Banner for Winston

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb Winston gecontacteerd voor een arbeidsrechtelijke kwestie. Eerste contact (met sales/adviseur) en info: echt top. Vriendelijk, snel en duidelijk klantgericht. Maar het gesprek met de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vroeg uitleg via jullie site die ik online vond. Dag erna al telefonische uitleg over jullie werking, kosten, enz. Kreeg dit correct bevestigd via mail. Twee dagen later al afspraak met Mtr. Vand... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd gedagvaard in een zaak voor overmatige snelheid op nogal een rare plaats. Na het eerste contact wist ik dat ik me niet slecht hoefde te voelen aangezien zij dit ook erkende als een misleidende... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben oprecht geluisterd naar mijn situatie. Maar het mooie was dat ik mijn eigen tempo zelf mocht bepalen. Ze zijn niet opdringerig en respecteren de bepaalde stappen die ik zette.

Virksomhedsoplysninger

1. Juridisk rådgivning

Om Winston

Skrevet af virksomheden

Winston is een innovatief advocatenkantoor in Vlaanderen en Brussel, gespecialiseerd in toegankelijke, transparante en klantgerichte juridische dienstverlening. Ons team van ervaren advocaten biedt deskundig juridisch advies in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder familierecht, ondernemingsrecht, verkeersrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, consumentenrecht, strafrecht, asiel- en migratierecht, contractenrecht en het oprichten van een eigen bedrijf. Winston onderscheidt zich als advocatenkantoor door vaste, competitieve prijzen per stap—zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Zoek je een advocaat familierecht in Antwerpen, een ondernemingsrecht advocaat in Gent, of juridisch advies bij een arbeidsconflict in Brussel? Winston combineert digitale efficiëntie met persoonlijke service: je krijgt altijd een vaste contactpersoon en kunt kiezen voor online of fysieke afspraken. Dankzij slimme AI-tools ontvang je snel een offerte op maat en een duidelijk stappenplan, afgestemd op jouw situatie. Winston zet sterk in op lokale aanwezigheid en online vindbaarheid, zodat cliënten in heel Vlaanderen en Brussel eenvoudig juridische hulp kunnen vinden. Neem contact op via chat, e-mail, WhatsApp of telefoon en ontdek hoe Winston jouw juridische problemen oplost—snel, efficiënt en tegen een vaste prijs zonder verborgen kosten. Want iedereen verdient een advocaat aan zijn zijde.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb heel snel een afspraak gekregen…

Ik heb heel snel een afspraak gekregen en werd heel snel verder geholpen en ik heb heel snel een stand van zaken gekregen van het dossier en de nodige documenten om alles correct en tijdig te kunnen bezorgen aan de rechtbank.

23. maj 2025

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik had rechtsbijstand nodig in een…

Ik had rechtsbijstand nodig in een familiezaak en na rondhoren en zoeken op google ben ik bij winston uitgekomen.

Na het eerste gesprek was ik al blij met mijn keuze om winston advocatenbureau mij te laten vertegenwoordigen.
Ze luisteren naar je wensen en zijn zeer transparant in hun stappen en uitleg.
Meester Mvr. kyndra Jones is de advocate die mij bijstaat, zeer blij dat zij mijn zaak in handen heeft, communicatie tussen ons is zeer goed, ook is ze uitermate zeer bekwaam!
Elke stap en werkpunt word besproken en uitgewerkt.

Als je iemand zoekt die u kan helpen bij jouw voor de familierechtbank, dan raad ik zeker Winston en meester mvr. Kyndra Jones aan !

1. maj 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik raad aan iedereen deze zaak aan die…

Ik raad aan iedereen deze zaak aan die met echtscheiding meemaken, ze hebben mij goed geholpen en begeleid ook toen ik naar buiteland verhuisd ben. Ze hebben me zeer goed geholpen. Bedankt!!

23. maj 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To the point en toegankelijk

To the point, helder standpunt, alle pro's en contra's duidelijk op een rijtje, exact wat we nodig hadden

15. maj 2025

Aanrader

Heel duidelijke, structurele & vlotte communicatie als kantoor. Daarnaast is de ons toegewezen raadsman Meester Van Looy een topper in zijn vak! Punctueel, ondersteunend & begripvol. Mijn man en ik zijn heel tevreden. Aanrader!

