wusaa

Wusaa p-uret er i et fint design og min virker forsat. Ideen med app og p-uret er fremragende. Men virksomheden bagved findes ikke mere. Appen kan ikke hentes ned mere. Man kan ikke forbinde mere, h... Se mere

App'en virker ikke mere, og tror virksomheden er lukket ned. Hjemmesiden er hvertfald lukket ned. App'en deaktiverer selv bluetooth på min telefon, og siger derefter der ikke er forbindelse. Selv når... Se mere

Havde FS02 (har stadig), men blev fristet af wusaa på kickstarter, og fik til sidst mit eksemplar. Har dog ikke fået det basale til at virke, men er glad for den faste gule æske, der sørger for at mi... Se mere

1. Trafiksikkerhedscenter
  2. Elektronikproducent

wusaa er markedets eneste intelligente parkeringsur, som holder styr på tiden og hjælper dig med reglerne for din parkering.

God idé, men virker ikke.

Den er ubrugelig.
Vi afleverer nu produktet som en reklamation, hvor vi har købt den.

Support er ikke godt nok beskrevet, og det er ikke muligt at få tlf kontakt.

Vi kan godt parre Wusaa med tlf., men det holder ikke. Den bipper stadig lystigt, som hvis den ikke er parret.
En sjælden gang giver den relevante beskeder, men det skal virke hver gang, og ikke sjældent.

Det nytter ikke noget at den skal været koblet op til en tlf, for at fungere, og for at holde op med at bippe, da der vil være flere brugere af bilen, som ikke gider spilde tiden med den slags.

Det er spild af tid og penge at købe en wuusa.

Mvh Henrik

29. juni 2021

Hej Henrik

Vi er kede af de problemer du oplever med din wusaa, det er bestemt ikke optimalt. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få den til at virke, du skal kontakte vores kundeservice og så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Team wusaa

Den får lov til at sidde lidt endnu - hvis den kan

Opdatering:

Nå, fik "skidtet" op at køre som den skal. Det krævede 3 afinstalleringer og nulstilling af netværksindstillinger før telefon og Wusaa kunne snakke sammen. Den får lov til at sidde lidt endnu.

Men der mangler stadig at den er så klog at den ved hvilke apps fungerer på hvilke parkeringspladser ELLER giver lov til at man kan vælge mellem de apps man har installeret når den er i tvivl. Det er usmart at man skal hoppe ud af en parkeringsapp og ind i en anden blot fordi wusaa er uvidende om pladsen. Det må kunne laves smartere.

Og så er der lige det med monteringspuderne - de holder ikke til mere end 2 varme sommerdage - så er det overstået og den falder ned.
--------------------------
Købte den her wusaa som julegave til mig selv. Og hvor har jeg fortrudt det.

Den fungerer ikke med mindre man har app tændt. Det vil sige hvis ens kone eller andre uden en parret telefon låner bilen så kan de ikke rigtig bruge dimsen i sin mest basale form. Det er bare ikke godt nok når man derved har stor chance for at få bøder. Har man så appen kørende, ja så sluger den telefonen batteri hurtigere end en 6 årig kan sluge en pose Matadormix. Og vil den registrere at man er stoppet med at køre? Nej da. Flere minutter (nogle gange timer) efter man er stoppet med at køre står man stadig til st køre i appen og så er klokken heller ikke sat - bøder på vej. Genstarter man app - så kører man ikke længere. Alle spurgt efter rettigheder er sat.

Når det så en sjælden gang fungerer og mam samtidig parkerer - så bliver man præsenteret med sin favorit parkeringsapp også selvom den ikke kan anvendes på pladsen. Giv dog mulighed for at vælge hvilken app man vil bruge når man trykker på parker.

En rigtig god ide der ikke er udført ret godt. Desværre.

22. juni 2021

Hej Svend Ole

Vi ser frem til at høre fra dig.

Virker ad H til

Virker ad H til
Er ikke til at Parre, kom ingen sms
Wusaa kommunikere kun via chat på mail, total ringe, fejlmelding besvare med et kontra spørgsmå så det tager 3-4 dage før der sker noget
Falder ned fra ruden, bil står i lukket garage.
På 2 dage mistet den kontakt til telefon 2 gange, på op til 3-4 timer ad gangen.
Jeg har smidt den i skraldespanden, orker ikke kommunikation og mangel på samme med wusaa.
Jeg kan absolut ikke anbefale dette.
Man bliver alligevel videre stillet til en betalingsapp hvor man så skal klare det selv alligevel, det behøver man sku ikke wusaa til at fortælle. P-apps klare det samme.

14. juni 2021

Hej Kenneth

Vi beklager mange gange de gener du oplever med din wusaa, og vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi kan få det løst på den bedst mulige måde. Vi har lavet en fremspørgelse efter din mail og nummer via "find bruger", og vi håber at høre fra dig.

