Wrap On Anmeldelser

2. Handyman
  3. Indretningsleverandør
  4. Køkkenindretningsbutik
  5. Møbelsnedker

Wrap On is gespecialiseerd in keuken wrappen. Wij wrappen je keuken zodat die er weer compleet niet uit ziet, zonder dat je meteen een nieuwe keuken hoeft te kopen. Veel keukens zijn technisch nog prima, maar passen qua kleur niet meer bij je woning. Met keuken wrappen geven we de zichtbare delen van je keuken, zoals kastjes, lades en panelen, een frisse nieuwe look. Wat Wrap On uniek maakt, is dat we echt met je meedenken. Een kleur kiezen kan best spannend zijn. Daarom kijken we samen naar wat past bij jouw keuken, interieur en smaak. Van warme beige tinten en linnenlook tot houtlook, betonlook en rustige moderne kleuren. We werken netjes, persoonlijk en met veel aandacht voor de afwerking. Vooral randen, hoeken en details vinden we belangrijk, omdat juist dat zorgt voor een strak eindresultaat. Wrap On helpt klanten met keuken wrappen in Leiden en omgeving, maar ook in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wil je je keukenkastjes laten wrappen of ben je benieuwd wat er mogelijk is met jouw keuken? Dan denken we graag met je mee. Ons doel is simpel: dat jij weer verliefd wordt op je keuken. Dus, wanneer gaan we jouw keuken laten wrappen?

God

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Weer verliefd op me plekkie! 💜

Onlangs heeft Wrap On mijn keuken gewrapt en ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat! Ayoub en Quincey zijn bij mij over de vloer geweest. Het zijn allebei super aardige en professionele jongens die echt verstand hebben van het wrappen.

Ze werken netjes, denken goed met je mee en nemen de tijd om alles mooi af te werken. Mijn keuken ziet er weer helemaal als nieuw uit. Echt een aanrader voor iedereen die zijn keuken een nieuwe uitstraling wil geven zonder meteen een compleet nieuwe keuken te kopen.

Bedankt Ayoub en Quincey voor het mooie werk! 🙌 Zeker een aanrader!

9. august 2026

Ik ben verhuisd naar een nieuw…

Ik ben verhuisd naar een nieuw appartement waar de keuken kwalitatief nog helemaal goed was, alleen de kleur paste niet bij de Japandi-stijl die ik voor ogen had.

Ayoub heeft me uitstekend geadviseerd over de verschillende folies en hielp me een kleur te kiezen die perfect aansloot bij de rest van mijn interieur.

Na het maken van de keuze heeft hij de complete keuken binnen één dag gewrapt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. De afwerking is strak, de keuken oogt als nieuw en past nu perfect bij de stijl van mijn appartement.

Zeker een aanrader!

31. marts 2026

Ik had oprecht niet gedacht dat onze…

Ik had oprecht niet gedacht dat onze keuken zo’n transformatie kon ondergaan. Het verschil is bizar. Vooral de luxe uitstraling heeft me verrast. Alles ziet er superstrak uit en voelt echt stevig en hoogwaardig aan.

Als je niet zou weten dat de keuken gewrapt is, zou je denken dat er een compleet nieuwe luxe keuken is geplaatst.

Heel blij met Wrap-on!

16. august 2026

Zeer maar dan ook zeer tevreden

Jessy en AYoub hebben vorige week mijn keuken gewrapt. Oprecht zo blij met het eindresultaat. Veel mooier geworden dan ik had verwacht. Je krijgt samples thuis geleverd waar je uit kan kiezen, vervolgens kies je een wrapdag. Ik ben heeel heeeel blij.

Thanks voor het wrappen van me keuken Ayoub en Jessy!

5. august 2026