Jeg kom uanmeldt og bankede på døren hos Work On, hvor jeg blev modtaget med et smil. Forsiden til min mobil blev skiftet mens jeg var ude at handle ind og ser bare ud som ny igen :D Desuden er priser... Se mere

Her "tager det kun 5 minutter" 👍🏼 Fik skiftet batteri på Iphone med det samme det tog under 5 minutter og til særdeles rimelig pris men self med garanti🙂 Kan så klart anbefale WorkOn - og så er d... Se mere

1. Elektroværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Work On er Aarhus' eneste døgnåbne smartphone- og konsolværksted. Vi specialiserer os i reparationer af iPhone, iPad og PlayStation til yderst konkurrencedygtige priser. Hos os kan du forvente personlig og professionel hjælp samt dag-til-dag reparationer udført ved brug af reservedele fra håndplukkede leverandører – alt sammen med seks måneders garanti.

1,6

Dårlig

Meget dårlig service

Meget dårlig service, sender cv som passer ikke vores ønsker. Dårlig kommunikation. Alt for meget penge ud af vinduet, da det ikke har noget medarbejder som det siger. Det er et måned tilbage det skulle finde en medarbejder, men det var kun to som kunne snakke engelsk, og det ville ikke arbejde alligevel. Så pass på med dem.

3. juli 2022

Super hurtig og super service.

Her "tager det kun 5 minutter" 👍🏼
Kan så klart anbefale WorkOn - og så er det nemt at komme til; ikke noget irriterende bykørsel her og så endda med parkering foran døren. Kan IKKE gøres bedre😁

17. marts 2017

Besvarelse fra Work On

Vi takker mange gange for de rigtig pæne ord - og håber du kommer igen en anden gang, hvis der er noget vi kan hjælpe med!

Fremragende!

Nu har jeg efterhånden brugt "Work on" nogle gange, og jeg må bare sige at jeg er meget imponeret over det arbejde de laver og det man får for prisen. Alt er i top, lige fra deres service til kvaliteten af deres arbejde!

Har intet negativt at sige, så kan kun give 5 ud af 5 stjerner. Fremragende!

6. september 2015

Besvarelse fra Work On

Tusind tak for de ekstraordinært pæne ord, Mike! Det er altid en fornøjelse af hjælpe!
- Martin, Work On

Super, super service

Ankom kl 16.05 med død telefon. Gik ud af døren 10 min. senere med en "ny" funktionsdygtig iPhone. Pris: 200kr . Super, super service! Jeg kommet 100% igen.

13. august 2015

Besvarelse fra Work On

Mange tak for de pæne ord, Ole! Vi er altid glade for at hjælpe - også når det haster!

Effektiv og venlig

Jeg har handlet hos workon.dk to gange er har været fuld ud tilfreds. Der har været en venlig korrespondance og ydelsen har været hurtig og effektiv og været i orden!! Jeg vender tilbage igen, hvis jeg skulle være uheldig med min mobil. :-)

12. april 2015

Besvarelse fra Work On

Jeg takker mange gange for de pæne ord på vegne af Work On!

jeg fik hurtig svar tilbage via mail hvad der passede til min PS3 så jeg kunne hurtig få det bestilt.

7. april 2015

Besvarelse fra Work On

Jeg takker mange gange på vegne af os hos Work On for dine pæne ord! Jeg ønsker dig alt held med din gør-det-selv reparation, og som du ved er vi altid klar til at vejlede dig.

Fremragende service

Meget omhyggelig service og klar kommunikation. Man er I trygge hænder hos Workon.

28. februar 2015

Besvarelse fra Work On

Mange tak for din ros, Gregers! Vi er glade for at du sætter pris på vores service og at du er tilfreds med vores korrespondance er vi særligt stolte af, da det er et vigtigt fokuspunkt for os.

En fair handle.

Jeg skulle havde lavet en ps3, som Workon tog imod.
Jeg fik den hurtigt tilbage, efter reparationen.
Fejlen viste sig dog hurtigt, at komme tilbage og jeg fortalte Workon, at deres reparation ikke havde haft en effekt.
Efter jeg havde bevist at fejlen ikke var udbedret, beklaget Workon og forklaret mig om hvad fejlen højt sandsynligt kunne være.
Da fejlen var af en art der gjorde, at de ikke kunne udbedre den, så gav de mig pengene tilbage uden problemer.

