt for lidt? Jeg tjekkede sidens anbefaling omkring prisen ved Hurtigt salg. Da jeg så ville oprette annoncen, var den anbefalede pris noget under den første beregning. Lidt skuffende.
Jeg valgte så at sætte prisen noget over den anbefalede pris for hurtigt salg. - OG det virkede.
Godt og hurtigt, - men sæt prisen højt, - og så justere ned, hvis der ikke sker noget vil være min anbefaling.
Nemt og hurtigt
Fin præsentation af dine varer
Fin præsentation af dine varer.
Cyklen blev solgt.
Kan anbefales
Spændende og informerende site med gode…
Spændende og informerende site med gode funktioner til bl.a. salg af motorcykel. Kan varmt anbefales til alle med mc-interesse.
Fik mc solgt i en fart gennem 123mc.
god annoncering fin information fuld ud…
god annoncering fin information fuld ud tilfreds
Helt OK
Det kostede lidt, men jeg fik min gamle MC solgt til en rimelig pris. Det var rigtig fint.
virker ikke helt optimalt
virker ikke helt optimalt , skal åbenbart siden klar ved pc når buddet er der
Svært at se hvor mange der kigger på…
Svært at se hvor mange der kigger på ens annonce
Samt ikke troverdig hvor mange der har ens annonce som favorit eller hvor mange der har skrevet til sælger

Besvarelse fra 123mc