Helt igennem sød kundeservice, som tager telefonen nærmest med det samme når man ringer. Jeg har både skulle bytte nogle smykker fra sølv til guld, fra min fødselsdag. Hvilket blev gjort kvit og frit... Se mere
Rigtig god oplevelse med Winther Studio. Min pakke så ud til at være gået tabt under leveringen, og tracking havde ikke opdateret sig i flere dage. Jeg kontaktede derfor kundeservice, og jeg fi... Se mere
Super fede smykker, købte gave til min datters veninde og fik en gratis ring med i købet 👌 what not to like 🥰 jeg har købt herinde mange gange og mine piger er vilde med smykkerne. Et plus at de kan... Se mere
Hurtig levering og smukke smykker! Jeg har selv modtaget smykker herfra i gave, og desuden købt til andre også. Så smukke smykker i god kvalitet. Ens ordre pakkes allerede samme dag man bestiller... Se mere
Winther Studio er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories – både til dem, der ønsker at følge tidens trends, og dem, der ønsker at skille sig ud. Vi har moderne smykker, tidsløse smykker og derfor noget til enhver smag.
Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os at tilbyde priser, som alle har råd til – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør alt, hvad vi kan for at lytte til jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar.
Løven 19, 1., 9200, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Første gang jeg har handlet hos Winther Studio, men ikke sidste gang. Det bestilte svarede til beskrivelsen og en meget hurtig og sikker levering

Besvarelse fra Winther Studio
Super hurtig levering og smykkerne er i super kavlitet

Besvarelse fra Winther Studio
Det kom ekstremt hurtigt. Jeg blev helt overrasket da pakken var ude foran min dør. Og det hele er pakkens super fint ind. Generelt god oplevelse

Besvarelse fra Winther Studio
Jeg fik 2 ringe til jul fra winther studios, og jeg har været rigtig glad for dem, men efter 2 uger hvor jeg har brugt dem er de begyndt at smitte af på mine fingre, og jeg har nu grønne fingre pga dem. Jeg synes det er super ærgeligt, især når de reklamere for at deres smykker skulle være vandfaste, at de så efter så kort tid farver af

Besvarelse fra Winther Studio
Levering og det hele gik super stærkt! Og smykkerne er geniale! Så bare chefs kiss

Mega pænt smykke og hurtig levering, jeg anbefaler det helt 100

Besvarelse fra Winther Studio
Meget fin hjemmeside, og smykkerne levede helt op til forventningerne.

Besvarelse fra Winther Studio
Hurtig og nem handel og udbringning

Besvarelse fra Winther Studio
Flotte smykker , god levering og kundeservice. Ikke sidste gang jeg køber smykker herfra.

Besvarelse fra Winther Studio
Hurtige, min første ordre var gået i stykker, men fik hurtigt en ny

Besvarelse fra Winther Studio
Virkelig fine smykker, lidt kortere end forventet men flotte og virker til at være god kvalitet<3

Besvarelse fra Winther Studio
Nemt og hurtig med leveringen! Har ikke købt herfra før men der var ingen problemer! Ankom fint pakket ind mm :) anbefaler

Besvarelse fra Winther Studio
De sendte virkelig hurtigt og alt var pakket virkelig fint ind. Smykkerne er også rigtigt fine. Og for prisen synes jeg kvaliteten er okay.

Besvarelse fra Winther Studio
Det er nogle rigtig fine og unikke smykker og hjemmesiden er nem at finde rundt i, hvilket gør det bedre for oplevelsen. Priserne på smykkerne er også til at overkomme og fornuftige. Jeg har kun handlet her en gang fordi jeg fornyeligt så en reklame, men det er
klart ikke sidste gang jeg fortager et køb hos dem :)
De justere bare ringe må der gerne være et lidt større udvalg af, da man altid er sikker på, at de passer til hver en finger og sammensætning af andre ringe.