Super snel mijn bestelling ingepakt. Kreeg binnen 30 minuten al een tracking code super mannen. Ook bedankt voor het leuke kaartje!
Hooligan t-shirts besteld! En dan verwacht je wel dat ze netjes opgevouwen bij je aankomen! Helaas vol kreukels en vouwen,pluisjes in de t-shirts en 1 shirt zelfs met 2 vlekken alsof ze al gebruikt... Se mere
Das ist der beste online shop für Marken Klamotten der Versand geht sowas von schnell noch am selben Tag wird es verschickt die Qualität der Kleidung ist sowas von gut und man bekommt noch fan Artikel... Se mere
Wat een toppers. Mijn bestelling vandaag in ontvangst genomen. Alles dik in orde, zelfs wat extra goodies gekregen en een persoonlijke bedank briefje ontvangen. Hier kunnen veel webshops iets van lere... Se mere
100% Hardcore | Wear it with pride !
Collse heide 28, 5674VN, Nuenen, Holland
- +3140 303 21 47
- webshop@100procenthardcore.com
- www.100procenthardcore.com
Svarer typisk inden for 48 timer
Een woord top!!
Package looked like crap when I got it…
Package looked like crap when I got it and it was open.
When I called in he just said he couldnt do anything and thats not right answer if you wanna keep your costumers
Makkelijk bestellen via de website
Makkelijk bestellen via de website. En snelle levering.
Buenisima calidad y envío rapido
Buenisima calidad y envío rapido, buenisima marca y muy recomendable
All about this shop is great !!!
Alles verliep zoals het hoort
Alles verliep zoals het hoort! Had een T-shirt besteld en kreeg een flinke stapel stickers, een tas en filtjes voor je drinken er gratis bij! En als laatst ook nog een bedankje vanuit hun persoonlijk geschreven op een blaadje
Top !
Ik werd vriendelijk en snel te woord gestaan over mijn vraag via de mail.
Het pakket kwam netjes en goed aan. Met een leuke goodiebag was mijn ervaring top !
Ze zijn erg klantvriendelijk.
Ze zijn erg klantvriendelijk.
Denken met je mee.
Snelle levering.
En leuke goodiebag erbij.
Het was er snel helemaal top
Kleding was heel snel binnen dat is een…
Kleding was heel snel binnen dat is een feit en nog een feit is dat de kleding super is
Llego todo genial 💋💋 sois los mejores
Llego todo genial 💋💋 sois los mejores, muy buenos productos
Producten zijn super netjes verpakt en…
Producten zijn super netjes verpakt en zien er top uit ga zo door.
Net dat beetje extra.
Was verrast nadat ik het pakket open had gemaakt, net dat beetje extra naast alleen de aankoop is toch wel leuk. Dat maakt het net wat anders als gewoon een 'koude' aankoop.

Besvarelse fra 100procenthardcore
waarom gaat het goed bij sommige mensen…
waarom gaat het goed bij sommige mensen en valt het bij mijnheel erg fout die bestelling,heb algeschreven bij bericht 2e of 3e keer dat hetbgeen prettige kennismaking is met dit bedrijf.Jammer.Ik denk zelf dat er wat aan mankeerd aan de leiding,als je je er in verdiept kom je n endje verder.bedankt dat ikdit even mocht melden,groet anneke

Muy detallistas
Tienen muy buenos detalles a parte de la compra, como pegatinas o un mensaje que te dejan en una postal
Top!
Snelle, duidelijke levering
Zeer tevreden om o.a. onze aussie's hier te bestellen!!

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Mijn kortingscode werkte niet hierdoor contact opgenomen via de mail, deze snel en goed opgepakt..

Super opgelost, top
We hadden een jasje voor onze zoon gekocht toen bleek na twee keer wassen dat de ritsen kapot waren,sturen ze gewoon een nieuwe op! Helemaal geweldig

Toppiee altijd leuk bij…
Toppiee altijd leuk bij 100procenthardcore bestellen🖤🖤