Mangelfuld installation af armatur
Flg. er forelagt for virksomheden to gange pr. telefon...
Vi fik god hjælp, da vores armatur på badeværelset var utæt.
Jeg sagde ja til at montøren ville købe en tilsvarende vandhane og udføre installations arbejdet - og fik et tilbud på 2.800kr. Dermed forventede jeg at den nye hane fungerede som den gamle.
Men, det blev til en mangelfuld installation - både fordi den nye vandhane var en anden type (dog samme mærke), og fordi den agerer anderledes:
- det tager længere (10 sek.) før vandet bliver varmt. (den gamle tog det halvdelen af tiden).
- vandet bliver ikke lige så varmt som før.
-vandet løber meget længere (nogle gange 5 sek.) før det slukker. (Den gamle slukkede næsten promte).
Jeg fik tilsendt en manual med en eksplosionstegning, så jeg selv kunne rode med det. Jeg forsøgte uden held.
Hvis jeg selv ville rode med det, så kunne jeg have købt et armatur til 1.254kr. i Bauhaus og sparet over 1.500kr. på en mangelfuld installation, som kontaktpersonen i virksomheden mente var en "god pris".
Jeg finder det ringe, at Winther VVS ikke ønsker at hjælpe med at udbedre installation så vores vandhane fungerer som den skal. Der blev i stedet beklager med, at det udførte arbejde var en "standard installation".
Derfor kan jeg ikke anbefale denne VVS montør.