Wombawakeningvlaanderen Anmeldelser

1. Lærecenter

Womb Awakening Vlaanderen is a training institute and network that professionally organizes holistic women’s care. We offer grounded, gentle preventive care and aftercare, complementary to medical trajectories, tailored to every stage of a woman’s life. Together, we stand for Female-Centered Care, because being a woman should not be a path of suffering. Through purposeful holistic care, we bring well-being back to women.

God

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Wijs en warm

Sarah is een bijzondere vrouw met een warme, liefdevolle en oprechte aanwezigheid. De opleidingen die ik bij haar heb gevolgd, hebben mij diep geraakt. Wat zij deelt is geen vluchtige kennis, maar een eeuwenoude wijsheid die op een heldere en onderbouwde manier wordt doorgegeven.

Met haar zachtheid, kennis en authenticiteit creeert Sarah een veilige plek om te groeien en jezelf verder te ontdekken. Mega dankbaar dat ik van haar heb mogen leren.

Een oprechte aanrader dus voor iedere vrouw die voelt dat er een vuurtje brand en op zoek is naar meer verbinding met zichzelf, verdieping en zich de wijsheid wil herinneren die eigenlijk al in haar zit.

7. august 2026

Een must voor professionals in Vrouwenwelzijn…

Ik heb het werk van Womb Awakening Vlaanderen leren kennen eerst als klant, waarna ik geboeid de diepere expertise wilde leren in de opleiding tot WAV Baarmoedermassage facilitator.
De plek waar expertise vertaald wordt in concrete toepasbare methodieken en toepassingen die het herstel van mijn klanten ten goede kwamen.

Kortom: een aanrader voor elke professional die iets wil betekenen in vrouwenwelzijn.

Katrien Debevere,
experte complex traumaintegratie en systemisch begeleider

9. august 2025

Baarmoedermassage facilitatortraining

Ik volgende voordien enkele massagetrainingen en richtte na enige tijd een massagepraktijk op. Bij de evolutie van mijn praktijk kwam de baarmoedermassage facilitatortraining op mijn pad. Deze training geeft een extra meerwaarde en gronding binnen mijn praktijk. Het is een massagevorm die zoveel vrouwen kan ondersteunen in elke levensfase. Ik heb het gevoel dat zoveel vrouwen hier nood aan hebben en dat wij een schakel zijn om dit verder in de wereld te brengen zodat vrouwen zich niet alleen voelen tijdens hun proces.
Dankjewel voor de fijne en interessante training.
Liefs,
Katrien