Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller. Nintendo, Playstation, Xbox, Amiga, Commodore, PC, SEGA . Det handler om Nostalgi og retrospil, du ved - gode minder!
Skærbækvej 5, 7490, Aulum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Har lige købt en Commodore 128 og modtaget den i dag. Jeg har det som et lille barn juleaften... Den ligner noget der lige har forladt fabrikken. Er en smule gulnet, men taget i betragtning at den er 40 år gammel, er jeg dybt imponeret. Har tidligere købt en 64'er i samme stand. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos WTS Retro

Besvarelse fra WTS Retro
Jeg vandt et spil på auktion og havde aftalt med WTS, at jeg skulle afhente både det og et ekstra tilbudsspil hos Kasper. Grundet travlhed gik der dog en uges tid, og jeg havde stadig ikke mulighed for at komme forbi.
Lynhurtigt blev det løst via mail – spillene blev sendt direkte til mig, pakket med stor omhu og ankom i absolut perfekt stand. Professionelt, nemt og effektivt! *****

Besvarelse fra WTS Retro
Super fin service, og varen kom hurtigt og flot indpakning . Varen fung efter plan

Besvarelse fra WTS Retro
Overskuelig forretning, let handel og betaling, hurtiglevering, rigtig pakket og top kvalitet brugte spil😁

Besvarelse fra WTS Retro
Modtog desværre det forkerte spil, skrev til dem efter deres lukketid og fik overraskende hurtigt svar på at de havde sendt det korrekte. modtog kort efter en ny mail på en ny pakke. det kan ikke gøres hurtigere og mere professionelt.

Besvarelse fra WTS Retro
Super hurtig levering og forsvarligt indpakket. Fik et rigtig flot game & watch. Kan klart anbefale WTS retro.

Besvarelse fra WTS Retro
de er utrolig hurtige med at sende det. vil handle der igen.

Besvarelse fra WTS Retro
Kørte ud til dem, men en hel kurve med PS2 spil og diverse for at lave en bytte handel, da knægten fandt hans gamle Skylanders frem, og efter en god dialog kom jeg derfra med 20+ figurer og de blev mange spil rigere
De har så meget og ved en masse helt klart et besøg værd, både hos dem men også på hjemmesiden

Besvarelse fra WTS Retro
Virkelig god butik, fornyl bestilte jeg guitar hero med Metallica, ved en på dba der virkede disken ikke, da den kom fra WTSretro, var der ingen problemer disken er som ny. Det bedste sted jeg har handlet online indtil videre.

Besvarelse fra WTS Retro
Det er et utrolig fedt "univers" WTS Retro har fået skabt - jeg følger jævnligt med på hjemmesiden, Youtube kanalen og deres Facebook side - det sker også engang i mellem, at der lægges en lille ordre. :-)