1. Hundetræner

Træning, massage & adfærd med fokus på din hund

4,5

Varmeste anbefaling af Grit

Jeg (og min Bichon Havanais) har gået til træning hos Grit i et år, og har været så glade for det! Grit guider og underviser så alle kan være med, og min først noget skeptiske og bange hvalp, elsker nu at komme til træning - hun ligefrem piber af glæde, når hun ser Grit. Stor anbefaling herfra.

11. februar 2026

Kære Katja
Mange tak for de pæne ord.
Jeg er glad for at kunne hjælpe på jeres fælles rejse til at blive et godt makkerpar og jeg vil glade mig til at gense Jer.

Fantastisk træning

Vi har nu gået på Grits træningshold i 4 måneder og fortsætter på de kommende hold.
Grit er en fantastisk underviser og guider både ejer og hund gennem træning med godbider og smil.

2. februar 2025

Kære Ditte

Mange tak for de pæne ord!
Jeg er glade for at høre at du og hunden har en god tid, når vi er sammen på træningspladsen.
Glæder mig til at se Jer igen!

Fantastisk hundetræner

Grit er en fantastisk kompetent hundetræner! Kæmpe anbefaling herfra!

4. marts 2025

Kære Nanalie

Tak for de pæne ord!
Dejligt at høre, at redskaberne virker og kan hjælpe!
Glæder mig til at gense Jer!

Wuffer

Gå med Wuffer til enhver tid

Fantastisk, kompetent og virkelig dygtig hundetræner. Grit formår at give individuelle gode råd og vejledning. Min 6 måneder Gravhund har utrolig svært ved at være alene og Grit har givet uvurderlig hjælp og rådgivning i hvordan jeg kan træne med min lille hund til bedre at kunne håndtere alene hjemme problematikken.

Gruppe hundetræning er en sjov, træning for både hund og ejer. For hver gang får vi små øvelser der lidt kan tilpasses i en hektisk hverdag.

10. februar 2025

Kære Lone

Mange tak for de pæne ord.
Jeg er glad for at du kan bruge de redskaber du får under træningen.
Jeg vil glade mig til at gense Jer.

Wuffer

Min lille han-bomuldshund på 1.5 år og…

Min lille han-bomuldshund på 1.5 år og jeg har gået ved Grit, Wuffer i to omgange nu. Vi har været ekstrem glade for begge forløb!

1. maj 2024

Hej Krista

Super træning

Vi har været super glade for træningsforløbet hos Grit. Vi lærer mange vigtige redskaber og får gode fif til hverdagen med hvalp. Vi var kun tre på holdet så der er rig mulighed og tid til alle deltagere. Kan varmt anbefales

15. april 2024

Kære Konsulent

Jeg er glad for at du har haft et godt forløb og kan bruge det du har lært.
Jeg vil glade mig til at gense Jer!

Tak for dig!

Empatisk, guidende, opfølgende og uvurderlig når man står i alene hjemme udfordring til halsen. Rigtig gode råd og øvelser der hjælper både hund og ejer, i den svære situation. Jeg kan kun anbefale Wuffer og vil så længe jeg selv har hund, vende tilbage hvis nye udfordringer skulle opstå.

28. august 2023

Kære Betina
Mange tak for de pæne ord.
Jeg er glade for at kunne hjælpe Jer og jeres hund til at få en hverdag til at fungere.
Jeg vil glade mig til at gense Jer.
Wuffer

Professionel, tillidsvækkende og utrolig empatisk

Vi ved ikke hvad vi skulle have gjort uden Grits kyndige vejledning og rådgivning. Vores hvalp blev ramt af en bil og efterfølgende var vores hvalp væk i 27 timer nytårsaften. Vi var naturligvis dybt ulykkelige og forskrækket over hændelsen. Grit hjalp os med at arbejde med konkrete øvelser til at afhjælpe det stress og traume, som vores hvalp og vi var i. Grit gav sig rigtig god tid til vores hvalp og viste alle øvelserne på en nærværende måde. Vi følte os trygge og i de bedste hænder.
Vi kan varmt anbefale Grit. Hun er hele vejen igennem professionel, tillidsvækkende og utrolig empatisk.
Vi vil kontakte Grit igen, når der er brug for det.

5. februar 2023

Kære Torben
Mange tak for de pæne ord.
Jeg er glad for at kunne hjælpe Jer og jeres hund til at få en hverdag igen efter det oplevede. Jeg vil glade mig til at gense Jer.
Wuffer

Jeg har brugt Grit til både…

Jeg har brugt Grit til både adfærds-rådgivning, massage og lydighedstræning, og været meget glad for det. Grit er fantastisk til at se styrker og udfordringer hos den enkelte, og er så dygtig og imødekommende. Det har været en stor hjælp for samarbejdet mellem min hund og jeg, og det er bestemt ikke sidste gang, vi har været hos Wuffer. Varm anbefaling!

22. oktober 2022

Kære Hannah
Wuffer

Min hund og jeg elsker at gå til…

Min hund og jeg elsker at gå til træning hos Grit. Hun kan altid justere øvelserne så vi får mest ud af dem og altid gøre dem svære hvis vi kan dem lidt for godt.
Bestemt et sted vi vil fortsætte med at gå - også selvom min hund er 6 år og bestemt ikke en hvalp er der nye ting vi kan lære.

22. august 2022

Kære Maria
Mange tak for de pæne ord!
Dejligt at høre, at også en veltrænet hund føler at blive udfordret, ved at justere sværhedsgraden eller ved at få tilføjet nye elementer.
Mvh.
Grit
Wuffer

Meget forståelse for hunden og ejeren

Meget forståelse for hunden og ejeren. Der bliver lagt tid i hver individuelle og lagt mærke til hundens signaler. Super dejligt og trygt sted. Vi kommer tilbage næste gang !

17. august 2022

Kære Helena
Mange tak for de pæne ord!
Dejligt at høre at I føler Jer trygt.
Glæder mig til at se Jer igen!
Mvh.
Grit
Wuffer.dk

Den bedste hundetræning

Jeg kan på det varmeste anbefale hundetræning hos wuffer.dk.Grit er en empatisk, dygtig, rolig og behagelig hundetræner. Alba og jeg har gået til træning på flere hold. Alba er nu den dejligt harmoniske og velopdragne hund vi ønskede os. Kh Kirsten Læssøe

9. juli 2022

Hej Kirsten

Tusind tak for den pæne anmeldelse.

Mvh. Grit / Wuffer

Vi er super glade for at gå hos Wuffer!

Vi er super glade for at gå hos Wuffer! Grit er god til at se hunden, og give gode råd til os for at få en ny øvelse til at lykkes. Derudover er Grit rigtig sød og rummelig, hvilket passer os rigtig godt ❤️ Vi kan helt klart anbefale Wuffer og alle hunde er velkommen uanset race 👏🏼❤️🐶

6. juni 2022

Hej Maria

Mange tak for de pæne ord.
Jeg er glad for at I føler Jer tilpas og oplever en god udvikling sammen med hunden.

Mvh. Grit / Wuffer

Hunden altid midtpunktet :)

Hos Wuffer er hunden altid midtpunktet. Vi har fået rigtig god træning og mange gode råd til de problematikker vi har oplevet derhjemme. Grit er meget sympatisk og elsker virkelig sit arbejde :)

4. juni 2022

Hej Pernille

Tusind tak for de pæne ord!
Jeg er glad for at høre at de gode råd hjælper.