Team wusaa

Fin service på et problem fra hinsidan

Jeg fik endelig taget mig sammen til at pille min gamle p-skive af, pudse ruden og montere min nye ooono wusaa p-skive. Men jeg stødte på et problem - jeg kunne ikke få aktiveret min svensk indregistrerede bil. Kundeservice hjalp mig med processen og gav mig et dummy registrerings nummer så jeg kunne komme igang. Efterfølgende kunne de sørge for at mine rigtige oplysninger blev koblet på under motorhjelmen. Jeg er kørende, og har nu færre bekymringer omkring mine parkeringer! Huzza eh jeg mener wusaa!

11. juni 2021

Hej Thomas

Du skal have stort tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi håber du fortsat får god glæde af din wusaa.

Rigtigt godt produkt

Rigtigt godt produkt. Ved oprettelse ville appen desvære ikke acceptere min nummerplade, det fik supporten dog hurtigt løst ved at oprette mig manuelt.
Eneste kritikpunkt må være de medfølgende klæbepuder. De løsner sig mellem enheden og klæbepuderne.

12. maj 2021

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Oplever du problemer med klæbepuderne, så må du endelig kontakte vores kundeservice, de sidder klar til at hjælpe dig.

Team ooono

Godt produkt og god service

Købte en p-skive, som jeg kom til at sætte lidt for højt i ruden. Kontakte Wusaa og fik meget hurtigt sendt nogle nye klæbepuder.
Super godt produkt og virkelig højt service niveau.

10. maj 2021

Hej Lars

Du skal have stort tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig, og vi håber du fortsat får god glæde af din wusaa.

Genial

Den er simpelthen genial, at den husker mig på at starte parkeringen når jeg selv glemmer det:-) Og ikke mindst at minde mig om at stoppe parkeringen! Jeg er meget tilfreds.

27. april 2021

Hej Sarah

Du skal have mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med din wusaa, og vi håber du fortsat får god glæde af den :)

Team wusaa

P-uret virker ikke OPDATERING.

P-uret virker ikke og Wusaa support er lige så ustabil som uret! Man kan ikke ringe til Wusaa og få hurtig hjælp, man kan kun komme i kontakt med dem via deres chat-funktion. Chatten er nogen gange en uge om at svare og svarer først når man rykker. Andre gange svarer den dagen efter (tidligst).
Havde et P-Ur af andet fabrikat i min gamle bil der bare altid virkede, så det var et tilfælde, at jeg opdagede at Wusaa-uret ikke virkede, eller var meget ustabilt, hvilket er katastrofalt OG DYRT, når der er tale om et P-ur!!!
Ind imellem viser både uret og App. korrekt, men ofte viser P-uret et tidspunkt, App. et andet tidspunkt og den rigtige tid noget helt andet. Nogen gange viser P-ur og App. det samme, det passer bare ikke med den rigtige tid! Andre gange står P-uret stille en hel dag, selvom bilen har flyttet sig adskillige km. flere gange i løbet af dagen. Alt sammen er naturligvis dokumenteret med tidsstemplede billeder.
Så alt i alt vil jeg sige, at Wusaa-uret er totalt ubrugeligt som P-skive og som jeg kan læse her på Trustpilot, så virker de smarte funktioner som jeg faldt for da jeg købte det, heller ikke :-(

PS. Jeg har naturligvis prøvet alle de ting Wusaa support har foreslået for at få P-uret til at virke.

OPDATERING
Har fået den ny "ooono wusaa" (den i den blå æske) til test og har haft den et stykke tid. Efter nogle sw opdateringer ser det ud til, at både App og P-skiven er begyndt at virke 🙂. Som nævnt er konceptet godt men virker kun på betalings P-pladser, så hvis du parkerer på en gratis p-plads med tidsbegrænsning, så får du ingen hjælp af uret. IKKE smart. Det burde naturligvis være sådan, at du fik en påmindelse når tiden var ved at være udløbet!

26. april 2021

Hej Per

Først vil vi meget gerne undskylde for den service du har modtaget, vi sørger for at det ikke sker fremadrettet. Vi kan se, at kundeservice har gang i din sag, hvorfor vi lader dem tage den herfra.

Team wusaa

Er rigtig glad for den husker mig på at…

Er rigtig glad for den husker mig på at betale for p og ikke mindst at stoppe den igen. Jeg bor på landet hvor der ikke er mange p zoner, men når jeg kommer til byen er det en kæmpe hjælp TAK!

25. april 2021

Hej Sacha

Stort tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har god glæde af din wusaa og den kan hjælpe dig, når du parkerer i byen.

