123mc Anmeldelser

4,0

Havde min HD annonceret på Marketplace og på 123mc. Havde et HAV af visninger på Marketplace, men knap så mange på 123mc. Tli gengæld havde jeg kun seriøse henvendelser fra 123mc, som også endte m... Se mere

Deres annonceflow er designet så man tror at man køber en annonce med begrænset løbetid (fx 4 uger), men de opretter et “abonnement” og trækker automatisk penge når den udløber. Vilkårene om “abo... Se mere

Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Se mere

Solgte min motorcykel på 123mc.dk og syntes egentlig at opsætningen var nem og overskuelig. Det var nemt at opsætte annoncen, ændre annoncen. min motorcykel blev solgt på ca. 2 uger. Jeg brugte endda... Se mere

1. Motorcykelforhandler
  2. Motorcykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked

God

Svarer typisk inden for 48 timer

4,0

De skriver grimt til en på mail og…

De skriver grimt til en på mail og nærmest gør en til grin dårligste kundeservice

12. februar 2026

Hej Fjdj

Det er vi naturligvis kede af at læse. Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal opleve vores kommunikation som ubehagelig.

Vi tager alle henvendelser seriøst og vil gerne sikre, at dialogen opleves ordentlig og professionel.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på kontakt@123mc.dk, så vi kan gennemgå forløbet sammen.

123mc.dk

God hjemmeside men HUSK at afmelde annoncer

God hjemmeside...hvis man bruger en Addblock.
Der er så mange invasive reklamer uden at det er frustrerende at kigge efter artikler.
Det samme på deres app.

Salg er let at sætte op men for betaling af fornyelse så kommer deres "reminder" om fornyelse i absolut sidste øjeblik at det virker som det er med vilje at den bliver udsendt så sent, at det virker som noget der er sat op med vilje.

Eksempel:
Dato for køb: 8/11-2025 (fornyelse)
Email reminder i ens indbox 7/12-2025 18:05
Ikke noget med 24 elle 12 timer før.

8. november 2025

Lad være med at brug 123mc.

Lad være med at brug 123mc.

Jeg satte min mc til salg på deres platform, fik 0 henvendelser fra deres platform.

Der findes meget bedre og billigere platforme i Danmark.

De fornyer automatisk annoncerne, selvom man ikke nødvendigvis ønsker det.

400 kr fuldstændig spildt på en dårlig platform, der ligner noget der er 30 år gammelt.

(123mc’s kundeservice er kontaktet dags dato, men de ønsker ikke at hjælpe, selvom de er kontaktet på dagen hvor annoncen fornyes.)

31. marts 2025

Hej Michael

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med at bruge vores hjemmeside.

Der har været fin trafik på din annonce, og vi kan se, at du har modtaget flere henvendelser via vores system.

Som nævnt i vores supportmails kan du til enhver tid afmelde automatisk fornyelse. Som en ekstra service giver vi besked om en kommende betaling.

Dejligt at høre, at du fik solgt din motorcykel - og hav en god sommer!

123mc.dk

Et meget blandet oplevelse på en platform fra internernettes barndom

Hej jeg skriver lige mine lidt blandede oplevelser med 123.
Når man vil sælge sin motorcykel, starter med at lave et lyn salg som forhandlere kan byde på.

Det viste sig desværre at det var dybt, useriøse bud som kom fra forhandlere. som lå langt under halv pris under markeds prisen og så skulle den tilmed stå i kommision. Det er useriøst og det burde i sige til jeres forhandlere, ellers er det for useriøst at spilde energi på et såkaldt lynvalg blandt forhandlere og jeres kunder.

Det største problem ved 123, er dels layoutet ligner fra noget internettes barndom, lavet til en stor computer skærm og ikke til smartphones

Billederne tog en krig at uploade og 123 ville ikke acceptere HEIC format som er det alle iPhone bruger benytter da det fylder mindre. 50% af de mobiler der bliver brugt er Iphone.

Derudover skal man holde appen mens den uploader og det går virkelig virkelig laaaaaagsomt på en 1000/1000mb forbindelse.

Opløsningen er så lav at det næsten er umuligt at se skader ridser etc. Det er der her at man brug en høj opløsning!

Appen virker som en nedskaleret version af desktop siden.
Det går ikke! Det er for slapt og ligner stadigvæk en rodet marskendisser biks. hvor nogle venner har fået en kasse bajere for at designe det. I må følge med tiden også på jeres platform.

Jeg havde mange problemer med at uploade billeder både på Appen og via min computer.

