WTW Danmark Anmeldelser 279

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 68 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres kompetence, imødekommenhed og evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde, ofte med en personlig og humoristisk tilgang. Mange fremhæver, at rådgiverne er velforberedte, lytter til ønsker og prioriteringer, og yder en grundig gennemgang af alle aspekter, hvilket skaber tryghed og et godt overblik. Den leverede service beskrives som professionel, effektiv og upartisk, hvor fokus er på at finde den bedste løsning for kunden uden bagtanker om salg. Anmelderne værdsætter den hurtige og hjælpsomme opfølgning, selv med spørgsmål der kræver yderligere research, hvilket sikrer en tryg og tilfredsstillende proces.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, der beskrives som yderst kompetente,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange oplever yderst kompetent, velforberedt og... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og værdsætter den kompetente og forståelige rådgivning. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Se mere

Yderst kompetent og imødekommende Ikke kun fik jeg svar på mine mange spørgsmål. Svarene blev givet i et let forståeligt sprog og grundigt uddybet. Konsulenten satte sig ind i min sag og uddybede... Se mere

Rigtig fedt med independent rådgivning frem for en følelse af rådgivning med en bagtanke af at skulle sælge noget/kunne vinde noget på det. Preben var nem at forstå, gav gode råd, havde sat sig ind i... Se mere

Havde seniorpensions møde med Randi Andersen. Jeg vil til enhver tid anbefale at tage en snak med Randi. Hun forstår at forklare hvordan man bedst muligt for det meste ud af ens pension. Jeg gik fra v... Se mere

1. Forsikringsmægler
  2. Økonomirådgiver
  3. Pensionsrådgiver

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Ærlig og kompetent rådgivning

Ærlig, åben og relevant rådgivning. Bedste rådgivningssamtale omkring forsikrings- og pensionsforhold, som jeg har haft. Meget imponeret.

17. september 2024

Kære Jesper,

Tak for din flotte anmeldelse, og vi er meget stolte og glade for at høre, at det er den bedste pensionssamtale, som du har haft.

Det er bare en fed feedback at få, så mange tak fordi du tog dig tid til at dele din gode oplevelse.

Anita velforberedt

Anita havde forberedt sig super godt og var god til at forklare det som kunne være svært at forstå. Alt i alt en meget positiv oplevelse og kan varmt anbefale WTW som konsulent.

16. september 2024

Kære Reno,

Tusind tak for din gode anmeldelse, og jeg er glad for at høre at du har haft en positiv oplevelse med vores kollega.

Tak for din flotte anbefaling!

Pensionsrådgivning

Steffen er en kompetent rådgiver og det var i et forståelig sprog som man kunne forstå

12. september 2024

Kære Else Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kollega, og at jeres dialog var i et forståeligt sprog.

Vi værdsætter din feedback, som hjælper os med at blive endnu bedre til at rådgive vores kunder.

Emil, WTW

Rigtig fin oplevelse med meget…

Rigtig fin oplevelse med meget kompetent rådgiver. Jeg føler at vi fik vendt alt og jeg har nu godt styr på min pension.

10. september 2024

Kære Heidi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og feedback.

Jeg er glad for at høre, at du nu føler at du har godt styr på din pension - det er jo netop det resultat vi ønsker med vores rådgivningsmøder.

Endnu engang tak for din feedback.

Emil, WTW

De er gode til at forklare og ser det…

De er gode til at forklare og ser det ud fra den individuelle sag.

9. september 2024

Kære Joan,

Tak for din positive anmeldelse af WTW.

Jeg er glad for at læse, at du har fået en god forklaring med fokus på din individuelle sag.

Endnu engang tak for din feedback.

Havde et rigtigt godt møde

Havde et rigtigt godt møde, med en rådgiver der var forståelig, kompetent, og godt forberedt. Jeg gik derfra med en tryg fornemmelse og et lettet hjerte.

Kære Eva.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og gode feedback.
Jeg er glad for at læse, at du er gået fra mødet med en god og tryg oplevelse.

Skulle du have nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Uvilidig og kompetent rådgivning

Uvildig og kompetent rådgivning - samtidig var det hyggeligt. Whats not to like!

Kære YB Bruger,

Helt enig - det er altid godt, når pensionsrådgivning både er kompetent og hyggeligt!

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Emil, WTW

Skarp og kompetent rådgivning fra Jens…

Skarp og kompetent rådgivning fra Jens af hos WTW.
Jeg blev sat ind i tingene og efter mødet var der ingen tvivl om min profil og mine investeringsmuligheder.

Kære Bülent Erbas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores kollega og jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med rådgivning af WTW.