13. maj 2025

zeer tevreden

We werden op een zeer professionele, menselijke manier gehoord door Kyndra. Haar advies was correct en zij is onmiddellijk met onze vraag aan de slag gegaan en heeft dit efficiënt aangepakt met het gewenste resultaat tot gevolg.

9. maj 2025

Een fantastiche ervaring

Een fantastiche ervaring! We zijn heel snel geholpen. Onze toegekende advocaat Kyndra was super vriendelijk en heel duidelijk over het stappenplan. We wisten ook heel duidelijk wat de kost was van het volledige proces op voorhand. Wij doen zeker opnieuw beroep op Winston wanneer nodig.

20. marts 2025

Top service

Goed begeleid en zeer goed geholpen, een echte aanrader.

8. maj 2025

Zeer goede ervaring!

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Wouter Buyck. De communicatie verliep zeer transparant. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd. Wouter bewees dat hij ‘the extra mile’ gaat voor zijn cliënten.

6. maj 2025

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Communicatie kan beter

Lange tijd geen antwoord gekregen via WhatsApp waarbij mijn berichten genegeerd werden. Nadat ik mijn ongenoegen hierover heb kunnen uiten zijn mijn vragen uiteindelijk correct afgehandeld.

30. april 2025

Besvarelse fra Winston

We verontschuldigen ons voor het gebrek aan reactie op WhatsApp en voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hebben je per e-mail een voorstel gestuurd. Controleer je inbox en laat het ons weten als je nog vragen hebt.

Met vriendelijke groeten,
Winston

Meester Duyck

Meester Duyck heeft prima werk geleverd. Dank!

28. april 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ervaring met onduidelijke en starre werkwijze

Mijn ervaring met dit kantoor was ronduit teleurstellend. In eerste instantie had ik duidelijk met een medewerker afgesproken dat, voordat ik verder zou gaan met de volgende stap (studie dossier + bezwaarbrief), er nog een kosteloos telefonisch overleg zou plaatsvinden zodra mijn situatie veranderde. Dit was expliciet zo afgesproken, met als reden dat het dossier pas verder opgepakt zou worden als mijn situatie evolueerde.
Toen ik na enkele maanden, zoals afgesproken, contact opnam om dit telefonische overleg in te plannen, kreeg ik een standaard antwoord dat dit “niet de werkwijze van het kantoor” was en dat ik een nieuwe offerte moest accepteren voor een extra consultatie. Er werd volledig voorbijgegaan aan de eerdere afspraak en er werd geen enkele bereidheid getoond om mee te denken of tegemoet te komen aan wat was besproken.
Het voelt alsof er gezocht wordt naar excuses om extra kosten aan te rekenen, in plaats van klantgericht te handelen of gemaakte afspraken na te komen. Zelfs toen ik de eerdere afspraak met naam en toedracht toelichtte, werd hier niet op ingegaan. Dit geeft mij het gevoel dat transparantie en klantvriendelijkheid hier ontbreken.
Ik raad dit kantoor dan ook niet aan als je waarde hecht aan duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en een flexibele, klantgerichte aanpak.
Deze review is gebaseerd op mijn eigen ervaring en bedoeld om toekomstige klanten te informeren. Zorg altijd dat je je eigen correspondentie goed bewaart om misverstanden te voorkomen

28. april 2025

Besvarelse fra Winston

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te lezen dat uw ervaring met ons kantoor niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerkingen ernstig en willen graag verduidelijken dat transparantie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid net de kernwaarden zijn waar wij elke dag voor staan.
Wij streven er steeds naar om heldere afspraken te maken, bereikbaar en flexibel te zijn, en onze cliënten met de grootste zorg en toewijding te begeleiden. We vinden het jammer dat dit in uw geval blijkbaar anders werd ervaren en hadden dit graag samen met u besproken. Kan u eventueel uw telefoonnummer bezorgen per mail of verduidelijken over welk dossier dit?

Læs mere om andre typer anmeldelser.