1. Online-marketingbureau

Vores styrke er at forstå den enkelte kundes forretning, konkurrencesituation og det marked som vores kunder opererer i - vi tager os tid til at sætte os ind i det økonomiske perspektiv, da vi først og fremmest vil sikre at vores løsninger er lønsomme.

4,3

CPH Brandshop har samarbejdet med Wise…

CPH Brandshop har samarbejdet med Wise Advertising gennem de sidste 3 år, og vi er ovenud tilfredse med deres arbejde.
Vi bliver jævnligt kontaktet af Wise, der vil hører hvordan det går, og om der er nye tiltag de skal sætte i værk.
Man mærker tydeligt ,at Wise's engagerede medarbejdere glædes når deres arbejde resultere i succes hos deres kunder.
Som en mindre virksomhed er det altafgørende at få den rigtige sparringpartner, og vi er i de bedste hænder hos Wise Advertising.
Så det er nemt for os at give Wise Advertising de bedste anbefalinger.

Jacob
CPH Brandshop

5. september 2019

Topkarakterer til WISE Advertising fra ML model

Som indehaver af webshoppen mlmodel.dk, har jeg nu været kunde hos WISE Advertising bureauet siden maj 2017. Jeg har lige siden start været begejstret for den dejlige personlige og gode rådgivning som Philip yder, da han er min personlige sparringspartner når det gælder SEO, Google Ads, Google Shopping, Google Analytics etc. WISE Advertisng har desuden også nogle superdygtige skribenter som kreerer både infogivende og fyldestgørende oplysninger i deres artikler, altid med et gran af humor og grundig indsigt i de produkter de skal skrive om. Det er i hvert fald morsomt og givende hver gang jeg skal læse en artikel korrektur. Så også på dette punkt har bureauet samarbejde med de helt rigtige skribenter.
Philip fra WISE Advertising strækker sig til det yderste for ALTID at finde den bedste løsning uanset hvad udfordringerne lyder på. Så går du med en lille drøm i maven om at eje din egen webshop, eller måske har du allerede en webshop, og blot har brug for at få den til at performe bedre og mere effektivt, så kontakt WISE Advertising bureauet og tag en snak med Silas som er super dygtig og grundig til at guide og forklare om markedsførings mulighederne.
Jeg kan kun sige at jeg er en glad og SUPERTILFREDS bruger af WISE Advertising. Så hvis alt fortsætter på samme effektive og meget personlige måde fremadrettet som det nu har gjort de seneste 2-2½ år, så kan jeg let se mig selv som tilfreds kunde hos WISE Advertising om 10 år også, til rådgivning omkring min egen webshop mlmodel.dk som har vokseværk og derfor i fortsat udvikling. Her kommer bureauet og deres rådgivning ind som noget helt unikt for os mindre virksomheder der har store planer NU og fremadrettet.
Hermed mine bedste anbefalinger til disse dygtige, kompetente og super arbejdsomme rådgivere indenfor online søgeoptimering. De brænder for deres arbejde, det er man ikke et sekund i tvivl om. De vil "stå på hovedet" for at hjælpe, guide og rådgive på allerbedste måde. Hermed mine varmeste anbefalinger til dette unikke rådgivnings firma.
Lissie S Danielsen, ML model

13. august 2019

Jeg har været utrolig glad for wise…

Jeg har været utrolig glad for wise advertising de har hjulpet mig utrolig meget og virkelig rykket min webshop fremad, desværre er jeg nødsaget til at opsige deres hjælp til ads, facebook annoncering og seo men vil 100 % anbefale dem til andre der har brug for hjælp til både seo, ads og facebook annoncering - min webshop fik virkelig fremgang med deres hjælp. En kæmpe stor tak til både Silas og Philip, som altid har været parat med et god råd. Brug dem du vil ikke fortryde

29. juli 2019

Virkelig godt mindre bureau

Virkelig godt mindre bureau, som giver en fremragende og præcis rådgivning til en fornuftig pris. Vi har især brugt WISE til SEO og det har skabt store resultater for vores organisation. Anbefales.

7. maj 2019

Markedsføring med en god vinkel

Som ejer af firmaet Melholt´s Handels Center med Salg af Indvendige Døre & Tilbehør - Kan jeg helt klart anbefale Wise Advertising, som har udviklet vores markedsførings set-up/platform på yderst mange parameter. DET VIRKER!

Altid en fornuftig dialog.

1. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)