Vi havde faktisk været meget tilfredse med Wise. Appen var nem at bruge, overførslerne fungerede hurtigt, og vi havde ingen problemer. Alt ændrede sig, da min thailandske kæreste skulle verific... Se mere
Jeg har nu brugt Wise i 10 år uden nogen problemer. Det er nok fordi at jeg har et normalt flow af penge. At de for nogen måske tilbageholder penge er måske fordi der er mistænkelige transaktioner... Se mere
Jeg må indrømme at jeg overraskes af de dårlige et-stjernet anmeldelser jeg læser. Jeg har haft Wise i over et år og har aldrig haft dårlige oplevelser (7-9-13). Jeg har endda lavet overførelser... Se mere
Wise er et værdsat hjælpemiddel, der giver god mening i tranfer til udenlandske kontakter. Vi sparer gebyrer og tansaktionerne foregår på kort tid. Tak for et godt initiativ!
Om Wise
1st Floor Worship Square 65 Clifton Street London , EC2A 4JE, London, Storbritannien
- wise.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Bedste service og er meget høflig
Bedste service og er meget høflig، jeg har snakket med en hedder Rima hun hjalpet mig for meget og jeg er meget tilfreds med deres servers.
Er der nogen minus rente hos wise ?
Jeg er godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds, bruger den service i over 4 år. Jeg har ikke engang haft problemer med overførsler til min familie og venner i Rusland og Ukraine. Det er ikke lynhurtige overførsler, men pengene altid var fremme hos dem efter 2 til 4 dage...Det er ok tidsrum for mig.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Genialt !!!
Genialt !! der er ikke så meget mere at sige de har gjort det nemt og bruger venligt som jeg aldrig har oplevet før !!!
The best transfer at all
The best transfer at all. And very fast delivery
TYVERI!
De lukker min konto med over 25.000 euro. Jeg skriver og ringer men ingen hjælp at hente!!
Jeg står og skal betale regninger og løn, men dette er fuldstændig umuligt, da TransferWise ikke kan se forskel på dit og mit!
Jeg kræver mine penge retur nu, som i virkelig nu! Der er gået over 2 måneder nu.
Brug ikke dette firma, de lukker kontoen uden at informere dig. Efter kontoen er lukket er det en krig at få pengene igen.
Fast and safe
SKOD FIRMA! Konto lukket uden grund, penge tabt!
Jeg nåede at have en business konto et par dage, og så deaktiverer I den pludselig bare uden besked. Jeg har svaret på alle jeres spørgsmål omkring min virksomhed, det hele blev godkendt, og alligevel er min konto også lukket ned... I siger, jeg bare skal lave en “appeal” men intet sker og nu står jeg pt og kan hverken købe mad eller andet.
Jeg vil gerne vide, hvad der skal ske med mine penge.
Jeg går ud fra mine penge er tabt, og TransferWise bruger dem, som en anden også har skrevet et review.
Sølle...

Besvarelse fra Wise
ID - løst -- ros til TransferWise
Jeg har før beklaget mig over at jeg havde bøvl med ID, alt dette er nu løst ved egen hjælp, men det skal bemærkes at jeg hurtigt fik tilbudt hjælp fra TransferWise for at løse problemet - derfor 5 stjerner - det er faktisk en rigtig god måde at sende penge på, når det er oppe at køre.
Til nye kunder - fotografér ID - lad være med at scanne, det giver bøvl.
Excellents service et app.
TransferWise har taget mine penge
Jeg nåede at have en business konto i 14 dage, og så deaktiverer I den pludselig UDEN besked. Jeg har svaret på alle jeres spørgsmål omkring min virksomhed, det hele blev godkendt, og alligevel er min konto pludselig blevet lukket ned uden grund, og med penge stående derinde.... I siger, jeg bare skal lave en "appeal", men uanset hvad jeg gør, så står der bare at min konto ikke eksisterer. Og JA, jeg bruger den mail jeg har oprettet en konto med, som jeres support hele tiden siger jeg skal bruge, og DET GØR JEG OGSÅ ..
Jeg vil gerne vide, hvad der skal ske med mine penge. Der er omkring €500 stående derinde, som jeg lige havde sat til udbetaling til min erhvervskonto hos en anden bank, og BUM så blev det hele blokeret. Support er ikke til at tale med - de siger bare jeg skal lave en appeal, men det kan jeg åbenbart ikke få lov til.
Så, jeg går ud fra mine penge er tabt, og TransferWise bruger dem.
øv
Fantastisk platform at sende penge fra
Fantastisk platform at sende penge fra
Skulle betale forsikring på vores bolig i Tyrkiet, og da alle danske banker har lukket for overførsler pga. hvidvaskning, måtte jeg finde et alternativ. Pengene overføres fra dag til dag, og det koster næsten ingenting i gebyr. Her er det man virkelig finder ud hvor GRÅDIGE de danske banker har været....
Kun 'en gang nåede kursen at forandre…
Kun 'en gang nåede kursen at forandre sig, så jeg fik sendt for lidt.
Good sarvise