Se, hvad kunderne siger
3 keer besteld en elke keer een mail dat de post door post nl vertraagd is en daardoor het pakje later komt. Terwijl ik tegelijk bij een andere webshop iets koop wat dan niet vertraagd is. De eerste... Se mere
123lens is in veel gevallen wel 100% duurder dan Lensbase. 123lens geeft vanaf prijzen die laag lijken maar mijn maandlenzen kosten op de factuur per 6st 25% duurder bij 123lens dan bij Lensbas... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Contactlenzen on-line -> 123 Lens - Contactlenzen bestellen vanuit je luie stoel. Daglenzen, Maandlenzen, Permanent Wear, Kleurlenzen, Multifokaal, Vloeistof. Snel & betrouwbaar........................................................contactlenzen, contactlens, daglenzen, maandlenzen, kleurlenzen, vloeistof, bausch, ciba, hydron, wesley, johnson, actifresh, actitoric, acuvue, bausch, bifocal, bifokaal, budgetlens, ciba, cibasoft, color, colorblends, contactlenses, crazy, daily, durasoft, enhancer, eyes, focus, freshlook, gentle, halfjaarlenzen, handling, hydron, illusions, jessen, johnson, lens, lenses, lenzen, lomb, medalist, microlens, mode, multifocal, multifocaal, occasions, ogen, optiek, permanent, precision, progressiv, sferisch, soflens, sofspin, soft, softcolor, softlens, softlenzen, softmate, specialist, surevue, tint, toric, torisch, touch, uv, vision, visitint, vistakon, vistavue, wear, wesley, wild, accesoires, budget
Kontaktoplysninger
James Wattstraat 3, 2809PA, Gouda, Holland
- +31 182 586601
- info@123lens.nl
- www.123lens.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Foutje gemaakt met leveren van de lenzen, maar dit werd supergoed en professioneel opgelost ondanks dat ik deze fout pas maanden na levering ontdekte
Foutje mag, zeker als het zo snel hersteld wordt!!!
In de afgelopen 5 jaar bestel ik lenzen, vloeistoffen en toebehoren. Altijd snelle levering en compleet. Totdat afgelopen week een bestelling foutief werd geleverd. Mailtje aan 123lens/123Optic en binnen 3 werkdagen werd het juiste KOSTELOOS nageleverd met een keurig excuus mailtje, topservice!
Ben al jaren klant bij 123lens en…
Ben al jaren klant bij 123lens en bevalt uitstekend, via de site eenvoudig te kiezen en een zeer ruime keuze maandlenzen met toric.
vlotte service
gisteren specifieke vloeistof besteld (cleadew), heel vlug antwoord gekregen dat het verzonden werd en vandaag al het pakketje thuis ontvangen
Prima service
Bestellen gaat makkelijk en ik heb de lenzen altijd op tijd binnen.
Altijd goede service
Altijd goede service en professioneel antwoord op mijn vragen. De lenzen zijn altijd snel binnen. Ben erg tevreden!
verkeerde sterkte lenzen binnen gehad
verkeerde sterkte lenzen binnen gehad, had vooruit besteld dus de garantie is eraf. toch maar die gaan gebruiken, want lenzen zijn echt duur. nu in 1 week, 3 paar lenzen gehad en allemaal kapot?? bij Specsavers nooit problemen gehad.
standaard late bezorging.
Terwijl ik tegelijk bij een andere webshop iets koop wat dan niet vertraagd is.
De eerste keer gaf ik ze nog het voordeel van de twijfel maar inmiddels weet ik wel dat het verzenden vanuit 123lens gewoon langer duurt dan ze aangeven
Late levering
Zaterdag lenzenvloeistof besteld. Ik mag ze zelf ophalen op woensdag bij Post nl punt
Lekker op tijd
Super service
Bij 123lens heb ik vaak lenzen besteld. Altijd zonder problemen. Afgelopen week is het een keer misgegaan. Zaterdag 7 september had ik daglenzen ontvangen terwijl ik maandlenzen had besteld. Die avond meteen een mail gestuurd naar 123lens daarover. Maandag 9 september een reactie via de mail ontvangen met excuses en dat ze de juiste lenzen alsnog bij de leverancier zouden bestellen en opsturen. Vrijdag 13 september de juiste lenzen ontvangen met een extraatje; een lekkere chocoladereep.
Super service!
Aantrekkelijk alternatief voor de opticien/drogisterij
Overzichtelijke website met exact dezelfde lenzen die de opticiens/drogisterijen (resellers) verkopen. Alleen via deze website krijg je ze direct vanuit de fabriek, zonder de merknaam van de reseller. Hierdoor worden ze iets goedkoper aangeboden.
Ook leuke kortingen af en toe, en betrouwbare levering.
Een aanrader om dit te overwegen wanneer je al langere tijd bij een vaste opticien of drogisterij zit voor je lenzen.
Helaas waardeloze bezorging met PostNL
Helaas waardeloze bezorging met PostNL, duurt een week voordat het wordt bezorgd, want de bezorging via DHL kent 123lens niet. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Hier niet bestellen, tenzij je lang wilt wachten.
Goede levering en goede prijzen voor…
Goede levering en goede prijzen voor hun producten!
meedenkende klantenservice
Goede meedenkende klantenservice die tijdig reageert via de mail
Goede klachtafhandeling
Voor het eerst bij deze webshop besteld. Helaas bleken de proteïneverwijderingstabletten niet op te lossen in de lenzenvloeistof. Gemaild met deze klacht. Ik kreeg geen inhoudelijke reactie op de klacht, maar wel per mail een retourlabel. Bestelling teruggestuurd en complete aankoopbedrag terug gekregen. Dat is een nette afhandeling van een klacht. Enig puntje is nog dat het handig zou zijn om een korte inhoudelijke reactie te sturen. Ik kreeg uiteindelijk een 'volgens afspraak storten we het aankoopbedrag terug'. Maar voor mij was het op dat moment nog steeds gissen of ik het bedrag terug kreeg gezien er geen inhoudelijke reacties op twee eerdere mails kwam. Daarom vier in plaats van 5 sterren.
Hele goede service
Bestel al jaren. Heel tevreden. Onlangs een bestelling niet helemaal goed overgekomen. Heel netjes opgelost zonder gedoe. Super service!
Goede vervanger voor ERCON VC1
Goede vervanger voor ERCON VC1. Bovengenoemde zachte contactlens was niet meer leverbaar bij mijn opticien.123lens.nl adviseerde mij online o.a. BIOMEDICS 55 EVOLUTION i.c.m. lensvloeistof 123 No Rub Alles-in-een . Eerst een proeflens besteld én gedragen, beviel uitstekend qua draagcomfort dus uitstekend advies van 123lens.nl . Ook telefonisch goede informatie en uitleg gekregen . Bestel nu online alles bij 123lens.nl én veel goedkoper !! TOP .
Groot assortiment en zeer klantvriendelijk
Heel groot assortiment en geven goed advies als je daar om vraagt. Leveren snel en ze houden je goed op de hoogte. Meerdere betalingsopties is ook reuze handig.
Zeer indrukwekkende manier van reclame…
Zeer indrukwekkende manier van reclame maken op tv met niemand minder dan Ronald scholten. Wat een geweldige man is dat!!!!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.