Emil, WTW

Hurtig og letforståeligt kompetent svar

Hurtig svar på mine spørgsmål hurtig og kompetent svar

Kære Bjarne,

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse og fået et godt svar på din henvendelse.

Tusind tak for at kvittere med en flot anmeldelse.

God rådgivning

Rigtig flink rådgiver, der tydeligt forklarede WTWs rolle
Struktureret gennemgang af pensioner og forsikringer, samt muligheder. God vejledning og tydelig gennemgang af fordele og ulemper.

3. september 2024

Kære Sara,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en flink rådgiver, der kunne forklare dig om vores rolle, og en rådgivning, som du har fundet brugbar.

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Havde et rigtigt godt møde

Havde et rigtigt godt møde, med en rådgiver der var forståelig, kompetent, og godt forberedt. Jeg gik derfra med en tryg fornemmelse.

29. august 2024

Kære Martin,

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at læse, at du har haft en rigtig god og tryg oplevelse i forbindelse med vores rådgivning.

God uvildig service

21. august 2024

Kære Jens,

Tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Dårlig service

Havde online møde med en kompetent rådgiver, deraf 1 stjerne. Jeg skulle have et seniorøkonomisk møde, som ikke kan udføres efter kl 16:00.
Nu er det jo folk i den arbejdsdygtige alder de skal råde og vejlede og ikke folk som er på pension og har tid hele dagen. Mit job tillader ikke lokale- og tidsmæssigt at jeg bare kan holde en pensionspause.
Når man arbejder i den branche bør de være mere fleksible til seniorøkonomi møderne. Vi er nogle som falder af undervejs, vi vil også gerne være med i kampen. Så foreslår de jeg kan tage en fridag - som en anden har skrevet, så er der sparsomt med tider og de ligger flere uger ude i fremtiden. Det er da godt de får en fed hyre betalt af vores pensionsmidler.
Jeg er glad for mit job, men kunne overveje at skifte, for at komme væk fra WTW, som jeg synes ikke er hverken servicemindede, kundevenlige eller fleksible. Mildt sagt de er rådne.

15. august 2024

Kære Helle

Det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have, og vi vil se nærmere på dit forløb, og vende tilbage til dig, så du kan få den rådgivning, som du har behov for.

God og hurtig service

15. august 2024

Kære Thomas

Mange tak for at komme med feedback til os. Jeg er glad for at høre at du oplevede vores rådgivning så positivt.

Pensionsrådgivning

Min mand og jeg havde en pensionsrådgivning med Randi.
En rigtig dejlig og meget kompetent rådgivning. Er allerede anbefalet til andre.

5. august 2024

Kære Anette

Mange tak for din feedback. Jeg er glad for at høre, at rådgivningen skabte værdi for jer, og det betyder meget for os, at I kan anbefale vores rådgivning til andre. Tak for det.

Kompetent og UVILDIG rådgivning

Kompetent og UVILDIG rådgivning. kort og godt!

6. august 2024

Kære Tine

Mange tak for at dele den oplevelse du har haft med rådgivningen fra WTW. Det sætter vi stor pris på, og jeg er glad for, at du oplevede værdien af at modtage uvildig rådgivning.

Du er altid velkommen med andre spørgsmål til din pensionsordning.

Den bedste anbefaling

Virkelig saglig, tryghedsskabende, grundig, imødekommende og afklarende vejledning af et par andre kompetente åbne øjne!

5. august 2024

Kære Anne

Mange tak for din anbefaling. Jeg er glad for at høre, at rådgivningen skabte værdi for dig.

Helle, WTW

En rigtig god oplevelse...

Min kone og jeg havde i starten af Juli 2024 møde med Tina Rønfeldt fra WTW. - Kontekst var timing af pensions udbetalinger, i relation til maksimering af udbetalinger udfra vores forudsætninger.
Vi har flere opsparinger fordelt på flere pensions selskaber.
Tina var meget velforberedt og kunne give os svar på alle vore spørgsmål. - Kan varmt anbefales.

4. juli 2024

Kære Lars

1000 tak for din tilbagemelding og anbefaling. Det er vi meget glade for - og godt at høre at I kunne få svar på alt det, som medvirker til at få planlagt pensionsudbetalingerne på den mest optimale måde.

God oplevelse

Rigtig godt møde, som har hjulpet mig meget især :)

25. juli 2024

Kære Anne

Mange tak for din tilbagemelding. Jeg er glad for at høre at rådgivningen har hjulpet dig.

Kompetent rådgivning.

30. juli 2024

Hej Thomas

Mange tak for din feedback - det sætter vi pris på, og jeg er glad for at høre, at du oplevede vores rådgivning som kompetent.