Årligt til vores mangfoldighedsfest lejer vi artikler hos dem og det bliver leveret til den aftalte tid. Vi får altid en god instruktion om hvordan vi skal håndtere. Altid vender tilbage med svar og... Se mere
Kæmpe fornøjelse at leje maskiner og hoppeborge af 123Fest! Til vores konfirmationsfest havde vi lejet slushice- og softicemaskine, samt hoppeborge. Alt blev leveret til tiden og med grundig gennem... Se mere
En fantastisk dag i børnehøjde med 123fest. Simon lavede en fest for byens børn. Tusinde tak og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter 123fest til vores arrangementer. Kærlig hilsen Vores Faabo... Se mere
Vi var super tilfredse! Hurtigt svar på alle vores spørgsmål. God kommunikation både før, under og efter leje af fodboldbanen. Sød og imødekommende personale og fleksibel levering. Fed bane, som børn... Se mere
123fest.dk udlejer alt det der gør FESTEN LIDT SJOVERE. Vi har stor erfaring i at levere til både store og mindre fester, og gør alt hvad vi kan for at din oplevelse bliver så god som mulig. Vi holder til i Fredericia og dækker det meste af Danmark. Vi glæder os til at hjælpe dig!
Brovadvej 23F, 7000, Fredericia, Danmark
- info@123fest.dk
- www.123fest.dk
Højt serviceniveau
Meget tilfreds - stort samarbejdsvillighed, trods at vi var nogle besværlige kunder. Kan varmt anbefale 123fest.dk! Det udlejede borde/bænke i traileren var i top kvalitet.
Det fanme service!
Jeg kommer fra sjællands største lan-party.
Vi havde en aftale om ting som bungee-run med et selskab, der brændte os og de 800 deltagere af.
På dagen ringer jeg hertil, og til en god pris, er de på adressen med udstyret 2 timer efter mit opkald!
Kan klart anbefales!
Super oplevelse
Det var lige som det skulle være - super service og en rigtig god dialog. Vi lejede en slushice-maskine, og var ikke helt skarpe på, hvor meget saft vi skulle bruge. Vi fik rigtig god vejledning både i forhold til brug af maskinen, mængder af produkter etc. Kan varmt anbefales!
Super service.
Meget fleksible og venlig betjening. Klart mit foretrukne valg fremover.
Super godt!
Vi havde lejet popcorn- og slushice maskine til sommerfesten på vores kollegium og alt var bare helt iorden. Levering og afhentning til tiden og god service. Vi bruger gerne 123fest igen.
fremragende service og super udstyr
udstyr som forventet. god kontakt til 123fest.dk. god service. prisbilligt. kan varmt anbefales.
Rigtig god service!
Alt virkede som det skulle og Christian leverede en fantastisk service.
Der var god service og hurtig tilbagemelding.
smagte dejligt og super nem maskine .
Kan varmt anbefale 123fest.
Kan varmt anbefale 123fest. Fik en rigtig god behandling. 10 ✨ ud af 10. Helt sikkert at jeg vil gøre brug af dem igen. 👍🏼
God service og fleksibel ift. levering
God service, med glade og søde medarbejdere.
Hurtigt klar med tilbud. Kan varmt anbefales.
Super service, flinke folk, fine og rene ting vi lejede. Kan stærkt anbefales!
Vi er yderst tilfredse med den gode service vi har fået hos 123-fest!
Det bedste sted at leje
Det er bare super godt at leje ved 123fest gode maskiner og super betjening hurtigt og effektivt 👌👌👌👌👌
Fin maskine til absolut rimelig pris
Alle aftaler var i orden og vi var glade for maskinen, som vi selv hentede og afleverede igen. Fin service med ekstra saft, som kunne returneres hvis vi ikke fik det brugt. Kan bestemt anbefale 123fest.
Fantasisk service!
Der er højt til loftet hos 123fest. Christian i København ydede os den bedste service og vi fik både lov til at hente og aflevere den lånte slushicemaskine, så vi kunne få det til at hænge sammen, uden nogen merpris vel og mærke. Vi kom også til at ødelægge en del på maskinen og hvor man andre steder hører om uhørt høje efterregninger, fik vi en meget reel lille regning på rep af maskine. Kan varmt anbefale 123fest!
I sne og slud, kommer 123fest ud!
Jeg brugte i weekenden 123fest.dk til levering af Slush-ice maskine og der var aftalt tid til aflevering samt afhentning.
De var med maskinen præcis som ønsket, og selvom der kom store mængder sne natten før afhentning, kom de stadig til tiden!
God kvalitet og fremragende service.
Studiestarten på DTU vil hel sikkert bruge 123fest.dk igen!
Fantastisk virksomhed!
Billige priser, fleksible afhentning og levering, fantastisk service, vi glæder os til at benytte 123fest igen til næste fest i vores forening.
En rigtig god service
I forbindelse med et sommer arrangement havde vi lejet Sumodragter, Bumper Balls og tovtrækning. Det blev leveret og afhentet igen på firma adressen, så det var dejligt nemt og lige til. Der har været en rigtig god service hele vejen igennem, og de gav en god forklaring på brug og rengøring af de lånte sager.
Vi havde fået anbefalet 123 fest og vi vil helst sikkert kunne anbefale dem også.
Tip top
En god oplevelse! Alt fungerede som det skulle, betjeningen var meget venlig og effektiv og instruktionen til at forstå - og der var forståelse at hente mht. afhentning- og afleveringstider. Super!
En poppende oplevelse af service og overskud
I sidste øjeblik fik jeg brug for at leje maskiner af 123. Jeg afhented 22.00 privat hos ejer og da jeg 4 dage senere skal aflevere maskiner, kom han og hentede disse på min arbejdsplads, således jeg kunne komme hjem til mine børn og spise aftensmad efer 4 rejsedage:)
Mega god stil og ønkser jeres virksomhed det bedste!
Brand Manager
Guess Scandinavien