Vi havde faktisk været meget tilfredse med Wise. Appen var nem at bruge, overførslerne fungerede hurtigt, og vi havde ingen problemer. Alt ændrede sig, da min thailandske kæreste skulle verific... Se mere
Jeg har nu brugt Wise i 10 år uden nogen problemer. Det er nok fordi at jeg har et normalt flow af penge. At de for nogen måske tilbageholder penge er måske fordi der er mistænkelige transaktioner... Se mere
Jeg må indrømme at jeg overraskes af de dårlige et-stjernet anmeldelser jeg læser. Jeg har haft Wise i over et år og har aldrig haft dårlige oplevelser (7-9-13). Jeg har endda lavet overførelser... Se mere
Wise er et værdsat hjælpemiddel, der giver god mening i tranfer til udenlandske kontakter. Vi sparer gebyrer og tansaktionerne foregår på kort tid. Tak for et godt initiativ!
Om Wise
1st Floor Worship Square 65 Clifton Street London , EC2A 4JE, London, Storbritannien
- wise.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Denne såkaldte bank afviser uden grund…
Denne såkaldte bank afviser uden grund hæderlige virksomheder, der har opfyldt alle deres compliance krav - helt og aldeles uden grund. Efter lang tids sagsbehandling omkring oprettelse af en standard erhvervskonto med tidlig indbetaling af depositum, får man afslag selv om der ikke er en eneste finger at sætte på compliance. Magen til arrogance skal man lede længe efter. Derfor kan det absolut ikke anbefales at spilde sin tid på denne "bank".
Afviser overførsler når det passer dem
Wise afviser overførsler for godtbefindende uden at give en forklaring på hvorfor. De bad om en række dokumenter som jeg leverede og har endda gennemgået KYC flere gange. Alligevel skriver de bare "transfer cancelled, please transfer your money back".
Hvis det er vigtigt ville jeg ikke bruge Wise. Andre spillere koster lidt mere, men dem kan man stole på.
Update: jeg har nu været i kontakt med support som håndterede sagen fint og erkendte at det var en fejl. Har opgraderet fra 1 til 3 stjerner.
Update nummer 2: de er nu vendt tilbage igen og har sagt at de alligevel ikke kan gennemføre overførslen. Igen uden en forklaring. Har nedgraderet til 1 stjerne igen. Ville ønske jeg kunne give minus
Wise virker fint for mig med overførsel…
Wise virker fint for mig med overførsel fra dk til egen konto i udlandet.
Meget hurtig overførsel ved brug af '…
Meget hurtig overførsel ved brug af ' Mobile money wallet'. Fremragende muligheder for at oprette konti i ønsket valuta, som kan anvendes ved overførsler. Meget gunstige kurser og gebyrer som betyder lave omkostninger ved brug af services.
Excellente appli
Banktranfer der virker og er sikkert.
Jeg har brugt Wise nu i 7 år. Har aldrig haft en dårlig oplevelse. Exelent service og hjælpsomme,
venlige medarbejdere. Jeg har netop modtaget nyt kort, som kom i løbet af få dage og al kommunikation på nettet. Super godt firma, bedste rate og transfere tid helt ned til 6 sekunder.
Jeg anbefaler 100 % Wise.
Billigt og nemt
Billigt og nemt. Kan varmt anbefales. Overførsel går nemt og perfekt.
Dog har det været lidt bøvlet at logge ind efter at have fået ny telefon
Fungerer fremragende
Det kostede 186 kroner for at kunne modtage penge via IBAN. Jeg fik tilsendt et betalingskort, så jeg kan trække direkte på kontoen, når jeg køber ind. Jeg har også prøvet at tilknytte min USD-konto til PayPal, og det fungerer fint. Valutakurserne er meget bedre end bankens. Det er lidt specielt, når man skal overføre DKK til kontoen. Man skal først oprette en anmodning hos Wise. Herefter går der 1-2 dage, så dukker pengene op; vel at mærke uden gebyr.
Det er altså bare det bedste kort
Det er altså bare det bedste kort at have ved hånden og rigtig nemt at overføre penge til udlandet og rigtig fordelagtigt
Always good service and rate
Always good service and rate.
Jeg kan læse, at flere har haft problemer med at modtage penge visa-verse. Og det er rigtigt, Wise kræver udførlig dokumentation for modtager og afsender, men det er vel rimelig nok. Tænk på Danske Bank, hvor der blev hvidvasket for 1.500 mia. kr!
Læs fx på dr dk tema hvidvask i danske bank!
NB: jeg må ikke indsætte link her.
Det tror jeg ikke sker i Wise, med alle de restriktioner som de har og det er godt.
mega god og billig
mega god og billig - bedre end danske banker og billigere.
Billigere end de fleste
Billigere end de fleste, og de overføre pengene som straksoverførsel.
Bruger dem hvergang der skal sendes penge til udlandet.
Billigere end de fleste og det virker…
Billigere end de fleste og det virker bare.
Bruger dem hvergang jeg sender penge til udlandet.
Wise er måske i problemer??
Jeg har fået en betaling fra en kunde og der er nu gået 1 uge fra Wise har modtaget overførslen. Pengene er stadig ikke tilgængelige på min konto. Har brugt Wise mange gange før, men kommer ikke til at bruge dem i fremtiden. Det går ikke at de er mere langsome end min bank. Øv Øv Øv
Hurtig og god service...