Jeg har gennem flere år købt mange cd'er, dvd'er og bøger over Wowhd.dk, og er meget tilfreds. De har et godt udvalg af varer, og leveres uden problemer. Blot 1 gang ud af over 100 har jeg opleve... Se mere
Har købt omkring de 40 musik CD'er i løbet af de sidste 2 år - Det har været helt problemfrit og henvendelse angående udgåede indspilninger (RCA Living Stereo) medførte at man fik støvet dem op ig... Se mere
Har bestilt CD'er og DVD'er hos WOW HD (eller CDWOW, som de hed før) et utal af gange, og har aldrig haft problemer. Er man utilfreds med om coverne skulle være gået i stykker, kan man selv til... Se mere
Har købt mange CDer her.
Har købt mange CDer her.
Har altid modtaget varerne i god stand
Kan anbefales
Der var engang...
Efter at have kørt gnidningsfrit i flere år, er de i nyere tid (2020) pludselig begyndt at afsende fra USA med store told/importomkostninger til følge. Deres support svarer ikke på henvendelser, og betalingen fra sidste afviste US-forsendelse er endnu ikke refunderet efter to måneder, så det bliver et indkøbsstop herfra.
Super tilfreds ,,,
Super tilfreds ,,,, Dejlig cd med Rick Braun ... Tak !
En fin side, hvis man køber for under 80 kr.
De sender fra USA, så hold dig under 80 kr., så slipper du for told. Ellers kan det ikke svare sig ift. Amazon.de eller Amazon.co.uk.
Jeg har efter en måned ikke modtaget …
Jeg har efter en måned ikke modtaget min ordre.
Jeg fik en mail den 14. december om at min ordre var sendt.
Jeg har i skrivende stund skrevet to mail til dem - en på dansk og en på engelsk.
Jeg har ikke fået svar endnu.
Jeg har altså betalt for varer jeg ikke har modtaget.
Jeg er naturligvis frisk på at opdatere anmeldelsen, hvis jeg hører noget fra firmaet. Ellers må jeg jo melde dem.
Har aldrig haft problemer.
Jeg har bestilt et HAV af film hos wowhd, de seneste år... og har aldrig haft problemer. Ikke éen eneste gang! De er altid dukket op i god behold, så jeg kan ikke helt genkende problemerne de negative anmeldelser beskriver.
Jeg har aldrig haft kontakt til Deres kundeservice, eftersom det ikke har været nødvendigt, så det kan jeg ikke udtale mig om.
Jovel, der er da to ugers leveringstid, men det er nu ikke ualmindeligt, når det sendes fra USA.
Baseret på egne erfaringer, kan jeg ikke andet end anbefale wowhd.
De stjæler dine penge.
Jeg har før i siden købt cd'er hos wowhd, og har altid får mine ting,
Så jeg tænkte at jeg ville bruge dem igen, men denne gang,har ikke været en god oplevelse, udover at de har trukket de penge jeg har købt for har de reserveret næsten 600 kr på min Bank konto. Har skrevet til dem og sagt jeg vil have mi en penge tilbage , men de svare ikke på mine mails.
Så jeg vil absolut ikke anbefale folk at bruge dem, de stjæler bare dine penge,
Det er fint nok
Det er fint nok, hvis man tålmodighed med forsendelsen, plejer at omkring 2 uger.
Kanon!
Jeg kan slet ikke genkende de mange negative anmeldelser. Jeg har gennem tiderne bestilt anslået 3-400 cder. Jeg har to eller tre gange ikke fået det jeg havde bestilt ca. en måned efter afsendelse. Men har skrevet til dem og så er det sendt igen. Men det er for mig åbenlyst at man skal holde sig til vare som koster under grænsebeløbet for told, for ikke at komme i problemer. Eneste minus er naturligvis den lange leveringstid. At de trækker pengene på min konto ved bestilling antager jeg skyldes at de skal holde deres omkostninger nede kombineret med likviditeten som de samtidig forbedrer til deres eget bedste og det har jeg ingen problemer med. At varerne sendes fra udlandet synes jeg ikke man behøver at have en universitetsuddannelse for at regne ud :-)
Foregiver at være dansk, men tolden koster kassen
Siden ser dansk ud og foregiver at være dansk, men varer sendes fra USA, og med toldgebyrer ol. bliver det hurtigt en dyr affære at spare portoen. Hold dig langt væk. Det er ikke besværet værd.
Billigt, men tjek lager status!
Har bestilt vare her et par gange. Som regel kommer varen, dog efter et stykke tid. Hvis man derimod bestiller en vare der ikke er på lager kan man forvente en lang svar tid hos kundeservice, og nul info om ens vare kommer eller ej. Har dog ikke haft problemer med penge retur/hævet eller noget.
Lang historie kort. Køb bare, men tjek lagerstatus!
En god og billig løsning
Har af to omgang bestilt CD'er fra wowhd, da jeg synes at de er de billigste på markedet, og har et meget stort udvalg.
Der er lang tids forsendelse, men også gratis fragt, så det synes jeg ikke man kan klage over.
Jeg havde dog bestilt to nyere CD'er, som jeg måtte rykke for, hvorefter det viste sig, at de ikke fik den ene hjem alligevel, så det var lidt en rids i lakken, men de returnerede da pengene. Den anden blev afsendt med ret stor forsinkelse.
Fin service
Jeg bestilte 2 vinylplader d. 4 april.
Samme dag skrev jeg til deres kundeservice med et spørgsmål.
