Ik was zeer tevreden over de bereidwilligheid, de keuzemogelijkheden, de snelheid van het opstellen van de offerte en de prijs zelf, evenals over de mogelijkheid van levering met korting naar Tsj... Se mere
Bra service. I första leveransen så saknades det en vara. Men efter snabb mailkontakt så var en andra leverans påväg med det som saknades.
Bij WTWstore vind je alles voor een gezond binnenklimaat en een lager energieverbruik. Wij zijn gespecialiseerd in WTW-systemen en energiebesparende producten voor zowel de particulier als de professional. In Nederland bezorgen we met onze eigen WTWstore-busjes, zodat je verzekerd bent van snelle en nette levering. Voor het buitenland werken we samen met een betrouwbare logistieke partner waar we nauw contact mee houden. Zo is ook internationale levering goed geregeld. ✔️ Snelle levering uit voorraad ✔️ Eerlijk advies van een vakbekwaam team ✔️ Eigen bezorging in Nederland ✔️ Betrouwbare partner voor leveringen naar het buitenland Wij staan voor service, kennis en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team WTWstore
Prinses beatrixlaan 29, 2224 XG, Katwijk aan zee, Holland
Everything perfect! Ordered from Spain and perfect timmings and delivery. Thank you!

Besvarelse fra Wtwstore
Echte vakman. Levert perfect werk af netjes en optijd

Besvarelse fra Wtwstore
Na het niet leveren werd mijn unit volledig terugbetaald.

Besvarelse fra Wtwstore
Onlangs heb ik een onderdeel voor mij Duco besteld. Helaas hadden ze een verkeerd onderdeel gestuurd. Ik heb een melding gemaild. Tot mijn verbazing werd aangebeld en iemand van Wtwstore was speciaal vanuit De Haag naar Hof van Twente gereden om het verkeerde onderdeel om te ruilen voor het goede. Super service!!!!

Besvarelse fra Wtwstore
Adquirimos equipamentos de VMC de duplo fluxo da marca DUCO bem como alguns acessórios e a assistência e comunicação com o Moncif foi excelente! Para além das sugestões técnicas durante o processo de seleção o envio dos equipamentos também correu bastante bem e atempadamente. Certamente iremos continuar a colaborar para próximas instalações e necessidades de equipamentos. Obrigado Moncif!

Besvarelse fra Wtwstore
Top bedrijf hartelijk bedankt voor de service

Besvarelse fra Wtwstore
Snelle service, scherpe prijzen en erg behulpzaam.

Besvarelse fra Wtwstore
Wij hebben onze wtw unit besteld bij wtwstore netjes bezorg snel en op tijd.
Bij levering kreeg ik nog veel tips over instellingen en het systeem helemaal top. En het is ook nog eens een hele aardige en enthousiaste man.
Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Wtwstore
Een enthousiaste harde gemotiveerde werker. Zelfs op zaterdag. Hij zoekt net zo lang, totdat hij het antwoord op mijn vraag/probleem, gevonden heeft. Klom er zelfs voor op het dak. Top! Oorzaak gevonden. Inlaat rooster verstopt. Jammer dat ik er nu geen foto bij kan voegen.

Besvarelse fra Wtwstore
Snel geleverd, zeer vriendelijk en behulpzaam, goed advies bij installatie !

Besvarelse fra Wtwstore
De prijzen zijn gunstig en levering kon erg snel. De service vind ik top bij levering. De WTW unit is naar zolder gebracht en Moncif heeft vanuit zijn ervaring advies gegeven op mijn plan waar toevoer en afvoer punten te plaatsen en de volume hoeveelheden. Heb deze gebruikt om een aantal aanpassingen te doen. Top ervaring.

Besvarelse fra Wtwstore
Commande passé et bien reçu avec un peu de retard mais finalement ça c'est bien fini. 👍

Besvarelse fra Wtwstore
Moncif is enthousiast en heeft de levering snel voor elkaar.