denne online butik burde fjernes det er…
denne online butik burde fjernes det er dirkete bedageri .. Tustpilot burde fjerne dem her fra og osse anmeld dem til politiet
Gobaz.com - Buy unique gifts, get gift ideas and more
USA
Verdens mest ukontrollerede kundeservice. Man får ikke svar på sine henvendelser, dobbelt sprog på ens Wishkonto.
DROP DET FIRMA
Hold jer langt væk fra Wish større svindlerfirma findes ikke købte en røgspiral fik intet leveret og kan ikke få pengene tilbage !!!!!😱😱😱😱😱😱😱
varerne er jo utroligt billige..kvaliteten derefter..jeg har været naiv at tro, at jeg kunne købe varer af god kvalitet for meget små penge..det bestilte tøj var helt forskellig fra fotoet i annoncen..det er bondefangeri..men varerne ankom dog.. vil aldrig købe hos wish mere.. jeg afmeldte gentagne gange deres nyhedsbreve, men de blev ved at dukke op..nu er det meldt som spam
Jeg bestilte 20 mundbind...regnede med at modtage dem inden for 5 dage. Fandt senere ud af at de skulle sendes fra Kina. Har intet modtaget. Nu har jeg opdaget, at de har trukket penge 2 gange. Jeg har skrevet til kundeservice at jeg vil have mine penge tilbage, + at jeg nu benytter mig af 30 dages returret. Jeg har i dag måtte spærre mit kort. Jeg synes at det her er frækt. Kan ikke anbefales! 0 stjerner til dem.....Det er ren svindel
Jeg skriver igen for at advare andre. Køb ikke hos dem. For det første er leveringstiden uendelig og for mig og mange andre ingen vare endnu. Har skrevet til deres "kundeservice" at de har trukket flere gange på mit kort for ting jeg ikke har bestilt. Og nej de giver ikke penge tilbage da de siger at de har sendt de fiktive ting. Og de leveres senest dec 2021.What! det er jo nu jeg skal bruge de mundbind!!!!! Det er ren svindel. Jeg har lært en ting og det er : Tjek altid trustpilot inden du bestiller og giver adgang til dit dankort. Hvor er det sølle af wish! 0 stjerner for dem
Hej Alle Jer WISH Super brugere :-)
Med al den negative omtale og vis problematik vi DK brugere har haft siden 2016-17 med WISH.com - ville det være så fedt hvis i gamle brugere kunne bistå/hjælpe alle her med problemer...
Skriv så vi kan der dele samme erfaring I fik og oplevede tilbage før 2017 !! (og selvfølgelig efter - hvis ikke vigtigere !!!!!!)
Hvem er stadig glad og aktiv på WISH.com fra dengang ??
Meld dig og om du ikke er til ;-)
Gider dem overhovedet ikke mere. Har bestilt 2 par sko. Fik dem aldrig. 1 taske kom heller aldrig.
Købte et solpanel hvor meget urealistiske værdier var specificeret.
Desuden kom der ikke den listede kontrolenhed med.
Ved klage blev alt blot ignoreret. Heller ikke returgarantien for ubrugte varer, kunne jeg komme igennem med.
Det er snart en måned siden, at jeg bestilte en vare på Wish. Jeg fik en mail, at min bestilling var behandlet. Jeg ville få en mail, når min vare blev afsendt. Det er dog ikke sket endnu. Til gengæld bliver jeg oversvømmet med spam.
Jeg syntes sgu at det er for dårligt at man ikke kan få kontakt til vova. Og jeg er ikke så god til engelsk. Jeg er s😠😠😠😠😠træt af at man ikke får sine ting man køber. Det er jo noget man har ønsket sig. Eller til gaver. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠vova nu må i sgu tage jer sammen. 😠😠😠😠😠
varen kommer ikke og man kan ikke få pengen retur så pas på lad være med at købe for mere end man kan tåle at miste
Jeg er utrolig tilfreds med Wish. Har bestilt meget over Wish-appen og har modtager alle mine vare (er nok oppe på 20-25 vare indtil videre) og det lever op til kravene. Hurtigt tilbagemeldning hvis man har spørgsmål, hurtig til at annullere ordre og sørge for tilbagebetaling hvis man har fortrudt. Har man spørgsmål til en vare, skriver de sommetider også tilbage på dansk.
hej er ved at købe en cover og andre ting men jeg er ikke sikker på at hvis jeg giver dem mit kortnummer at de ikke tar flere penge enden beløbet. altså penge snyd, men der står det er garanteret men jeg ville alligevel spørge jer om det. ·.· ·.· ·.·
Har lige modtaget en super dejlig trøje fra Wish og havde ikke de største forventninger til kvaliteten, men blev overrasket da kvaliteten viste sig at være lige så god som hvis man købte den i butikkerne.
dog kan varerne og stof godt være af lidt ringere kvalitet, men hey, man får hvad man betaler for. kunne dog godt savne brugsanvisning på engelsk med varerne.