1. Webhostingvirksomhed

Our business is built around consulting, game- and web hosting. Selling Premium Minecraft servers and developing cutting edge full-stack web applications for all kinds of businesses. Let us join your brand's journey of improving its online presence.

3,8

God

Probably one of the best

This is one of the best hosting experiences i have ever had! Excellent support and performance!

9. januar 2021

Hi EDDE_PEDDE!

Thank you very much for your 5-star review.

Kind regards,
Sixten Peterson, CTO

Snabb leverans

Snabb leverans, fantastiska utskrifter! Mycket, mycket nöjd.

24. november 2020

Besvarelse fra WinterZone AB

Tack för ditt positiva omdöme, lycka till med att måla dina små figurer

Martin Peterson
WinterZone AB

Snabbt och bra resultat

Snabbt och bra resultat. Bra priser också!

24. november 2020

Besvarelse fra WinterZone AB

Tack för ditt positiva omdöme, det var roligt att kunna hjälpa till att ta fram delar till dina fantastiska modeller

Martin Peterson
WinterZone AB

Bra service

Bra service och bra serverar

24. oktober 2020

Hej Willgonic!

Vi är mycket glada att få höra att du är nöjd med vår support och tackar för ditt femstjärniga omdöme.

Vänliga hälsningar,
Sixten Peterson, Teknisk chef

lite strul i början. Mycket bra support!!

Lite strul i början men sen fixade det sig. Däremot kan man inte använda extern ftp men inte så viktigt eftersom det finns en fult fungerande i webbläsaren. Men ett stort plus är den jäkligt bra och trevliga supporten som kompenserar alla strul. Det är också bra priser och prestanda. Tanke på att hosten är inte är speciellt stor så förstår jag att det är problem och jag tror verkligen att den kan bli bättre om dom får fler kunder. Men om det är bra support du letar efter då har du verkligen kommit rätt!

12. juli 2020

Hej Alexander!

Vad det gäller den externa FTP:n så är det ett känt problem som vi för tillfället jobbar på, vi har dock valt att inte lansera fixen vi har förens dess att vi är helt säkra på att vår SFTP-server presterar som förväntat 10 av 10 gånger.

Vi är mycket glada att få höra att du är nöjd med vår support och tackar för ditt femstjärniga omdöme! Vi har noterat din konstruktiva krinitk angående FTP och ska se till att det löser sig.

Vänliga hälsningar,
Sixten Peterson, Teknisk chef

A clear 5/5.

My experience with WinterZone Hosting has been awesome! I can’t think of anything bad at all. Support is very fast and I’ve always gotten answers quickly! A clear 5/5.

28. marts 2020

Hi Gaffla!

Thank you very much for your 5-star review.

Kind regards,
Sixten Peterson, CTO