Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller. Nintendo, Playstation, Xbox, Amiga, Commodore, PC, SEGA . Det handler om Nostalgi og retrospil, du ved - gode minder!
Skærbækvej 5, 7490, Aulum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Lækkert med hurtig levring. Men der måtte godt være 2-3 slik poser med i stedet for 1 :)

Besvarelse fra WTS Retro
God service, jeg kan være hård at slås med, men synes sælger var imødekommende og fair!

Besvarelse fra WTS Retro
For 100 år siden var jeg på jagt efter et spil til mine børn, fra min egen barndom - havde trykket på "giv mig besked" knappen og så havde jeg ellers glemt alt om det! Men i dag kom en mail! Den lyserøde panter var på lager! Jeg skyndte mig ind for at bestille den og bum! Max 40 minutter efter at jeg havde betalt var varen afsendt!!!
Ikke bare er dette en fantastisk webshop fuld af nostalgi - men både hjemmesidens overskuelighed, "giv mig besked" featuren og alt i alt servicen er helt i top!!!
Det bliver ikke mit sidste besøg i denne webshop!
Tak for handlen!

Besvarelse fra WTS Retro
Super godt produkt som lever op til forventningerne! Hurtig levering. Bestilt torsdag, modtaget lørdag.

Besvarelse fra WTS Retro
Jeg har aldrig købt noget fra det sted og var også lidt usikker i starten, men jeg gav det en chance da stedet havde det jeg har ledt efter i lang tid. Jeg fik modtaget min pakke og selve inholdet var i god stand, hvilket overrasket mig og jeg er simpelthen så glad for den gode service og fik også et stykke slik med til mit spil i pakken. Lidt godter til et gammel spil at nyde. Jeg vil helt sikkert bestille derfra igen i fremtiden!

Besvarelse fra WTS Retro
Fik spillet jeg havde købt på kort tid. Og fik endda en gratis karamel med.
5 stjerner herfra.

Fantastisk Firma og service, som at træde ind i en tidslomme. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra WTS Retro
Alle de gange jeg har bestilt fra wtsretro.dk har været supergod oplevelse. De produkter jeg modtaget lever helt op til det de skriver på deres hjemmeside.

Besvarelse fra WTS Retro
Alt kom super hurtigt. Og alt som hva det nyt købte 4 spil og det bare klasse. Ik sidste gang jeg handler der

Besvarelse fra WTS Retro
Stort udvalg af retro spil, og til fornuftige priser, kommer helt sikkert til at købe her igen, kæmpe 👍 her fra.

Besvarelse fra WTS Retro
Super hurtig levering og meget fin vare. Alt i alt en super oplevelse 👍🏻👍🏻

Besvarelse fra WTS Retro
super til freds, ind til da. varen kommet sikket afsted og hurtig lavering. glad for og handle os jer, et stort 5 talt her fra

Besvarelse fra WTS Retro
Glad for mit produkt, var som beskrevet, hurtig levering