Wokkabox Anmeldelser

1,5

Helt insane restauration, der ikke kan tåle påtale om, at kvaliteten af den mad, jeg plejer at få, ikke er som den plejer at være. Jeg bestiller normalt samme ret (som jeg er ovenud tilfreds med),... Se mere

Vi bestilte i går fra wokkabox, maden var lækker, men de havde glemt rejechipsene til menuen. Efter at vi ringede og informerede om manglen tilbød de dog at komme og levere dem, med en ekstra 'gav... Se mere

Nudleret og Fresh Spring Rolls som er alt andet end friskt! Nudleretten inkluderer frosne grøntsager og klumper sammen i en sten, derudover er kyllingen tør og den eneste sauce der er på er lidt soja... Se mere

Smagsløs mad fra wokkabox. Nudlerne lignede billigt pasta og kylling lignede bare at dey var kogt. Kom i nogle virkelige grimme madpakker og så slet ikke appetitlige ud! Alt i alt lignede det pasta og... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Utrolig lang ventetid

Utrolig lang ventetid. Nu har vi bestilt fra Wokbox et par gange og hver gang tager det mindst halvanden time at få leveret to retter. Det ødelægger oplevelsen og dette gør desværre at vi vil vælge et andet sted næste gang! :(

25. oktober 2020

Usmageligt...

Usmageligt.... bestilte Pas Thai + deres anbefalede forårsruller.
Begge retter var smagsløse, at der til gengæld var rigeligt med mad, gjorde mad spildet så meget større.
1 og sidste gang med wokkabox.

14. december 2019

Dårlig kundeservice

Utrolig dårlig service. Der er bestilt en ret som skulle laves mild - MEGET mild blev der sagt udtrykkeligt. Ret simpelt. Jeg kommer hjem, og retten er utrolig stærk med synlige chilistykker i. Jeg henvender mig til restauranten og får af vide at jeg skulle have bestilt uden chili og ikke kun mild, hvis jeg ikke ønskede den stærk.
Meget dårlig kundeservice.

21. september 2019

Dejlig mad

Første besøg hos Wokkabox og jeg er meget tilfreds! Maden er stærk - ligesom jeg kan lide det; jeg valgte også en ret med to chillier. Pga. lidt forvirring omkring bestilt mad kom jeg desværre til at vente ti minutter forgæves, men alt var tilgivet da jeg kom hjem med maden og smagte den. Jeg var også glad for at se et opslag med "mangfoldighedscharter" i restauranten, det er god stil. Jeg kommer helt sikkert igen!

13. juni 2019

Jeg er så utrolig skuffet over…

Jeg er så utrolig skuffet over Wokkabox, hvis mad jeg ellers flittigt har bestilt fra både just-eat og hungry.dk.
Jeg bestilte fra hungry.dk ved 19 tiden og fik svar om levering ca. Kl 20.25, hvilket var omkring 1,5 time senere.
Kl 20.08 Hvor jeg tilfældigt tjekker mail, modtager jeg en mail fra hungry.dk med overskriften "Er du hjemme?". I mailen beder hungry.dk mig om at ringe til dem.
Jeg ringer med det samme til hungry.dk der oplyser at Wokkabox har oplyst at de har været på min adresse, og at der ikke stod mit navn på døren hvorfor de ikke har kunnet levere maden.
Jeg oplyser at mit navn står på min dør, at jeg jo bor i en opgang og at der er dørtelefon for at komme ind i opgangen. Min dørtelefon har ikke ringet, og da der ikke er lys i den kan jeg med sikkerhed sige, at det ikke er fordi jeg har overhørt den. Ellers ville der være lys i lampen på dørtelefonen. Jeg oplyser at Wokkabox simpelthen må have været ved den forkerte dør.
Medarbejderen fra hungry.dk ringer tilbage til Wokkabox også tilbage til mig. Hungry medarbejder fortæller at Wokkabox ikke vil erkende deres fejl, og at jeg selv må komme og hente maden hvis jeg vil have den.
Da de lukker 10 min senere har jeg ikke mulighed for dette, og konsekvensen er at jeg har mistet kr. 280,- plus den mad jeg havde bestilt og som skulle dække aftensmad for 2 dage.
Det er dybt useriøst og virkelig dårlig behandling af en kunde, og jeg er dybt frustreret over den behandling jeg har fået.

12. april 2019

Fantastisk mad og super service!

Min mand og jeg har prøvet Wokkabox takeaway nogle gange, og vi har altid været meget tilfredse med både den service, vi har modtaget og den fantastiske mad.
Det kan varmt anbefales! 5 stjerner =)

6. september 2016

Rigtig god mad

God og næsten autentisk mad. Friske og lækre råvarer.
Ligger dog lidt i den dyre ende, taget i betragtning, at det er takeaway. (Også selvom det er gode råvarer)
Men helt sikkert et besøg værd :-)

10. januar 2015

Godt - men stærkt!

Rigtig god mad og meget hurtig levering! Desværre er saucen for stærk - også selvom der ikke er illustreret en chili ud for retten i menuen.

20. november 2014

Er dette din virksomhed?