Worqiworqi Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Vikarbureau

Skrevet af virksomheden

WorqiWorqi hjälper dig i Göteborg som söker erfaren serveringspersonal till konferens, restaurang, hotell, catering, företagsevent, privata event m.m. Med fokus på service, teamwork & ha kul på jobbet Det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat för service! Bokning med handpåläggning för bästa leverans.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

SÅ nöjd!

Anlitade personal till min 30-årsfest och var nöjd med WorqiWorqi hela vägen. Anna var till att börja med snabb på att svara och grym på att strukturera upp mina behov för att jag skulle få ut så mycket av deras tjänster som möjlig. Hon var trevlig, väldigt behjälplig och kom med flera tips. Sen så var personalen så proffsiga, trevliga och såg bara möjligheter. Riktiga hjältar under festens gång! Är oerhört glad och tacksam för allt.
Tack!
/Lotta

12. september 2026

Besvarelse fra Worqiworqi

Vi är oerhört tacksamma för din fina feedback. Glada att vår information & struktur var till bra hjälp. Mina konsulter återkopplade direkt efter festen med att ni var mkt trevliga, hade ett väldigt bra bemötande och att det var en fantastisk fest att jobba på- 🌟🌟🌟🌟🌟 5st tillbaka

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bokade en bartender till mitt bröllop

Bokade en bartender till mitt bröllop. O det var så smidigt att hitta en till ett väldigt bra pris och bartendern var så bra och så underbar person. Rekommenderar starkt att använda sig utav tjänsten! Väldigt professionell och omtänksam. Tack så himla mycket för att ni hjälpte oss att förgylla våran viktiga dag! ❤️ hälsningar Mona & Oveis

20. juni 2026

Kan varmt rekommendera

Vänliga, hjälpsamma och professionella. Kan varmt rekommendera.

22. maj 2026

Besvarelse fra Worqiworqi

Tack så mycket! 🙏 Vänlig, hjälpsam och professionell — det är exakt vad vi alltid siktar på. Välkommen åter! Anna, WorqiWorqi

Otroligt profsig personal

Vi hyrde in serveringspersonal till vårt bröllop och personalen var otroligt profsiga, rutinerade och service-minded. Vi är supernöjda! Vi hade också bra kontakt inför bröllopet, så det kändes hela tiden tryggt och bra att anlita worqiworqi.

30. maj 2026

Besvarelse fra Worqiworqi

Tack så mycket för de fina orden! 🙏 Det är precis det här vi jobbar för — att ni som gifter er ska kunna slappna av helt och veta att servicen är i trygga händer.
Jag är stolt över teamet som var där den dagen, och glad att kontakten inför bröllopet kändes trygg. Stort grattis — och tack för att ni valde WorqiWorqi! 🥂
Anna, WorqiWorqi

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helheten med god service, trevligt bemötande med det lilla extra

God service, trevligt bemötande. Vid serveringen fick jag bra service med kompetent personal som gjorde det lilla extra för mig som kund. Fin dukningen och uppställning med bord för att passa till en begravnings ceremoni. Jag kunde slappna av under festen och sedan lämna över efter arbetet till personalen. Jag kan varmt rekommendera att anlita Worqiworqi.

28. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack för att ni såg till att vi fick ett lyckat event!

Vi hade ett event för ca 100 pers och hade tre tre tjejer från WorqiWorqi som jobbade hela kvällen. De gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb! De hade fullt upp men var väldigt trevliga och proffsiga mot gästerna och köket var skinande rent efteråt. Så tack än en gång WorqiWorqi för att ni ser till att våra event blir lyckade!

27. marts 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.