Wittco Fisk & Skaldyr Skagen Anmeldelser 31

4,1

Vi kom lidt sent, men blev taget imod alligevel. Helt tip-top service. Buffeten var langt over, hvilket niveau man kan forvente til prisen. Jeg er dybt imponeret over, hvilken ihærdighed og... Se mere

Buffeten som vi før har benyttet os af, er rigtig dejlig, men vær opmærksom på at frokostbuffeten slutter kl. 16:00 og aftenbuffeten starter kl. 17:30. Hvis du kommer 16:30 vil du blive opkrævet for d... Se mere

Dejlig buffet, stort udvalg sf de lækreste retter. Muslinger, krabber, rejer, krebs, alt muligt. Salater og varme retter. Meget hyggeligt, søde damer, der hjalp mig igennem!

4,1

God

Turistfælden

Fik stedets okseburger, som kunne være købt på et cafeteria eller i sportshallens cafeteria. Ikke nogen stor oplevelse, den største oplevelse var vel prisen. Ærgeligt at fordi det er skagen, tror man der kan spindes guld på middelmådighed.
Jeg kommer ikke igen.

25. maj 2025

“Luksus” stjerneskud

Der var ikke meget Luksus over Luksus stjerneskudet med 3 fiske filetter samt “friske” rejer til konen. Mest panering på filetterne og rejerne købt i et supermarked … Jeg fik en fin okseburger.

10. august 2023

Helt fantastisk oplevelse 🙏✨❤️

Helt fantastisk oplevelse 🙏✨❤️ fik her til aften fiske Buffet som smagte friskt og fantastisk! Min kæreste som jeg har været sammen med i 7 år kan ikke lide fisk! Men i aften spiste han 4 portioner 🤣
Der var mange forskellige hjemmelavede fiske retter, skaldyr og salater, kartofler og glutenfri brød (som jeg kunne tåle). Oveni det er prisen super! For to kom vi af med 588 kr! For drikkevarer og buffet. Et fund for pengene. Sødt personale. Masser af ros her fra...ses igen!

26. juli 2023

Kæmpe anbefaling herfra ❤️

Vi kom lidt sent, men blev taget imod alligevel. Helt tip-top service.

Buffeten var langt over, hvilket niveau man kan forvente til prisen.

Jeg er dybt imponeret over, hvilken ihærdighed og håndarbejde der er lagt i deres buffet. Mange hjemmelavede ting (rigt udvalg af mayo's/dressinger, samt hjemmelavede salater - skaldyr-salaten får 10* herfra ❤️). Krabbekløer, skalrejer, jomfruhummer, fiskefileter, blæksprutte ringe, diverse salater og sild. Hold op et godt måltid. Tak for det og vi ønsker jer den bedste sæson.

Selvfølgelig kommer vi igen 👌

2. april 2023

Hæslig betjening og arrogante betjenere

alt i alt en forrykt oplevelse. Burgeren er blevet overfaldet af en hel bøtte salt og brændt til ukendelighed af kokken. Stensikkert død for længst. Fiskefileten var okay, men under middel. Dog stadig spiselig. Rejemaden var lille, og kunne laves bedre med den billige toast fra Rema og fryserejer fra Aldi, dog var colaen helt udemærket

Derudover kunne personalet godt bruge et kursus i hygiejne og gemen respekt for kunder og service

22. juli 2022

Dårlig opførsel fra manager

Efter at have stået i kø i længere tid, fik vi anvist et bord af en flink ung medarbejder.
Vi fik udleveret menukort, og skulle herefter op og stå i kø for at bestille og betale. Da det endelig blev vores tur blev vores bestilling afvist en manager….” Vi tager ikke flere a la carte bestillinger… kan i ikke se vi har travlt…hvis i vil spise må i tage buffet”… så skulle hele bordet på 7 personer… fra barnebarn på 8 år til bedsteforældre på 85 år op og stå i kø igen for at få et stempel på hånden for herefter at stå i kø igen for at få buffet…
Køen var uendelig lang da det nu var hele restauranten der skulle have buffet…..og køen blev længere og længere… så det blev kun til en omgang….fair nok de har travlt i køkkenet…men nu blev det så gæsternes problem…. Vi skulle stå i uendelig kø… men til gengæld fik de ro på i køkkenet….da denne restaurant er en frokost restaurant må de være gearet til travlhed, og ikke lade deres frustrationer gå ud over de gæster der vælger at spise hos dem.
Restauranter er der nok af i Skagen.
Det var en rigtig sløj buffet til overpris…
Kommer ikke igen.

21. juli 2022

Dejlig buffet og venlig og sød…

Dejlig buffet og venlig og sød servering. Havde været lækkert med jumfruhummer i stedet for flodkrebs nu hvor der er fokus på mad fra havet. Manglede lidt almindeligt grønt men det der var på buffeten var virkeligt lækkert. Et tip til restauranten er fennikelmayo til krabbekløerne. Det ville løfte niveauet yderligere. Det er jo de der små ekstra ting der gør det lille ekstra ;)
Men alt i alt en rigtigt dejlig oplevelse så thumbs up her fra. Det ser ud til at restauranten har oppet sig væsentligt i forhold til tidligere anmeldelser her på trust pilot.

14. juli 2022

Den værste fiskebuffet jeg har oplevet

Fik fiskebuffet 21/10-2021
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, det kan I simpelhen ikke være bekendt.
Det i kalder fiskefilet er engang skam stegt rasp.
Stort set alt var præfabrikat, tag på Jacobs i Sæby og se hvordan en fiskebuffet til 159 kr. kan se ud.
Det var førsteopførelse sidste gang jeghar været hos jer

23. oktober 2021

Utrolig dårlig fiskebuffet

Utrolig dårlig fiskebuffet. Der var kun præfabrikerede fiskefrikadeller og friturestegte fiskefileter hvor der var mere panering end fisk, samt div. salater hvor der var mere mayonnaise end fisk

23. oktober 2021

Er dette din virksomhed?