WTS Retro Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 78 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den hurtige levering, hvor varerne ankommer hurtigt og forsvarligt pakket ind. Mange sætter pris på det brede udvalg af spil til rimelige priser. Forbrugerne oplever, at produkterne, selvom de er brugte, er i fremragende stand, ofte uden ridser og fungerer perfekt, præcis som beskrevet. Virksomheden roses for at teste og rengøre varerne, hvilket sikrer høj kvalitet og god service. Dog oplevede nogle kunder, at enkelte varer var defekte eller ikke fungerede som forventet. Dette inkluderede et kabel, der ikke virkede, et spil med problemer, og et produkt i dårligere stand end forventet.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet, idet mange rapporterede, at de modtog brugte spil og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservicen, hvor mange fremhæver den hurtige levering som... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, og mange fremhæver den som "altid god" og "super god". Forbrugere... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvaliteten, idet mange forbrugere modtager varer, der er i god... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positive aspekter af ordre, hvor mange kunder rapporterer en fornøjelse ved at bestille... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Se mere

Første gang jeg handlede her, men nok ikke sidste. Jeg købte nogle pc spil som jeg husker fra år tilbage og bare måtte prøve igen. Alt gik efter planen, billige priser, hurtig levering og skiverne er... Se mere

Fedt udvalg og hurtig levering - mine børn blev så glade for deres Skylander figurer og det er dejligt at man kan give noget "retro gaming" videre til sine børn i stedet for det skal være tablet og ne... Se mere

Som altid, rigtig god service. Jeg købte lidt blandede brugte spil, til Pc og Ps3. De var igen som altid, rigtig fine og slebet, så alle virkede som de skulle. S kan varmt anbefal og købe spil derfra.... Se mere

1. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Videospilbutik
  2. nr. 6 af de 22 bedste virksomheder i Spilbutik
  3. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Butik med brugte spil

Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller. Nintendo, Playstation, Xbox, Amiga, Commodore, PC, SEGA . Det handler om Nostalgi og retrospil, du ved - gode minder!

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

81 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering. Godt indpakket.

29. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Hej Willy. Dejligt at høre at ordren kom hurtigt frem. Rigtig god fornøjelse og mange tak for de 5 stjerner :)

Commodore 128

Har lige købt en Commodore 128 og modtaget den i dag. Jeg har det som et lille barn juleaften... Den ligner noget der lige har forladt fabrikken. Er en smule gulnet, men taget i betragtning at den er 40 år gammel, er jeg dybt imponeret. Har tidligere købt en 64'er i samme stand. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos WTS Retro

25. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Hej Karsten. Jeg er utrolig glad for at høre at du er tilfreds med købet. Jeg håber du får mange gode timer med din "nye" Commodore 128 :)

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på!

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

2. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Så kan det jo ikke blive meget bedre. Tusind tak for anmeldelsen Dennis og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

fine varer som altid

fine varer som altid, samt hurtig levering.

1. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Hej Peter. Dejligt at høre at du fortsat er tilfreds med at handle hos os. Tusind tak for de 5 stjerner og anmeldelsen, det sætter vi altså bare stor pris på!

WTS Retro

Fremragende service og omhyggelig pakning – en fornøjelse!

Jeg vandt et spil på auktion og havde aftalt med WTS, at jeg skulle afhente både det og et ekstra tilbudsspil hos Kasper. Grundet travlhed gik der dog en uges tid, og jeg havde stadig ikke mulighed for at komme forbi.

Lynhurtigt blev det løst via mail – spillene blev sendt direkte til mig, pakket med stor omhu og ankom i absolut perfekt stand. Professionelt, nemt og effektivt! *****

30. september 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Hej Morten og mange tak for den fine anmeldelse! Dejligt at vi fik det løst så du kunne få dine ting.

De 5 stjerner varmer godt, så tusind tak for dem! :)

Super fin service

Super fin service, og varen kom hurtigt og flot indpakning . Varen fung efter plan

3. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Så kan det jo ikke blive meget bedre. Tusind tak for anmeldelsen Linda og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på! :)

WTS Retro

Hurtig levering og super god service👍😊

4. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Dejligt at høre Peter. Tusind tak for de 5 stjerner og anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Top oplevelse

Overskuelig forretning, let handel og betaling, hurtiglevering, rigtig pakket og top kvalitet brugte spil😁

30. september 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Hvor er det bare mega fedt at høre Klaus! Tusind tak fordi du lige tog dig tiden til at skrive en anmeldelse og ikke mindst tak for de 5 stjerner :)

Luksus hurtigt,

Luksus hurtigt,

1. oktober 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Det er jo bare super når en ting kommer hurtigt frem, tusind tak for de 5 stjerner!

Forkert spil hurtig reaktion

Modtog desværre det forkerte spil, skrev til dem efter deres lukketid og fik overraskende hurtigt svar på at de havde sendt det korrekte. modtog kort efter en ny mail på en ny pakke. det kan ikke gøres hurtigere og mere professionelt.

13. september 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Vi kan jo alle lave fejl, og når det sker, er det bare med at få gjort noget ved det! Tusind tak for forståelsen og din anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os :)

WTS Retro

Super hurtig levering og forsvarligt…

Super hurtig levering og forsvarligt indpakket. Fik et rigtig flot game & watch. Kan klart anbefale WTS retro.

29. august 2024

Hej René.
Dejligt at høre at din Game & Watch kom hurtigt og sikkert frem! Og tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Kørte ud til dem

Kørte ud til dem, men en hel kurve med PS2 spil og diverse for at lave en bytte handel, da knægten fandt hans gamle Skylanders frem, og efter en god dialog kom jeg derfra med 20+ figurer og de blev mange spil rigere
De har så meget og ved en masse helt klart et besøg værd, både hos dem men også på hjemmesiden

21. august 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Tusind tak for besøget Jesper og ikke mindst byttehandlen samt den fine anmeldelse! Det sætter vi meget stor pris på :)

Virkelig god kvalitet

Virkelig god butik, fornyl bestilte jeg guitar hero med Metallica, ved en på dba der virkede disken ikke, da den kom fra WTSretro, var der ingen problemer disken er som ny. Det bedste sted jeg har handlet online indtil videre.

7. august 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Dejligt at høre Danial! Og tusind tak for de 5 stjerner. Vi bruger nemlig rigtig meget tid på at sikre os at spillene er i tip top stand inden vi sender dem ud - rigtig god fornøjelse :)

Super sted at handle

Har handlet her er par gang og altid super tilfreds😁

30. juli 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Det er jo bare så dejligt at høre Anders. Tak fordi du lige tog dig tiden til at skrive en anmeldelse og tak for de 5 stjerner :)

Fantastisk nostalgisk

Det er et utrolig fedt "univers" WTS Retro har fået skabt - jeg følger jævnligt med på hjemmesiden, Youtube kanalen og deres Facebook side - det sker også engang i mellem, at der lægges en lille ordre. :-)

30. juli 2024

Besvarelse fra WTS Retro

Tusind tak for de flotte ord Simon! Det giver blod på tanden til at knokle videre! Og tak for ordren :)