Team wusaa

Jeg har haft en Wusaa i snart et halvt…

Jeg har haft en Wusaa i snart et halvt år, sluppet for flere P bøder, kam kun anbefales hvis har mange parkeringer i løbet af dagen.

23. april 2021

Hej Birger

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at anmeldelse os på Trustpilot. Vi håber du fortsat får god glæde af din wusaa.

Team wusaa

Fungere som lovet - genialt!

Har nu kørt med en wusaa i siden det kom frem i oktober 2020, og det har allerede reddet mig for en del p-bøder og overbetaling, både i København og Frederiksberg. Genialt!

23. april 2021

Hej Lars

Du skal have stort tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er meget glade for, at din wusaa virker som den skal og du har sparet p-bøder og overbetaling takket være wusaa.

God service fra Wusaa

Jeg har snakket med Wusaa flere gange, altid hurtige og hjælpsomme, sidst havde jeg behov for nye klæbepuder til min bilrude.

21. april 2021

Hej Rune

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vores kundeservice afdeling kunne hjælpe dig. Vi håber du får god glæde af din wusaa.

WUSAA lover for meget.

Jeg må desværre meddelelse, min utilfredshed over den Wusaa jeg har købt.
Jeg har indtil nu observeret tre gange, at displayet har være slukke når jeg er komme tilbage til bilen. Heldigvis uden en P-Bøde i vinduet.

I går testede jeg to gange om den satte P-Tiden. Begge gange stod jeg i 5 min. og ventede på at der skulle ske noget. Men nej. Begge gange måtte jeg sætte den manuelt.
Så det er fem gange den ikke er blevet aktiveret.

Flere gange har jeg observeret at den bipper 4-5 gange. Det har jeg skrevet om før og fik at vide, det var fordi den ikke kunne ”se” telefonen.
Men det er sket flere gange nu, selv om telefonen ligger midt mellem sæderne, en meter fra den.

De syv gode grunde I skriver om, hvorfor man skal bruge en Wusaa P-dkive:

1. parkeringszoner
Wusaa holder styr på de forskellige parkeringszoner, inklusiv tidsbegrænset parkering, for dig.

Jeg har ikke en eneste gang observeret at den har informeret om tidsbegrænset parkering.

2. Stop parkering
Appen sender en reminder om at stoppe parkering, når du kommer tilbage til bilen, så du ikke betaler for parkering, du ikke bruger.

Denne funktion har ikke være brugt.

3. Kender dig
Wusaa husker dine gratis parkeringszoner, eksempelvis ved dit hjem eller arbejde.

Nej den gør ikke. Men den gør opmærksom på sig selv, hver gang man har sat sig ind i bilen eller stået ud af bilen.
Fuldstændig ubrugelig information og meget irriterende, da det lyder som der er kommet en SMS.
Når man så har parkeret, skal man vælge manuelt hvad type parkering der er. Men lige meget hvad man vælger sker der ikke noget.

4. Batteripåmindelse
Ikke flere bøder på grund af manglende batteri. wusaa sender dig en besked, når din enhed er ved at løbe tør for batteri, så du kan skifte det i tide.

Ikke observeret endnu da den er forholdsvis ny.

5. Indstiller selv tiden
Klokkeslættet på Wusaa indstilles automatisk via din telefon. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om sommer- og vintertid, eller om havemøblerne skal frem eller tilbage.

Ok. Men kun hvis den har kontakt til telefonen.

6. Åbner din foretrukne parkeringsapp
Du vælger selv, hvilken parkeringsapp wusaa skal åbne.
Har ikke haft brug for endnu.

7. Slap af
Med Wusaa skal du ikke længere bekymre dig om, hvor længe du må holde parkeret, og om du holder i en betalingszone. Glem det og slap af.

Passer ikke. Har kun givet bekymringer. Se punkt 1.
Har nu valg ikke at forbinde den til telefonen for at blive fri for den ligegyldige evindelige beskedstrøm.
Dette bevirker så at P-skiven virker som en helt almindelig P-Skive til kr. 250. Som så heller ikke selv stiller uret til sommertid.

Så nu er tilliden til Wusaa’en mistet. En tillid der ikke kan genoprettes, da man uvægerligt vil skulle tænke på om P-Tiden nu er sat, eller om der er sort skærm.
Ikke lige formålet med en elektronisk P-Skive.

Min gamle elektroniske P-skive, som virkede upåklageligt bortset fra at den ikke selv skiftede sommertid/vintertid, var årsag til at jeg skiftede til jeres.
Dårligt valg…

Ovenstående er sendt direkte til Wusaa for en måneds tid siden.
Det skal så siges at de(Wusaa) kontaktede mig allerede dagen efter for at finde en løsning og de lovede mig en ny Wusaa.
Jeg har bare ikke hørt fra dem siden.

/ Torben

28. marts 2021