Wisfix Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een duidelijke uitleg die zich alleen richtte op de stof die daadwerkelijk in de CCVX toets komt. Dit zorgde ervoor dat het een stuk compacter was dan bij andere leer instanties

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb VWO wiskunde, natuurkunde en scheikunde gevolgd bij Wisfix. Voordat ik begon aan de cursus had ik er niet zo veel vertrouwen dat ik de ccvx tentamens zou kunnen halen, maar door de fijne uitleg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Universitet
  2. Handelsskole

Skrevet af virksomheden

Wisfix helpt studenten met het behalen van vwo-deelcertificaten. Wij helpen studenten met de vakken biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde A en wiskunde B. Dit doen wij doormiddel van stoomcursussen die jou voorbereiden op het ccvx-tentamen! In een relatief korte periode helpen wij studenten die helemaal geen voorkennis hebben het vak te begrijpen en met een voldoende af te ronden. Onze cursussen worden live online gegeven en de docent is zowel tijdens de cursus als na de cursus beschikbaar voor vragen tot aan het tentamen. Zo krijgt de student altijd hulp wanneer nodig. Tijdens de cursus oefenen wij met zoveel mogelijk vragen uit echte ccvx-tentamens om zo de student beter de vraagstelling te laten begrijpen en op niveau te leren. Inmiddels hebben wij een grote groep studenten geholpen met hun certificaat en daarmee hun toelating tot de universiteit!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super fijne cursus

Ik vond de Wiskunde A-cursus erg fijn! De uitleg was duidelijk en de onderwerpen werden stap voor stap behandeld. Als je iets niet begreep werd het net zo lang uitgelegd totdat je het wel snapte. Zeker een aanrader voor iedereen die extra hulp bij wiskunde A kan gebruiken, ook zonder voorkennis.

Goede ervaring, aanrader

Goede ervaring, voor mensen die twijfelen zou ik zeggen gewoon doen. Duidelijke uitleg als je het zelfs 100 keer niet begrijpt legt die het nog 100 keer voor je uit aangepast op jou. Genoeg geduld en vraagt ook door om te kijken of je het echt begrijpt.

Ik leerde eerst voor deze tentamen op een andere manier waar ik met 1 onderwerp een maand mee bezig was. Terwijl ik met de cursus in 1 week zonder voorkennis alle stof heb gekregen.

Doelgericht

Ik heb bij Wisfix wiskunde A gevolgd. De docent beschikt over veel kennis en kan de stof duidelijk uitleggen. De lessen zijn goed te doen en doelgericht. Ik zou Wisfix aanbevelen ter voorbereiding van CCVX!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg positief over deze wiskunde cursus

Erg positief over deze wiskunde cursus. Het was fijn dat ik de cursus ook tijdens mijn vakantie kon volgen. Ik vond de begeleiding echt top. De begeleider nam de tijd om iedereen persoonlijk aandacht te geven en zorgde ervoor dat elke vraag duidelijk werd uitgelegd. Zou het zeker aanraden!

Goede cursus

Goede cursus, heb hierdoor mijn tentamen behaald! Docent deed er echt alles aan om mij te helpen voor het tentamen

12. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede cursus!

Ik heb bij wisfix de wiskunde A cursus gevolgd ter voorbereiding op het ccvx tentamen. De uitleg was duidelijk en we gingen veel oefenen met ccvx tentamen vragen.

9. maj 2026

De curus was top!!!

De curus was top! De docent helpt goed mee met het maken van een stappenplan. Er is interactie in de lessen en de docent is bereikbaar na les tijd. Ik raad het zeker aan!!!!

19. april 2026

Wiskundecursus

De wiskundecursus bereidt je goed voor op het Ccvx examen. Alle opgaves worden stap voor stap met een fijn tempo uitgelegd! Zeker aan te raden

19. april 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is echt een uitstekende cursus

Dit is echt een uitstekende cursus! De uitleg is niet alleen duidelijk, maar ook gestructureerd en goed opgebouwd, waardoor zelfs moeilijke onderwerpen begrijpelijk worden. De docent neemt de tijd voor elke leerling en zorgt ervoor dat iedereen het tempo kan volgen. Er is veel persoonlijke aandacht en je voelt je echt geholpen bij elke stap.
Wat ik vooral fijn vind, is dat er ruimte is om vragen te stellen en dat alles geduldig en op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. Dankzij WisFix heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in wiskunde en zijn mijn resultaten merkbaar verbeterd.
Ik zou deze cursus absoluut aanraden aan iedereen die moeite heeft met wiskunde of juist zijn niveau wil verhogen. Echt een topervaring!

18. april 2026

ervaring wiskunde A training

Ik heb de cursus als heel prettig ervaren. De uitleg was duidelijk en goed te begrijpen, en dit was voor mij erg belangrijk aangezien ik al best een lange tijd geen wiskunde meer heb gehad en ook nooit op vwo-niveau. Wat ik vooral fijn vond, is dat we tijdens de lessen gewerkt hebben met concrete stappenplannen en handvatten om wiskundevragen op te lossen. Door veel te oefenen tijdens de lessen werd de stof meteen duidelijk.

De docent is erg vriendelijk en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Als je iets niet meteen snapt, blijft hij het rustig uitleggen totdat je het begrijpt. Je merkt dat hij echt betrokken is bij de cursisten en dat hij wil dat iedereen het haalt.

16. april 2026

Hele fijne cursus

Ik heb een wiskundecursus gevolgd bij Wisfix ter voorbereiding op het CCVX-examen en ik ben echt heel tevreden. De uitleg was duidelijk waardoor ik de stof goed begreep. Ook was er genoeg ruimte om vragen te stellen.
Al met al vond ik het een fijne cursus en zou ik het zeker aanraden!

15. april 2026

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.