Jeg fik svar dagen efter og modtog pladerne d. 19 april. dvs ca. 2 uger senere. Det synes jeg sgu er fint nok, taget i betragtning af at de fragter GRATIS!!
Pladecoveret var lidt beskadiget i hjørnet, men det kan jo skyldes hårdhændet behandling hos postvæsenet.
Det er IKKE sidste gang jeg bestiller hos dem.
Elendig service
Du Bestiller.
De trækker pengene med det samme.
Sender slet ikke varen eller Sender super sent.
Svare ikke når man tager kontakt.
modtaget 2 ud af 3 vare, kostet mig 410kr
HOLD JER FRA DEM!
De tager pengene så snart ordren er afgivet, men sender ikke noget
De tager pengene så snart ordren er afgivet, men sender ikke noget. De svarer ikke på nogen form for henvendelser. Min anbefaling er meget klar: Hold dig langt væk.
Overraskende Positivt
Jeg har været kunde hos wowhd.dk i mange år, og kun haft enkelte uheldige episoder, som heldigvis endte godt ud. Som så mange andre stod jeg pludselig lidt forvirret sidste år, da de lavede hjemmesiden om, og al min historik og informationer var blevet slettet. Personligt savner jeg stadig deres gamle hjemmeside, og specielt "hvad-andre-kunder-har-købt"-funktionen. Jeg har løbende fulgt med i de problemer andre kunder åbenbart begyndte at rende ind i, og jeg begyndte at blive lidt mistroisk ang. wowhd og hvad der lige forgik. Turde jeg handle med dem igen? Der var ikke andet for end at prøve og bestille et eller andet, så jeg købte en enkelt LP til omkring 70 kr (ingen grund til en kæmpe ordre, eftersom man ikke anede hvad man kunne forvente) i starten af februar. Ud over det lidt irriterende ved at man skal skrive sin adresse igen ved afslutningen af handlen (eller også er det mig, som ikke fangede hvordan man automatisk får ens personlige oplysninger med i ordren), var det jo som det plejede, og jeg fik min ordrebekræftigelse på mail med det samme. Nu var det bare at vente. Efter 4-5 dage kom der mail om at min LP var sendt til pakning og den ville blive sendt hurtigst muligt. En lille uges tid efter stod posten ved min dør med pakken. Den var i perfekt stand, leveringstiden var overholdt i forhold til hvad der stod ved pladen på hjemmesiden, der var ikke trukket et eller andet urimeligt beløb fra min konto (som jeg havde læst skræmme-historier om), og alt i alt var jeg meget positivt overrasket! Dette var min første bestilling efter de lavede om, og oplevelsen har heldigvis givet mig håb om, at et af mine faste købecentraler af musik igennem mange år, alligevel ikke er gået i hundene. Jeg skal bestille igen her til d. 1. og så ser vi om den gode stil fortsætter.
kun region A dvd/blu-ray
For noget tid siden opdaterede de siden for at være mere "up to date" men sikke noget skrammel det er blevet til før havde man en del flere valg muligheder når man ville søge efter noget f.eks. Kunne man vælge region så man var sikker på at de virkede på ens afspiller
Og nu ser det ud til at 99,9% af alle film er region A (usa...)
Hvis nogen kan bevise andet hører jeg gerne
Så for alle det ikke har en kodefri afspiller et siden nu noget bras!
utroværdigt!'
Jeg har handlet RIGTIG mange gange igennem mange år hos dét, der dengang hed cdwow. Det har fungeret upåklageligt. Billigt og ganske hurtigt,- og ikke mindst altid med info om hvor langt ordren var. Man var i stand til at følge sin ordre osv.
Desværre har jeg, indenfor det sidste år, haft alt for mange ærgrelser med wowhd. Man kan ikke længere følge sin ordre,- får heller ikke længere mails om, at nu er ordren afsendt,- og det tager betydeligt længere tid at få sin ordre. Det værste er, at de simpelthen er SINDSYGT dårlige til at besvare mails,- og er i det hele taget, umulige at få i tale. Giv mig et telefonnummer,- og jeg ville kime dem ned! (nok derfor der ikke findes et!)
Priserne på hjemmesiden er noget rod, når det omregnes til danske priser på fakturaen. Min seneste ærgrelse går på, at jeg tilbage i oktober, forudbestilte et par af Adele's nyeste album. Det er snart 2 måneder siden nu. Havde regnet med at have dem, så jeg kunne bruge dem til julegaver,- men sådan skulle det ikke være. Pengene er for længst trukket på min konto, men 4 cd'er er aldrig dukket op. Når jeg skriver til firmaet, hvilket jeg har gjort adskillige gange, er de som sunket i jorden. Intet svar. Det er dybt frustrerende. Jeg kan kun sige,- at selv om cd'erne generelt er billige,- så HOLD JER VÆK,- der er alt for meget bøvl!!
Dyrt at blive taget i tolden
Har været heldig et par gange åbenbart men fik en regning fra toldvæsenet der var 3 gange dyre end den vinylplade der var i pakken køber aldrig der igen. Hjemmesiden ser dansk ud med dansk domæne men bliver åbenbart sendt fra Asien et sted.
Brug dine penge et andet sted!
Vi bestilte en Blu-ray boks tilbage før sommer, og fik 4-5 mails om at den var forsinket. Vi fik nok i November af at vente og skrev til dem for at hæve købet. De havde så i mellemtiden skiftet ejer, og de nye ejere ville ikke tage ansvaret for bestillingen. Kort sagt vi blev snydt.
Derfor kan jeg på INGEN måde opfordre til at man handler med dette firma!