1. Software til at udfylde selvangivelse

Voor veel zzp’ers is de jaarlijkse belastingaangifte een bron van stress en onzekerheid. Het opstellen van een correcte jaarrekening en het invullen van de winst uit onderneming bij de Belastingdienst voelt vaak als een ingewikkelde puzzel waarbij je liever geen fouten maakt. Winst-aangifte.nl is ontwikkeld om deze drempel volledig weg te nemen. Wij bieden een modern en geautomatiseerd platform waarmee elke zelfstandig ondernemer zelfstandig en vol vertrouwen een professionele jaarrekening kan opstellen. Onze slimme software begeleidt je stap voor stap door je eigen cijfers, zonder dat je hiervoor een achtergrond in accountancy nodig hebt. Het resultaat is niet alleen een overzichtelijke jaarrekening, maar ook een persoonlijke invulinstructie die je één-op-één kunt overnemen voor je aangifte inkomstenbelasting op Mijn Belastingdienst. Hiermee bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar voorkom je ook kostbare fouten. Je weet zeker dat je gebruikmaakt van de juiste aftrekposten en dat je cijfers technisch volledig kloppen volgens de geldende regels. Een groot voordeel van Winst-aangifte.nl is de toegankelijkheid. Waar een traditionele boekhouder of accountant vaak honderden euro’s kost, bieden wij een betaalbaar alternatief dat voor iedere zzp’er haalbaar is. Bovendien is de factuur van onze dienst 100% zakelijk aftrekbaar, waardoor je de kosten direct weer kunt opvoeren in je administratie. Veiligheid en privacy staan bij ons voorop; we werken strikt volgens de AVG-richtlijnen en zorgen ervoor dat jouw gegevens in een beveiligde omgeving worden verwerkt. Sluit je aan bij de duizenden ondernemers die al hebben gekozen voor de snelheid en zekerheid van Winst-aangifte.nl en ervaar hoe makkelijk het afsluiten van je boekjaar kan zijn.

3,7

Middel

1 anmeldelse

Subliem!

Ik was een beetje bang voor de aangifte van mijn inkomstenbelasting. Het was mijn eerste keer als ondernemer en alles duizelde. winst-aangifte.nl werkt simpel en subliem! Mijn grootste nachtmerrie is dat winst-aangifte.nl stopt, want ik wil nooit meer zonder!

6. april 2026