Ubehagelig ældre kvinde levere verdens dårligste kundeservice
I november 2025 bestiller jeg en smuk parasol på Worsaaes egen website. Jeg betaler 1.200kr. Jeg modtager en bekræftelse med information om GLS vil levere. Alt er godt! Efterfølgende modtager jeg en e-mail hvor jeg bliver bedt om personligt at afhente parasolen. Jeg skriver pænt til firmaet om at jeg er bosat i Jylland, og at jeg havde forstået at parasollen vil blive fremsendt til mig. Samtidig spørger jeg høfligt om de vil sende den til mig, selvfølgelig mod betaling. Jeg modtager en uforskammet mail om at det har de hverken tid eller råd til, og om jeg ved hvor meget en kasse koster til en parasol. Jeg bliver bedt om personligt at møde op på en privat adresse i indre KBH. Jeg sender derfor løbende,indtil marts 2026, flere mails til firmaet om hvornår det vil passe at jeg møder op på en privat adresse, dog uden nogensinde at få svar. D 28.marts 2026 møder jeg uanmeldt op på adressen og får udleveret en parasol. Jeg spørger høfligt om jeg kan få en kasse eller anden emballage til at fragte parasollen hjem, hvortil den meget sure ældre kvinde vrissende siger til mig, at jeg blot kan tage parasollen som den er eller få mine penge tilbage. Jeg svare forbløffende at det her er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet, hvortil den ældre dame surt svarer: “ I lige måde”, vender om på hælene og smækker døren i hovedet på mig. Da jeg står på gaden med min parasol, og sunder mig over den mest mystiske oplevelse, og handel jeg nogen sinde har oplevet, kan jeg konstatere at parasollen ikke fremstår ny eller ubrugt. Men tanken om at klage over produktet er opgivet på forhånd, pga at det forløb og den oplevelse jeg har været i gennem. Det er første gang i mit liv jeg laver en NEGATIV anmeldelse. Men oplevelsen har været så CRAZY at jeg bliver nød til at dele den. Så uanset hvor smukke produkter dette firma sælger, så er min personlige erfaring at det PÅ INGEN måde opvejer den uprofessionelle kundeservices firmaet står for.