1. Hjem og have

Cheap wholesale products for everyone. Bulk discounts, no minimum. Buy at crazy wholesale prices.

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Min pakke blev udleveret til en anden

Min pakke blev udleveret til en anden – mens jeg var i Berlin!

Jeg har handlet hos Wordans og købt en vare, som ifølge PostNord er blevet udleveret – men ikke til mig. Det mest absurde er, at jeg på det tidspunkt var på ferie i Berlin og derfor fysisk umuligt kunne have modtaget pakken.

Alligevel nægter Wordans at tage ansvar og gør intet for at løse sagen. De påstår, at fordi PostNord siger pakken er udleveret, så kan de ikke hjælpe mig yderligere. Men jeg har betalt for en vare, som jeg aldrig har modtaget. Ifølge købelovens § 28 er det Wordans’ ansvar at sikre, at jeg som kunde får min vare. At PostNord har udleveret pakken til en forkert person fritager ikke Wordans for dette ansvar.

Det eneste Wordans tilbyder, er en såkaldt “goodwill-rabat” på 30 % – som overhovedet ikke dækker mit tab og som ikke er en løsning på problemet. PostNord henviser mig tilbage til Wordans, og Wordans henviser mig tilbage til PostNord. Jeg står tilbage uden både min vare og mine penge – mens de to parter fralægger sig ethvert ansvar.

Jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan for at få det, jeg har krav på: enten den vare, jeg har betalt for, eller mine penge retur. Jeg vil ikke give op, før jeg får en løsning. Samtidig vil jeg gøre andre opmærksomme på, hvor elendig kundeservicen hos Wordans er, når der opstår problemer. De viser ingen forståelse for kundens situation og ingen vilje til at tage ansvar.

Wordans har i mine øjne vist, at de ikke tager deres kunder alvorligt. Jeg kan på ingen måde anbefale dem til nogen.

28. maj 2025

Jeg har stadig ikke modtaget min ordre

Opdatering.

Der gik yderligere 2 måneder før modtagelse og der måtte mange rykkere til og hvor de 2 gange forsøgte at annullere ordren.

Jeg har stadig ikke modtaget min order. Der stod at den ville blive afsendt inden for 24 timer. Det var d. 14. Nu er der gået 12 dage ig Inter er sket.

26. juli 2024
WORDANS-logo

Besvarelse fra WORDANS

Hello Pia,
We’re very sorry to hear about your experience. It's extremely important to us that your experience with our products is a positive one. Unfortunately, there was a delay in processing orders, and we sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. One of our agents will reach out to you to learn more about what happened and offer a solution.
Thank you very much for your patience.

Bestilte 5 Sweatshirts fra WORDANS.

Bestilte 5 Sweatshirts fra WORDANS.
Blev lidt overrasket da jeg fik besked om at de ville blive sendt fra Frankrig !
Men efter en uges tid ankom de - og var 100% OK, og prisen var MEGET konkurrencedygtig.
Kommer helt bestemt til at bestille derfra igen

29. september 2021

Man får ikke hvad man køber

Jeg har købt nogle t shirts fra mere end en måned siden. De er stadig ikke dukket op, og Wordans kundeservice har sendt en mail fra en uge siden at de vil tjekke det, men de har ikke vendt tilbage.

Jeg kan bestemt ikke anbefale dem, og hvis man har samme oplevelse som mig, vil jeg anbefale at man melder dem til ECC - European Cybercrime Centre, for fraud.

8. juli 2021

Fin levering men virkelig dårlig kundeservice

Bestillingen gik fint og jeg fik mine varer, men her 2 måneder efter prøver jeg stadig at få fat i en medarbejder som kan hjælpe mig med at bytte varerne til en anden størrelse.
Jeg har flere gange kontaktet dem men det eneste jeg får tilbage er en mail hvor de beder mig om at skrive en anmeldelse, så hermed gjort.

18. maj 2021

har ikke modtaget hele min ordre - de svare ikke på mine mails eller opkald.

har ikke modtaget hele min ordre - de svare ikke på mine mails eller opkald.

jeg råder jer til at holde jer langt væk fra wordans. jeg bestilte min ordre i september og har stadig ikke modtaget alle varer i ordren. jeg er blevet snydt for 14 par joggingbukser som jeg ikke har fået tilsendt. De har trukket pengene fra min konto og jeg står nu med 14 veninder som har betalt for bukser de ikke har modtaget.

jeg håber at i vil tage kontakt til mig så jeg kan modtage mine manglende varer - så jeg ikke længere skal advare folk at købe hos jer.

henvend jer gerne til mig hurtigst muligt!

22. marts 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (40 anmeldelser)