Jeg kontaktede supporten, som skrev tilbage "vi har ikke nogle problmer hos os"!!!
Det hjalp mig ikke meget, jeg skrev tilbage at jeg har brug for at de går ind i sagen og får lavet problemet, da jeg betaler for deres service.

De kom ikke med en løsning som var tilfreds stillende. I stedet var supportens løsning, at man e-mailede hver enkelt billede ind til 123 så kunne han uploade dem
Ikke et ord om de havde fundet fejlen eller om de ville lave det fremadrettet.

Som betalende kunde forventer jeg at blive taget seriøst når jeg har problemer på jeres platform og ikke et flabet svar som "vi har ingen problem" Så jeg syntes skal stramme gevaldigt op. jeres platform sejler og ligner noget fra et kræmmer marked og appen ligeså.

op på hesten

5. marts 2025

Hej Lars

Først og fremmest tak fordi du bruger 123mc til at sælge din motorcykel.

Det er beklageligt, at det ikke lykkedes os at sælge din motorcykel via Turbosalg til en forhandler. Desværre kan der indimellem opstå en situation, hvor interessen fra forhandlerne ikke er stor nok. Det resulterer desværre i lavere bud, end du måske havde forventet.

Vi har naturligvis ingen interesse i, at forhandlerne byder lavt. Du bestemmer altid selv minimumsprisen og afgør også selv, om du ønsker at acceptere et givet bud. Derudover koster det ingenting at benytte Turbosalg, medmindre motorcyklen rent faktisk bliver solgt.

Den manglende interesse fra forhandlerne kan skyldes flere faktorer, som eksempelvis travlhed hos forhandlerne. Hvis Turbosalg ikke giver det ønskede resultat, kunne privatsalg være et godt alternativ. Det tager typisk lidt længere tid, men giver dig ofte en højere pris.

Med hensyn til layoutet er hjemmesiden responsiv og tilpasser sig automatisk både store og små skærme. Vi arbejder løbende på at optimere systemet både teknisk og visuelt, så vores brugere får den bedst mulige oplevelse.

Angående upload af billeder skrev vi til dig, at det ville være bedst at benytte hjemmesiden eller vores web-app via iOS, da disse fungerer bedst ved billed-upload. Vi tilbød dig også at sende billederne direkte til os, så vi kunne hjælpe med at uploade dem til din annonce. Vi har testet systemet internt og oplevede ingen problemer med hastigheden under billed-upload.

Vi tager alle kundehenvendelser meget seriøst og gør altid vores bedste for at finde gode løsninger.

Endnu en gang tak for din feedback – vi ønsker dig en rigtig god dag.

123mc.dk

Solgte min på Facebook .....123mc gav…

Solgte min på Facebook .....123mc gav ikke en skid , lidt som det andre skriver ....er du privat så tag Facebook i stedet .....selv min søn gjorde det på facen ....

10. april 2024

Hej Brian,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at du fik solgt din motorcykel, men vi beklager, at din oplevelse med 123mc ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår din frustration over manglen på seriøse henvendelser og arbejder løbende på at forbedre platformen til gavn for både sælgere og købere.

Din feedback er vigtig for os, og vi håber, at du vil overveje at give os en ny chance i fremtiden.

123mc.dk

Ikke for private sælgere?

Jeg indrykkede en annonce. Prismæssigt var prisen på min MC den absolut billigste i Danmark. I skrivende stund har 83 set annoncen. Men det har ikke givet en eneste henvendelse. Til sammenligning gav DBA og Facebook grupper omkring 15 henvendelser på et mindre antal besøg på annoncen. Jeg kan selvfølgelig have været uheldig. Men tror ikke jeg generelt vil anbefale private at annonce på 123MC. Og endelig, automatisk fornyelse som man skal lede efter for at slå det fra - lidt uartigt

16. februar 2025

Hej Kent

Tak for din anmeldelse og feedback.

Der har været rigtig fin trafik på din annonce, og vi er naturligvis kede af at høre, at det ikke har resulteret i flere henvendelser.

Vi kan eksponere din motorcykel for mange mennesker, og det er ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse, da vi generelt får gode tilbagemeldinger fra vores brugere.

Du kan til enhver tid afmelde automatisk fornyelse. Vejledningen til afmelding af automatisk fornyelse findes også på vores hjemmeside under "Ofte stillede spørgsmål". Afmeldelsesmuligheden er ikke gemt væk, men ligger både under "Mine annoncer" og under "Indstillinger", når du er logget ind.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere vejledning. Du kan skrive til os på kontakt@123mc.dk eller ringe på 31 31 75 85.