KØB IKKE
KØB IKKE! Varerne kommer aldrig - lagde ordre d. 7. februar og får st vide, at de snart sender.
Politianmelder nu.
At Workout Brands, we are inspired by movement, passion, and knowledge. Our mission is crystal clear: We aim to empower individuals to embrace an active lifestyle. Everyone is welcome here, whether you're sweating through intense workout sessions or maintaining an active pace in your daily routine. Driven by our unwavering commitment to our community, we strive to offer a thoughtful selection of workout apparel from top brands, all designed to support you in your movement journey, whether it's for major achievements or the smaller victories in everyday life. Regardless of your ambitions, big or small, we're here to cheer you on and help you take your next step forward. Together, we make every movement meaningful - Workout Brands.
Norra Industrigatan 5, 27430, Skurup, Sverige
Svarer typisk inden for 48 timer
Politianmelder nu.
Jeg bestilte min pakke fra 3 uger siden og den i ikke en gang bliver sendt hvor er den henne det er mega irriterende
Kæmpe scam, lad vær med at købe. Har ventet i 2 uger og der er ikke engang kommet oplysninger endnu, lad vær med at købe herfra

Dette er en scam
Mit ordre nummer er 2519 og jeg har ventet i 10 dage uden nogle opdateringer det kan simpelhen ikke være rigtigt

Besvarelse fra WorkoutBrands.com
De er voldsomme dårlige til at levere de svarer ikke når man skriver til dem jeg bestille min pakke for langtid siden og den er ikke kommet endnu

Besvarelse fra WorkoutBrands.com
0 stjerner!! Bestilte for 9 dage siden, har hverken fået min ordre eller besked om at den er afsendt. Så efter 3 dage skrev jeg til dem om hvornår jeg kunne forvente den blev sendt, da det er en julegave. De har stadigvæk ikke svaret. Så julegaven når ikke frem. Det er godt nok dårlig service og svarer ikke til hvad de skriver på deres hjemmeside med leveringstid. Jeg anbefaler ingen at bestille derfra!! Find en anden hjemmeside.

Besvarelse fra WorkoutBrands.com
Har ikke fået min pakke endnu og bestilte 17 oktober, men pengene blev trukket med det samme. Meget dårlig firma!