Jeg ved at de er kompetente og fair, jeg vil anbefalede dem til andre.

27. februar 2015

Besvarelse fra Work On

Vi takker mange gange for din loyale indstilling til os og ser frem til at være til assistance for dig i fremtiden!

Hurtigt og billigt.

Da min PS3 pludselig ikke kunne læse disks, kontaktede jeg Sony, der gerne ville reparere konsollen for 951kr, og så ville det tage en måneds tid.
Det gad jeg ikke, så da jeg fandt Work On, der kunne udbedre problemet til kun 600kr og med levering dagen efter, var der ikke noget at rafle om.
Perfekt service!

7. september 2014

Besvarelse fra Work On

Tak for de pæne ord Louise, vi er altid glade for at kunne hjælpe!

Super hurtig

En lørdag formiddag bredte panikken sig "i det lille hjem", da kameraappen var forsvundet på min iPhone. Panikken gik på, at jeg lige om lidt skulle på rejse og fotografere, kunne jeg bruge iPhone eller skulle jeg tage den store spejlrefleks med? Skrev lidt ud i luften til WorkOn, fordi firmaet håndtetet udstyr til bl.a. iPhone. Og hvad sker? Et supergodt råd tilbage efter ganske kort tid. Tusind Tak.

30. august 2014

Besvarelse fra Work On

Ingen årsag - vi er glade for at kunne hjælpe!

God og hurtig service

Super god og hurtig service. Utroligt venlig ung fyr der køre værkstedet på professionel mannér. Yderst fair priser. Kan klart anbefales til alle!

15. august 2014

Besvarelse fra Work On

Tak for de pæne ord, Marianne - vi håber at se dig igen en anden gang hvis behovet skulle opstå :)

Superservice uden resultat

Havde tabt min telefon og wifi virkede ikke mere, mailede til WorkOn og aftalte tid til en rep. De brugte en time på min iPhone men desværre uden at kunne reparere den, og det kostede ikke noget.....
Har aldrig oplevet noget lignende, det er den bedste service jeg endnu har fået på noget telefonværksted.
Kan klart anbefale dem til alle andre.

9. august 2014

Besvarelse fra Work On

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse og de rosende ord på trods af at det jo desværre undtagelsesvist ikke lykkedes at reparere din telefon.

På min datters iPhone 4S var WiFi "greyed out"', efter en Apple opdatering til iOS7. Dermed kunne vi ikke få telefonen på WiFi.
Vi sendte en mail til Work On, som hurtigt svarede tilbage med pris på reparation.
På vej til Tivoli Friheden afleverede vi telefonen hos Work On og efter en times tid fik vi en SMS, at første reparationsforsøg ikke lykkedes.
Vi aftalte, at 2. forsøg skulle prøves, da vi ikke skulle betale noget, hvis også dette mislykkedes.
Efter en times tid kom der positivt svar pr. SMS, at "operationen" lykkedes.
Vi hentede telefonen på vej hjem fra Tivoli og betalte den aftalte (og meget konkurrencedygtige) pris.
Vi blev oplyst, at skulle der opstå nogen problemer, skulle vi bare henvende os igen.
Tak for en rigtig god og venlig service, som vi klart kan anbefale.

6. august 2014

Besvarelse fra Work On

Det er os, der siger tak, Henrik! Det er rigtig rart at vide, at vores serviceniveau også står for mål når alting ikke går helt som planlagt, som det jo har været tilfældet her.

Meget fin sommerferiehjælp!

Meget fin og hurtig sommerferiehjælp. Jeg havde egentligt ikke regnet med svar; men det kom meget hurtigt - og nu har jeg fået min telefon "op at ringe" igen.

Også dejligt med en vurdering af, hvor meget det evt. ville koste at få telefonen repareret. Men det var så ikke nødvendigt denne gang.

Hilsen Lissy

29. juli 2014

Besvarelse fra Work On

Mange tak for den fine anmeldelse - vi sætter pris på de pæne ord!